sizce doğru bir karar mı vermişim

eltinle sorunlarını bilmiyorum vardır bir sebebi ki olay savaşa dönüşmüş...meydanı bırakmamak bana çok çocukça geldi
elti zaten o ailenin parçası olmuş sen ne yapsan da bu gerçeği değiştiremezsin istediği zaman eve girer çıkar
sırf onu konuşturmayacaksın diye siyam ikizleri gibi o nereye sen oraya mı gideceksin?
kendinize özel alanınız olmalı daha evlenmeden böyleyse içimden bir ses sen evlendikten sonra daha çok konu açarsın diyor,
yok eltim şunu dedi...kayıınvalidem onu tutuyor ,eşim yapılanları görmüyor vs...

gerçekten merak ettiğim için soruyorum, neden gitmiyorsun?

neden gitmiyorum çünki bu gün bazı şeylerin farkına vardım ve bu beni küçük bir çocuk gibi ağlamaya itti sanki elinden şekeri alınmış bir çocuk gibi evet gitmeyeceğim çünkü ne yaparsam yapayım kimse eline sağlık demiyor kimse memnun olmuyor kimsenin ağzı torba değil kendimi kanıtlamak istemiyorum çünki onlar buna değecek insanlar değil onlar ben dedemin torunuyum ve onun yolunu izleyeceğim

gitmiyorum kahvaltıya

gitmiyorum kahvaltıya

okudum canım tamamını ,senin için böylesi daha uygun olur,ailenle kahvaltı edemiyorsan bayram sabahı bana gel:)tekrardan mutluluklar ,kafana elti melti bişey takma ,hayatının tadını nişanlınla çıkarmaya bak ,kendine göre yaşa ,bir abla tavsiyesi,sevgiler

teşekkürler ablacım

benim her hangi bir gerçeği değiştirmek istemiyorum ben ayrıca tam vakıf olamamışsınız konuya size de anlatayacağım anlamıyorum ben buraya eleştri almak yada laf sayılması için konu açmadım lütfen biraz dikkat

bak cnm tamamen iyi niyetimle yazıyorm.kimseyi eleştirmek gibi bi gayem de yok.gitmeme kararın çok yerinde bi karar.dediğim gibi ben de nişanlıyım ve 3 ay sonra evleneceğim inş.kaynanan eltin sorunluysa ne kadar uzak durursan o kadar yararlı.eltin normal değilse sen normal ol ve ''it ürür kervan yürür '' hesabı onu hiç umursama.unutma bir insanı en çok sinirlendiren hazmedemeyeceği şey ona verilen cvp değil,duymazdan görmezden gelmektir

peki sana bugün olan şeyi anlatayım nişanlımla başbaşa dışarı çıktık aradı alışveriş yapcam para yok diye gittik kartı vermeye ve ilk gördüğünde gülerek şunu söyledi .işte böyle ayağıma getirirm sizi . sence bu ne demek delirdim ya

sadece nişanlının davet etmesiyle gitmemelisin bence kayınvaliden de davet etmeli diye düşünüyorum.
eltine gelince haklı olduğun yerde kendini savun herzaman, kendini sakın ezdirme. eltinin huyu böyleyse yapacak birşey yok yeri gelir alttan almak zorunda kalırsın tatsızlık olmasın diye. nişanlında böyle bir durumun farkında ise seni anlayacaktır. hayırlısı olsun senin için...

arayan kimdi ayağıma getiririm diyen kimdi anlayamadım cnm

arayan kvdem di ve gittiğimizde işte böyle ayağıma getiririm sizi dedi ve ben susup gülumseyip çok iyi yaptın zaten geç olmuştu dedim

kv nin hiç özgüveni yok senn üstünde otorite kurmaya çalışıyor.yapacağın tek şey çaktırmadan açık açık söylemeden nişanlına bunların yaptıklarını göstermek.o yanında olduktan sonra gerisi booooşşşşş

evet söyledim ama şaka yaptığına inaniyor

basitleşiyorsun demedim gitmek basitleşmektir de demedim sadece ben kendimi öyle hissederdim,

öyle saçma sapan konuşuyorsa da gitmezdim, niye onla yarışa giriyor gibi davranayım ki sen ondan farklı olduğunu duruşunla, konuşmalarınla , umursamazlığınla hissettireceksin , hem bi bayram sabahı oraya giderek de belli edilmez bu zamana yayıcaksın , dediğim gibi ben gitmezdim onların bize gelmelerini beklerdim bayram ziyaretine sonrasında bende giderdim , herşeyi usulune uyugun olarak da hissettirebilirsin

kesinlikle katılıyorum..
bende zamanında acele ettim bazı şeyelrde
ama şöyle düşün uzun bir evlilik ömrü inş seni bekliyor..
eltinle nice kahvaltılar yapacaksın mecburende olsa
en azından naz yapmaya çalış
önce onlar gelsin
yada telefonla bayramlaş vs
şimdiden eltinle arenaya çıkar gibi meydanı boş bırakmayayım deme..
bırak herkesin ucuzluğu yanına kalsın

Konu 14 sayfa ilerlemiş. Ben ilk mesajınıza istinaden yorum yapıcam.

Henüz nişanlısın. Bayramda ilk ziyaret nişanlına düşer. Bırak önce o size gelsin. Annenin babanın elini öpsün, sonra sen kv.lere ziyarete gidersin.

Elti meselesine gelince şimdiden bunları kafana takıp kendini yorma. Herkese karşı mesafeli ol, fazla samimi olma, kimseye sırrını verme, gerektiği yerde kendini savun. Niye kendini kasıyorsun ki?

Bunları kafana takıp güzel günlerini kaçırma. Nişanlılığın da ayrı bir büyüsü var. Keyfini çıkar.

bu kadın şaşırmış şekerim ben olsam umursamam..Nişanlında ne gidiyor hemen öyle ..parası yokmuş hayret yaa .çok gıcık gerçekten

bu kadın şaşırmış şekerim ben olsam umursamam..Nişanlında ne gidiyor hemen öyle ..parası yokmuş hayret yaa .çok gıcık gerçekten

bu arada eltin çağırdı sandım.kv çağırmış sonra anladım..Aman gelirim ayağına çok dert değil bizim için deyip geçseydin..sallllaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…