sizce dogru mu hayir demeli miyim?

Fiyat olarak baktığını sanmıyorum sadece işlev olarak alışamamış olabilir.
Samsung'un iPhone ile fiyat olarak yarışır modelleri var Samsung Ultra S gibi, şuanda 28 bin küsür fiyatı var.
evet bu hediye konusu hic yokken bile alisamadim gitti diyodu boyle bir teklif sundu fakat dusundukce yanlis geldigini dusunmemek elde degil

Yani o zaman kabul edilemez.
Kendi model düşürmüş, parası yetmemiş Samsung almış. Bedava iPhone görünce nişanlısından tirtiklama derdinde.
Eğer babası sana iki model daha düşük,kendi telefonundan değersiz bir iPhone alsa eminim ki böyle teklifte bulunmazdı.
Acı ama gerçek
bence de etmezdi bu teklifi en iyisi acikca ben bunu kullanacagim demek

bence de etmezdi bu teklifi en iyisi acikca ben bunu kullanacagim demek
Evet öyle söyle.
Ama bence şöyle bir geriye dönük ilişkinin yokla. Bu adamin tek bencilliği bu davranış olamaz. Satır aralarina,yoldaki işaretlere bakmaya calis,böyle şeyleri var mı diye. Net olarak dile getirmediği, alttan alta çıkarcı davranışları...belki de karakter olarak böyle biridir. Nişanlılık biraz bu gerçekleri görmek için var.

Ya eşi olacak insanı da bir zahmet kıskanmasın ha ona alınmış ha size mutlu olması gerekmez mi?
bence de yani ben en azindan boyle dusunuyorum isterim ki ailem en iyisini ona alsin sahsen ben ona alinsa istersen degiselim demem kirilir diye dusunurum

evet bu hediye konusu hic yokken bile alisamadim gitti diyodu boyle bir teklif sundu fakat dusundukce yanlis geldigini dusunmemek elde degil
Sen nişanlıma kusura bakma ama hediyemi sana veremem, benim için çok kıymetli de tatlı bir dille, şimdiden önünü kes bence ♥️ nişanlın da bence kötü niyetli değil, belki gerçekten telefona alışamamıştır ve eğer senin içine sinmiyorsa onu ben alayım bu samsungu sana vereyim demek istemiştir. Kibarca reddet, kırılacağını düşünememiş olabilir.

Evet öyle söyle.
Ama bence şöyle bir geriye dönük ilişkinin yokla. Bu adamin tek bencilliği bu davranış olamaz. Satır aralarina,yoldaki işaretlere bakmaya calis,böyle şeyleri var mı diye. Net olarak dile getirmediği, alttan alta çıkarcı davranışları...belki de karakter olarak böyle biridir. Nişanlılık biraz bu gerçekleri görmek için var.
disari ciksak o karsilar param olmasa cebime koyar hediye alir cok ilgili su ana kadar sorguladigim tek davranisi bu oldu

Sen nişanlıma kusura bakma ama hediyemi sana veremem, benim için çok kıymetli de tatlı bir dille, şimdiden önünü kes bence ♥️ nişanlın da bence kötü niyetli değil, belki gerçekten telefona alışamamıştır ve eğer senin içine sinmiyorsa onu ben alayım bu samsungu sana vereyim demek istemiştir. Kibarca reddet
yaa cok tatli dillisin 🥺 seni dinleyecegim kirmadan reddetmeliyim her seye evet diyen biri olmak istemiyorum💚

nisanliyim ve ailesini cok severim onlarda beni sever. bir suredir calismadigim icin maddi acidan zorluk cekiyodum telefonumu degistirmek istiyodum fakat onu da yapamadim ve kayinbabam bana hediye telefon alacak nisanlim da istersen o telefonu ben alirim benimkini sen alirsin dedi onun telefonu da yeni sayilir fakat dogru mu bunu demesi sizce ne tepki vermeliyim sonucta bana alinan bir hediyeyi takas etmek hos gelmiyor
Hoş bir davranış olmamış gerçekten. Kendi eskisini size vermek istemesi falan. Evlenme yaşına gelmiş adam kendine telefon alamıyor mu? Kurnazlık peşinde.

Ki bir diğer mesele, müstakbel kp niz size neden telefon alıyor? Telefona ihtiyacınızın olduğunu nereden biliyor? Demek ki böyle bir beklentiyle konusunu geçirmişsiniz. Bence bu da şık bir hareket değil. Maddi değeri yüksek bir hediye bu, ben en azından şu aşamada kabul etmezdim. Kendi telefonumu kendim alırdım. Olmadı KENDİ ailemden isterdim.

Hoş bir davranış olmamış gerçekten. Kendi eskisini size vermek istemesi falan. Evlenme yaşına gelmiş adam kendine telefon alamıyor mu? Kurnazlık peşinde.

Ki bir diğer mesele, müstakbel kp niz size neden telefon alıyor? Telefona ihtiyacınızın olduğunu nereden biliyor? Demek ki böyle bir beklentiyle konusunu geçirmişsiniz. Bence bu da şık bir hareket değil. Maddi değeri yüksek bir hediye bu, ben en azından şu aşamada kabul etmezdim. Kendi telefonumu kendim alırdım. Olmadı KENDİ ailemden isterdim.
dogum gunum icin aliyor durduk yere degil yani hani nisanli insanlar birbirlerinin evine gider ya orada gordugu icin dusunuyo yaninda ihtiyacimi soyleyecek kadar salak degilim kendi kotu dusuncenizi kendinize saklayabilirsiniz

yaa cok tatli dillisin 🥺 seni dinleyecegim kirmadan reddetmeliyim her seye evet diyen biri olmak istemiyorum💚
Eşim bana yeni telefon aldığı zaman, eski telefonunu ben alayım, benimkini de anneme vereyim olur mu demişti. Bu arada ikimizin telefonu da çok iyi modeller olmasa da iş gören telefonlardı. Ben de kusura bakma sevgilim, ben kendi telefonumu anneme vermeyi planlamıştım dedim. O da olgunlukla karşıladı, peki ozaman sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi. Önemli olan kendi düşüncelerimizi tatlı dille kırmadan ifade edebilmek 🌸 anladığım kadarıyla nişanlın da hep yanında sana destek olan biri, bu hareketini de mazur görebilirsin.

Eşim bana yeni telefon aldığı zaman, eski telefonunu ben alayım, benimkini de anneme vereyim olur mu demişti. Bu arada ikimizin telefonu da çok iyi modeller olmasa da iş gören telefonlardı. Ben de kusura bakma sevgilim, ben kendi telefonumu anneme vermeyi planlamıştım dedim. O da olgunlukla karşıladı, peki ozaman sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi. Önemli olan kendi düşüncelerimizi tatlı dille kırmadan ifade edebilmek 🌸 anladığım kadarıyla nişanlın da hep yanında sana destek olan biri, bu hareketini de mazur görebilirsin.
cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin yakin olaylar senin de basindan gectigi icin anlamana cok sevindim uygulayacagim 💚🥰

Hiç şık bir hareket olmamış.
Kendi babasının hediyesini mi kıskanmış nedir?
Belki gerçekten kendi yeni telefonuna alışamamıştır, olabilir ama yine de böyle bir teklif sunması abes.
Siz tanıyor siz biliyorsunuz.
Kesin önünü, ciddiye almayın, değiştirmeyin.

dogum gunum icin aliyor durduk yere degil yani hani nisanli insanlar birbirlerinin evine gider ya orada gordugu icin dusunuyo yaninda ihtiyacimi soyleyecek kadar salak degilim kendi kotu dusuncenizi kendinize saklayabilirsiniz
Pardon bu hediye kaç bin lira ananız babanız kaç binlik bi hediye alacak size adam sizin telefonunuz eski olmasını görüp alıyor vay be ne kayınpederler var

nisanliyim ve ailesini cok severim onlarda beni sever. bir suredir calismadigim icin maddi acidan zorluk cekiyodum telefonumu degistirmek istiyodum fakat onu da yapamadim ve kayinbabam bana hediye telefon alacak nisanlim da istersen o telefonu ben alirim benimkini sen alirsin dedi onun telefonu da yeni sayilir fakat dogru mu bunu demesi sizce ne tepki vermeliyim sonucta bana alinan bir hediyeyi takas etmek hos gelmiyor
Ben olsam kayınailemden bu büyüklükte bir hediyeyi kabul etmezdim.

Ben kesin gülerek, sen ne akıllısınn yaa eskiyi banamı verceksinn yok öyle birşey der konuyu kapatırım, sonuçda nişanlın bi samimiyetin vardır böyle espirili bi dille reddelersen oda ince msjı anlar bence … 😃
Ben eşime hep öyle şeyler yapardım.
Bu adada nişanlın ve ailesi hediye alma konusunda birşey diyemem alabilirler aileye girmişsin sonuçda, bende nişanlıyken eşim telefon almıştı bana oyuzden garpsemiyorum🤷🏼‍♀️

Insanlardan pahalı hediye kabul etmeyin..hediyeninde maddi olarak bir sınırı vardır.. ayrıca sevgilinizinde teklifi çok saçma.. davranışları üzerine düşün.alttan alttan mesajlar geliyor

Back
X