- Konu Sahibi Komanchero
-
Arkadaşlar bir çocukla konuşuyordum her şey mükkemmeldi bir anda beni umursamamaya mesajlarıma cevap vermemeye başladı bende diyorum ki kendimi 2 hafta gibi bir süreç zarfında unutturayım ve hep gittiği bir yer var 1 ay sonra oraya gideyim ve beni görsün o zaman bana mesaj atar mı 2 hafta diyorsunuz o zamana unutulur diyorsunuz ama yaptığını hazmedemedim sırf bir kere bile mesaj atmasını görmek pahasına bunu yapasım var sizce bunu yapayım mı?
aynıı benimde başıma geldi. bir aydır konuşuyorduk aramaları azaldı bende resti çektim böyle ilşki istemiyorum diye..aynı şehirde değiliz bi mesaj geldi sürpriz yarın yanındayım diye gezdik dolaştık o gün elimi tuttu yedirdi içirdi bide hediye almış sürekli beni beğeniyormusun diye sormalar falan
geri döndü iki gün sonra aradığımda bana uzaktan yürütemiyorum diyip ayrılıverdi benden buna ne dersiniz kızlar o halde niye geldiki bu dangalak
Kendi duygularını denemiş,tartmış ve karar vermiş.
Arkadaşlar bir çocukla konuşuyordum her şey mükkemmeldi bir anda beni umursamamaya mesajlarıma cevap vermemeye başladı bende diyorum ki kendimi 2 hafta gibi bir süreç zarfında unutturayım ve hep gittiği bir yer var 1 ay sonra oraya gideyim ve beni görsün o zaman bana mesaj atar mı 2 hafta diyorsunuz o zamana unutulur diyorsunuz ama yaptığını hazmedemedim sırf bir kere bile mesaj atmasını görmek pahasına bunu yapasım var sizce bunu yapayım mı?
yap ama ya yine msj atmazsa üzülmez misin. canım şimdi bir çok ihtimal olabilir seni sadece boş anında msjlaşmış olabilir. şuan başkasını bulmuş olabilir yani yalnız kaldığı bir ara seninle ilgilenmiştir. ya da başka problemleri olbilir. seninle sadece arkadaş gibi konuşmuştur sen yanılış anlamışsındır ya da senden gerçekden hoşlanıyordur şuana düşünme aşamasındadır bunları bilemeyiz.
tabi gitmek istiyorsan git ama mesaj atmazsa üzülmeyeceksen hani seninona ilginle bir alakası yok aynı mekande karşılaşmanızın.
Hoşlanıyordu ve herkese benimle konuşurken çok mutlu olduğunu gülümsettiğimi söylemiş ama şimdi isr hiçbir yazdığıma dahi cevap vermiyor derdin varsa çekinme anlat bile dedim cevap vermedi napmam lazım açıkcası cidden hırsa bindim
Kizlar bende cok dertliyim bu ilgisizlik yüzünden� dün beyefendi benimle konustu, benim onu cok sevdigimi bildigi icin ilgisiz davraniyormus. eger ben ona sevgimi belli etmeseymisim köpek gibi aylarca pesimden kosarmis!!! halen soktayim!!! simdi diyor geri cekilsen senden bisey gelmese ilgi istedini düsünür arayip sormam diyor� kafayi yemek üzereyim!!!
aynıı benimde başıma geldi. bir aydır konuşuyorduk aramaları azaldı bende resti çektim böyle ilşki istemiyorum diye..aynı şehirde değiliz bi mesaj geldi sürpriz yarın yanındayım diye gezdik dolaştık o gün elimi tuttu yedirdi içirdi bide hediye almış sürekli beni beğeniyormusun diye sormalar falan geri döndü iki gün sonra aradığımda bana uzaktan yürütemiyorum diyip ayrılıverdi benden buna ne dersiniz kızlar o halde niye geldiki bu dangalak
Gelin intikam alalım bizi üzen her erkekten gelin 1 ay sonra inanılmaz güzel bir şekilde karşılarına çıkalım ve kaybettiklerine yansınlar
Kizlar bende cok dertliyim bu ilgisizlik yüzünden dün beyefendi benimle konustu, benim onu cok sevdigimi bildigi icin ilgisiz davraniyormus. eger ben ona sevgimi belli etmeseymisim köpek gibi aylarca pesimden kosarmis!!! halen soktayim!!! simdi diyor geri cekilsen senden bisey gelmese ilgi istedini düsünür arayip sormam diyor kafayi yemek üzereyim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?