Sizce çocuk ne zaman yapılmalı

Valla ben şu an da çok yoruluyorum
40 yaşında anne olan arkadaşım da çok yoruluyorum diyor
Erkenden çocuk yapmadığım için yatıp kalkıp şükrediyorum evliliğimden bişey anladım en azından :) ahir ömrümde aşk yaşadım bari

bence anneliğe hazır olmak diye bir şey yok. yaş geçiyor diye bir şey de yok. bilim, teknoloji her şey ilerliyor gayet 40 yaşında da anne olan var. çiftlerin istemesiyle alakalı. 27 yaşımda evlendim, 29 yaşımda anne oldum kızım bu dünyada başıma gelen en iyi şey ama aynı zamanda baştan aşağı sorumluluk demek. özellikle ilk üç yıl müthiş derecede anneye babaya bağlı çocuk dediğin.
sabır, özen, sevgi, şefkat daha sayamadığım bir sürü özellik gerekiyor gerçekten çocuk yetiştiriyorum demek için.
bütün bunların da önünde maddiyat konusu var birde, çok çok çok önemli.
gereken sabır, şefkat var ama maddiyat yok diyorsanız şartların olgunlaşmasını beklemekte fayda var.

28 yaşında anne oldum, 3 yıllık evlilik,8 yıllık sevgililik dönemim oldu. Benim için tam o yaşmış, daha önce iyi ki olmamış çünkü gerçekten zor. Kolay diyen yalan söyler ya da bir sürü yardımcısı vardır.

Yaşlarınız tek çocuk düşünüyorsanız asla geç değil. Ama birden fazla düşünüyorsanız biyerden başlamak lazım. çünkü 35 yaşından sonra hem hamilelik daha riskli geçiyor hem de çocukla ilgilenmek daha yorucu geliyor. Hiçbir zaman çocuk fikrine alışamıcam galiba diyodum. Sürpriz oldu. Sadece öğrendiğim ilk gün yadırgadım 2. Gün sanki hep bunu istemişim gibi mutluydum. Ki ben son derece rahatına düşkün Bi insanımdır. Bazen biraz daha bekleseydim keşke diye düşünmüyo değilim yalan yok çok çok yorucu çünkü. Ama Aynı zamanda yaşayabileceğiniz en güzel duygu

Gece dolunay zamanı ışıklar yakamoz a dönerken dermişim.... Evliliğiniz yolunda ise maddi manevi hazırsanız ne zaman isterseniz başkada cevabı yok bence.... Ayrıca laf aramızda hiçbirimiz öğrenmedik anne olmayı.... Bi baktık gayette iyi olmuşuz..... Eminim sizde öyle olacaksınız... Hiç merak etmeyin içinize güvenin.... Ha ara sıra kızıma sorarım istediğin gibi bir anne ılabildimmi diye.... Daha iyisi olamazdı der. . Her Anne evladı için dünyadır..... Hep kalbinizi dinleyin.... Dilerim en güzeli olsun

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

Sizinki de pek normal değil gibi ya

Ne zaman nasipse o zaman. Çok kaderci bi yaklaşım oldu ama öyle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…