tabiki farkında
Baştan nasıl davranırsanız sonrasında öyle gider madem seni davet etmedi sende sadece kayın validene gidersin tabi nişanlın gelmemene birşey der mi bilemem ama baştan tavrını koy ne olacaksa şimdi olsun İnan bana evlendikten sonra hiç bişeyi düzeltmiyorum çünkü onu öyle alıştırmış oluyorsun
iyide ne diyebilirler ki bize bayramlaşmaya mı geldi diyecekler bunu demeleri onların hiç yararına olmaz bence
yarar ,zarar seninkisi evlenmeden hesap kitap ,insanın önce kendisine saygısı olmalı ,böyle hesaplara girme bence işin içinden çıkamazsın,biraz iyi niyetli ol bayram sabahı kahvaltıya gideceksin yaptığın hesaplara bak ,bayramlaşmanın anlamı bumu? Bırak bu hesabı kitabı bayramın tadını çıkar ,yoksa eltin değil aileye girecek asıl bomba sensin gibi geldi bana ,sevgiler.
nişanlılar ki kahvaltıya niye gitsin evli olsalar tamam , zaten davet etmezse soru karşı tarafta olduğu belli olur. Bence sen otur evinde anne babanla bayram sabahını geçir ilerde evlendiğinizde zaten otarafta geçireceğiniz. Keyfine bak öğleden sonra nişanlın seni almaya gelir bu sırada ailene bayramlaşın sonra onunkilerde bayramlaşırsın
peki zaten o da davet edilmiyor yani ve şöyle bir durum var kvdem ne diyecek bana kızım bayramlaşmaya gel mi diyecek ?
ki o zaten davet edilmeyen amaç bayram kutlamak ve da ben zaten gidip kavga etmeyeceğim sadece onun istediğini vermeyeceğim efendi bir şekilde her zamanki halim ve tavrımla orada olacağım onu yok sayacağım
canım konunun tamamını okumamışsın ben konu sahibi değilim ayrıca ,sonradan düşündüğümde ben fazla eleştiride bulunduğumu düşünüyorum ,sonuçta daha nişanlı evlilik hayatının içine girmedi ,bazı şeyleri herkesin kendisinin yaşayıp tecrübe etmesinde fayda var,umarım mutlu bir evliliği ve aile ilişkileri olur ,sevgiler.
Ben kendim böyle sorunlar yaşadığım için fazla çıkışıyorum galiba ben ve ailem ilk başarlarda böyle şeylere çok dikkat ederdik eşimin ailesi çok kötü insanlar olduğu için beni oyuna getirip beni eşime karşı kötülediler; ben yandım başkalarıda yanmasın diye diyorum. Yani gitsin Kv ye ama kahvaltıya değil.[/Q
CANIM BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM AMA KAHVALTIYA GİTMEK İSTEYEN KONU SAHİBİ ,BENDE ONA GÖRE YORUM YAPIYORUM ,BEN 17 YILLIK EVLİLİK ,4 GÖRÜMCE 2 BOŞANMIŞ GÖRÜMCE VE ÇOCUKLARI ,1 KAYIN,ELTİ VE KAYINVALİDEYLE 17 YIL AYNI BİNADA YAŞAYINCA ,BU AİLE İLİŞKİLERİNİ ÇÖZMEK ZORUNDA KALDIM,ONA BİNAEN YORUM YAPIYORUM ,AMA GENÇLERİN YAŞAYIP GÖRMESİNDE FAYDA VAR,KEŞKE BENİM YENİ EVLİLİĞİM ZAMANINDADA OLSAYDI K.K ,SİZE VE KONU SAHİBİNE MUTLULUKLAR.
ahhhh bu kızlar
sevgiliyken nişanlıyken kaynananın evine gitmek,kaynananın gözüne girmek için her fırsatı değerlendirirler.evlenince de gitmemek için kaçacak delik ararlar
buse şimdi bu kadar konu açıyorsun,evlenince her gün bir konunu okuyacağız galiba
ahhhh bu kızlar
sevgiliyken nişanlıyken kaynananın evine gitmek,kaynananın gözüne girmek için her fırsatı değerlendirirler.evlenince de gitmemek için kaçacak delik ararlar
buse şimdi bu kadar konu açıyorsun,evlenince her gün bir konunu okuyacağız galiba
ya eltiniz ya da kayınvalideniz, bayramda kahvaltı sofrasında siz neden ailenizin yanında değilsiniz derse ya da konuyu çarptırıp davet yapılmadan orda oluşunuzu ya da ailenize olan saygınızı sorgulamaya kalkışırsa bence çok zor durumda kalabilirsiniz. evlenince eltinizle cenk etmek için çok vaktiniz olacak, daha şimdiden bunlar için enerji harcamayın derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?