sizce dogru mu hayir demeli miyim?

yumurtalisucuk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
61
18
38
nisanliyim ve ailesini cok severim onlarda beni sever. bir suredir calismadigim icin maddi acidan zorluk cekiyodum telefonumu degistirmek istiyodum fakat onu da yapamadim ve kayinbabam bana hediye telefon alacak nisanlim da istersen o telefonu ben alirim benimkini sen alirsin dedi onun telefonu da yeni sayilir fakat dogru mu bunu demesi sizce ne tepki vermeliyim sonucta bana alinan bir hediyeyi takas etmek hos gelmiyor

Ne münasebet ya, ne çakal bir cocuk.
Ben olsam çok sinirlenirdim, bu çakal tam düğün takilariyla araba alıp kendi arabası gibi kullanacak karakterde erkeklerden
Bence telefonu da alma, çocuğu da şutla. Sana sıfır telefonu bile layık görmemiş
:( dusununce insan uzuluyo

Yani ben olsam henüz evli olmadığım kişinin babasından gelen hediyeyi kabul etmem.

Nişanlın da uyanıkmış bu arada. Sana layık görmemiş mezarcı
normalde asla boyle seyleri yoktur o yuzden sasirdim benim ailem ona alsa cok mutlu olurum ve ailesiyle cok yakinim kendi ailemden daha yakinlar oyle soylim ben onlara alirim onlar bana alir

normalde asla boyle seyleri yoktur o yuzden sasirdim benim ailem ona alsa cok mutlu olurum ve ailesiyle cok yakinim kendi ailemden daha yakinlar oyle soylim ben onlara alirim onlar bana alir
Yani aranızdaki samimiyete ve ilişkinizin derinliğine göre siz doğru yorumu yaparsınız o halde

nisanliyim ve ailesini cok severim onlarda beni sever. bir suredir calismadigim icin maddi acidan zorluk cekiyodum telefonumu degistirmek istiyodum fakat onu da yapamadim ve kayinbabam bana hediye telefon alacak nisanlim da istersen o telefonu ben alirim benimkini sen alirsin dedi onun telefonu da yeni sayilir fakat dogru mu bunu demesi sizce ne tepki vermeliyim sonucta bana alinan bir hediyeyi takas etmek hos gelmiyor
Kayinpeder adayinizin davranisi ince ama kimseden boyle telefon gibi takip edilebilitesi yuksek teknolojik cihazlari kabul etmem. Bu sebeple ikinci el ürün kullanmam. Kendi telefonunuzu yeni is bulunca yenilersiniz, hediye daha alinmamis simdiden lafini yapmak ucuz hareket.

Back
X