Sizce depresyonda mıyım?

Ay keşke her depresyona giren böyle olsa
Aslında benim de giresim var ama hiç boş zamanım yok

benim başka derdimin olmadığını nereden çıkardınız merak ediyorum. Ben depresyon sebebini bulamadığımı yazdım. Kavga çıkartıyor olsam bunu gğlerek yazmazdım. Sevgilime şımarıyorum, tartışma çıkartsam bile bunu tatlılıkla yapıyorum. Siz önce deneyimlerinizi tekrar gözden geçirin. Mesela iki üç yazı ile ders vermeye kalkmayın. Allaha çok şükür ne bugune kadar hakaret etitim karşımdakine ne de hakarete uğradım. Her ilişkide oldugu gibi tabiki tartışmalar oluyor. Ama ben erkek arkadasımı ciddi mana da bunaltan ve darlayan bi insan olsam zaten bunun farkında olabilrim. Yazılarla duyguları geçiremeyiz karşı tarafa. ' bence ' diyerek fikir belirtebilirsiniz ama kesin konusamazsınız. Görmediğiniz hissetmediğiniz bir şeyin ahkamını da kesemessiniz. İnşallah çok sever çok sevilirsiniz bunu içtenlikle söylüyorum.

Yıprattığımı nereden çıkartıyorsunuz Allah rızası için ya Ya gerçekten negatifliğe bakar mısınız? Canım sevgilimi darlıyorum ama onunla ağız dolusu kavga ederek değil şımararak. Zaten bi nokta da onu üzdüğümü görürsem dururum. Ama bu yaptığım şımarıklık onunda hoşuna gidiyor çünkü aşırı üstüne düşüyorum şu sıralar. Bilmediğin yerden okuduklarınla kesin kararlar vermene çok saçma değilmi sence de

sıkıntın geçsin diye kavga edemeyeceğim

konuyu açan yorum isteyen sensin cevabı beğenmeyince karşındaki hakkında ahkam kesen sensin hakkaten bi psikiyatra git.

kendim yazdığım yoruma bence eklemek saçma değil mi bence yazdığım belli olmuyor mu acaba ordan

neyse yavvv selametle dediğim gibi tartışamayacağım bana ne.

İnsanlar birşeyi kendileri söyleyince 'bence' olmuyor yanlız. Kim öğretti türkçeyi sana ? kesin konuşman için elinde delil olması lazım, duyguları ve yaşananı görmeden 'bitmiş.' gibi bi kelime kullanman saçma. Ayrıca konuyu ben sevgilim üzerinden açmadım , kendim üzerimden açtım. Bence sen bu negatiflikle bi astrolojine felan baktır. Mazallah çiçek alıp gelene beni aldatıyor musun diye soracak biri gibisin 'bencee'. Hadi gidebilirsin buradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…