sizce doğru mu yapıyorum

perdecan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
166
168
33
arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum biriyle görüşüyorum çok ortak noktamız var ilk defa birinin gözlerine bakarken her şeyi unutuyorum beni hiç kırmıyo farklı şehirlerde yaşıyoruz ben ilk başta evlenince onun yaşadığı şehire taşınmayı kabul ettim sonra gelemem dedim sırf benim için yaşadığım yere taşınmayı kabul etti ama bi sorun var ve ben bunu aşamıyorum.görüştüğüm kişi boşanmış biri ve ben sürekli ona eski eşi hakkında sorular soruyorum o istemiyo eski eşi hakkında konuşmak ama ben ısrarla soruyorum sorduğum sorulara üzüldüğümü bildiği için cevap vermek istemiyo bu seferde küsüyorum konuşmuyorum sizce doğru mu yapıyorum onu anlayamıyorum anlattıklarını mantığım kabul etmiyo sürekli acaba eski eşi onu düşünüyo mudur?onu yanında arıyo mudur? eski eşi boşanmak istemiş ve görüştüğüm kişi son ana kadar boşanmak istemediğini söylemiş acaba pişman mıdır? diye düşünüyorum belki bunları okuyup bana kızanlar olabilir cahilliğime verin lütfen bu tür düşünceleri kafamdan atamıyorum onu da kırıyorum kenimde üzülüyorum bu tür düşüncelerden nasıl kurtulabilirim

Bunları aşamayacağını kafana çok takacağını düşünüyorsan hiç vakit kaybetme ve bitir. Emin ol zamanla geçmiyor daha da kötüleşiyor. Ben ettim sen etme diyesim geldi

Bu sorularla, evlilik olsa bile uzun sürmez
Biten bitmiştir ne diye kurcalıyorsunuz anlamadım ben
Size ne ne onun eski eşiyle yaşadıklarından?
Aynı şeyi siz yaşasaydınız bu sorularla muhatap olmak hoşunuza gider miydi?

bende ayrilmis biri olarak yazim bana surekli eski esimi soracak olsa evlenmek istedigim kis bende hosnut kalmazdim bu durumdan.
hicde onu dusunumuyorum, dusunsem geri donerdim.. napiyo kimle nerde falan hic umursamiyorum.. bence cok fazla sorma artik

O kaç yaşında, siz kaç yaşındasınız? Aranız da büyük bir yaş farkı varsa hiç zorlamayın bence.

çok haklısınz bende kendime kızıyorum sürekli ama kendime hakim olamıyorum biz birbirimiz hakkında konuşurken çok iyiyiz birbirimizin sohbetinide seviyoruz ama ben olmadık bir yerde konu çok alakasızken ağzımdan eski eşi hakkında sorular çıkıyo kendime çok kızıyorum ama elimde değil

Kaç yıl olmuş boşanmaları ? Bu önemli.

Eski konuları açmanın faydasız olduğunu kendinizde biliyorsunuz. Üstelik istemiyormuş konuşulmasını.
Kafanız çok karışıksa araştırın.

Herkes kaldiramaz.
Herseyin ilkini onunla yasamis sonucta.
Gözü kör asik degilseniz böyle bir hic yola girmeyin derim.

devam etmek niyetindeyseniz bunları aşmak zorundasınız
adama da kendinize de eziyet etmeyin
ortada gizli kapaklı birşey yok, aldatma yok, kandırma yok
hem adam oturdu tüm evliliğini anlattı size diyelim ne olacak sorularınız bitecek mi?
bitmez...
o yüzden ya aşacaksınız ya gideceksiniz.. süründürmenin manası yok

Bunlarin cevabini size en iyi arkadasiniz verir. Yerinizde olsam hissettiklerimi ve kaygilarimi uygun bir sekilde karsimdakine soyleyip sorunu cozebilmek icin acik konusmayi teklif ederdim. Bir gun oturun acik acik konusun ama herseyi sebep sonuc neden surec akliniza ne takiliyorsa acik acik ama o konusma son olsun. Hazmedebileceginiz seylerse yolunuza devam edersiniz. Yok hazmedemeyecekseniz hic evlilige kalkismaz adami da kendinizi de bosuna yipratmazsiniz. Yerinizde olsam oyle yapardim

belli ki adam karısını seviyormuş..bugün bir konu daha vardı benzer şekilde..eski karısı dönmek isterse adam arkasına bile bakmadan gidebilir..iyi düşün

evet ben her şeyi soruyorum o cevap veriyo ve ben verdiği cevaplardan mutlu olmuyorum verdiği cevapları mantığım kabul etmiyo ona da söylüyorum o da her yaptığı şeyde mantık aramamamı söylüyo

aranızda kaç yaş var..daha önce birine gerçetten bağlanan bir etkekle hayat çok zordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…