• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce doğru bir karar mi...yardım eder misiniz???

konu açarken gerekli detayları paylaşsanız da biz de sormak zorunda kalmasak.
eski konularınızı hepimiz takip etmediğimize göre çok bir şey istemiyoruz..

3 sayfa sonunda anladığımız konunuza gelince,
sizi seviyor çok sadık ama boşanmak istiyor.
ilginç geldi.
eminim ki sorunlar vardır. ya da başka bir şeyler.

çocuk yokmuş. bu çok iyi.
bugün ayrılmak istiyorsanız boşanmaya kadar vardıysanız avukatla falan görüştüyseniz pişmanlık olmaz merak etmeyin.
2 tarafta dünden razı gibi geldi..

hayırlı olsun yerinde olmuş anlaşmalı olması.

Eski konumda belirtmistim. Öğretmenim. Eşim boşanmak istiyor. Karakter olarak farklı olduğumuzu düşünüyor. Aldatma şiddet çocuk vs yok. O da perişan durumda. Aslında ben çekişmeli boşanmayı düşünüyordum vazgeçtim bu sebeple kararsız kaldım. Bunları kabul etsem mi yoksa çekişmeli mi bosansam .....

şartlar bu şekilde ise bence boşanın çekişmeli boşanma da maddi olarak daha fazlasını alamazsınız zaten üstüne de canınızın sıkıldığı, 3 yıl süründüğünüz ile kalırsınız

ha bana sorsanız, eşim tazminat vermem; evin yarısı; altınlar ve araban vs senin olacak anlaşmalı mı tazminat istemli çekişmeli mi diye anlaşmalı derim.

lakin bu paylaşımı mutlaka davada evet demeden önce yapın; mahkemede de karara geçsin; sonra veririm vs demesin

evin yarısını nasıl paylaşacaksınız; satıp parayı mı bölüşeceksiniz mesela

takılar nerede direkt sizde mi onda mı; o takıları da elinize almadan evet demeyin; nakit zaten alırsınız da diğerleri genel geçer ibareler ile kalmasın

şartlar bu şekilde ise bence boşanın çekişmeli boşanma da maddi olarak daha fazlasını alamazsınız zaten üstüne de canınızın sıkıldığı, 3 yıl süründüğünüz ile kalırsınız

ha bana sorsanız, eşim tazminat vermem; evin yarısı; altınlar ve araban vs senin olacak anlaşmalı mı tazminat istemli çekişmeli mi diye anlaşmalı derim.

lakin bu paylaşımı mutlaka davada evet demeden önce yapın; mahkemede de karara geçsin; sonra veririm vs demesin

evin yarısını nasıl paylaşacaksınız; satıp parayı mı bölüşeceksiniz mesela

takılar nerede direkt sizde mi onda mı; o takıları da elinize almadan evet demeyin; nakit zaten alırsınız da diğerleri genel geçer ibareler ile kalmasın
HEPSİNİ nakit olarak hesabıma yatiraxak davadan önce

çoook soğuk kanlısınız..

bana sankı kendıne baska bı hayat hazırlamısta sıze de her ıstedgnızı verıp hayatından hemen cıkartmak ıstemıs gbı geldı.kusura bakmayın.

3 aydır ayrıyiz. Hala görüşüyoruz. Bana eskisi gibi davranıyor. Çok Üzgün psikolojisi hiç iyi değil . Kesin boşanıyoruz ben de kabullendim bu duruma alıştım .
hayırlısı bi üstte tamda ne hissettiğninizi sormuştum.. eşinizin psikolojisi harbiden iyi değilmiş :(

3 aydır ayrıyiz. Hala görüşüyoruz. Bana eskisi gibi davranıyor. Çok Üzgün psikolojisi hiç iyi değil . Kesin boşanıyoruz ben de kabullendim bu duruma alıştım .

Uzatmanın alemi yok bence, medenice bitirmek en iyisi
Kadınlar genelde çekişmeli davaların kendileri için daha kazançlı olduğunu düşünür ama aslında yok öyle bir şey
Çirkinlik olmadan bitirip yoluna bakmak en güzeli

Haklısınız. Eski konum okunur diye kalabalık etmiyeyim demiştim sadece. Aslında hiç te sakin değilim ama kabullendim. Çok zor zamanlar geçirdim. 3 aydır ayrıyiz. Çok kısa sürede 58 kilodan 52 kiloya düştüm .öğretmenim okul açıldı ve kafam dağıldı. Bu arada eşimle boşanmicak gibi aşkım canım cicim konuşuyoruz.

Haklısınız. Eski konum okunur diye kalabalık etmiyeyim demiştim sadece. Aslında hiç te sakin değilim ama kabullendim. Çok zor zamanlar geçirdim. 3 aydır ayrıyiz. Çok kısa sürede 58 kilodan 52 kiloya düştüm .öğretmenim okul açıldı ve kafam dağıldı. Bu arada eşimle boşanmicak gibi aşkım canım cicim konuşuyoruz.
sanırım siz sevgili olmayı seviyorsunuz.... sorumluluk ağır gelmiş .. şimdiki rahatlığı o yüzden belki.. işin ciddiyetinin farkında değilsiniz:KK43:

Pişmanmış çok seviyormus. Bunun için mi boşanmak istiyor tövbe Yarabbim

Pişmanmış çok seviyormus. Bunun için mi boşanmak istiyor tövbe Yarabbim

Back
X