Sizce de iyi bir yöntem mi?

Adam sizinle ilgilenmek istemediği için ilgisiz, siz de bundan yakındıkça bunu açıkça söyleyemiyor da eveleyip geveliyor işte... Yani "sevgini belli etme" diyor, "sevgini belli etmezsen de kasıtlı yaptığını düşünürüm, ilgi göstermem" diyor... "Ben ne yapsan beklediğin kadar ilgilenmem, dediğimi de yapma, o bile yetmez seninle ilgilenmeme" diyemiyor açıkça, aslında diyor, demiş de ama bunu böyle yorumlamak canını sıkıyor insanın...

Bir de çok duyduğum, okuduğum bir şey var ki erkeklere ilgisiz olduklarını ne kadar sık tekrarlarsanız bu ilgisizliği daha çok besliyorsunuz çünkü adam buna rağmen ondan vazgeçmediğinizi idrak etmiş oluyor... Sizin su bekleyen çiçek gibi onun ilgisini bekliyor olmanız yani ilacınızın onda olduğunu düşünmek de ayrıca okşuyor gururunu... Tavsiyem, yapabilirseniz, ona direkt ilgisizliğinden bahsetmek yerine aynı şekilde muamale etmeniz, yani ondan kaç birim ilgi, sevgi, değer görüyorsanız o kadarını vermeniz... Tabii hayat boyu taktikle ilişki yürümez, baktınız sizin geri çekilmenizden de etkilenmiyor o zaman açıkça umursamadığını kabul edip salmanız lazım iplerini... Umarım böyle bitmez hiçbir ilişki, tatsız, bozuk para gibi...
[/QUOTE]

Cok dogru diyosun … bugünden itibaren basladim kendimi geri cekmeye.. bu sabah hic bana günaydin mesaji atmayan adam mesaj atmis, cok sasirdim…mesajina cevap verdim sadece.. 1 saat sonra yine mesaj atmis "kiskandirma politikasida hos degil" yazmis… hic umursamadim mesajina cevap vermedim. nedir böyle bu anliyamadim. o kadar saskinim ki allah yardimcim olsun

E sn d öle yap madem onu istio... geri cekil bakalm ilgi mi bekliomuşun görsn... en fzla 1 ay sonrasında tasmasiyla gelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle yapicam canm… baska caremde yok. beyefendi herseyi söyledi zaten araya sogukluk girmesinden korkuyordum ama onun icin bu iliski malesef hic bisey ifade etmiyomus (

noluyo anliyamiyorum durduk yere bana satasiyor ( piercingini yesinler dedi biseyden biseye yokken..soktayim!!! bende ilgi istemiyorum artik dedim yürüdüm… kizlar nedir bu sacmalik???

canım yorumlarını çok beğendim şimdi gene ihtiyacım var uzaktaki kişi hakkında, 20 gün sonra gecenin ikisinde tatlı rüyalar diye mesaj attı,sabah bende soru işareti yolladım.günaydın yazmış bende bana neden mesaj atıp duruyorsun dedim buda üzgünüm yazmış bende vicdan yapcak bişe yok rahat ol dedim oda rahatım sen olmadığın için üzgünüm yazdı..bende dersteyim dedim kolay gelsin dedi mesajlaşma böyel bitti.şu dakkaya dek ona bişey yazmadım oda aramadı. yorumun nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…