- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
Nadil yani mantiginiz kabul etmiyor. Sacma cevaplar mi veriyor yoksa sizin mi inanasiniz gelmiyor. Bir ornek verirseniz ben anlamadim ne demek iatediginizievet ben her şeyi soruyorum o cevap veriyo ve ben verdiği cevaplardan mutlu olmuyorum verdiği cevapları mantığım kabul etmiyo ona da söylüyorum o da her yaptığı şeyde mantık aramamamı söylüyo
cok fazla!aramızda 13 yaş var
olduu mantık arama evlenirsiniz eski karısını hala sevdiğini ima eder ama mantık arama der bu adam kaç yaşında ya huuevet ben her şeyi soruyorum o cevap veriyo ve ben verdiği cevaplardan mutlu olmuyorum verdiği cevapları mantığım kabul etmiyo ona da söylüyorum o da her yaptığı şeyde mantık aramamamı söylüyo
13 yaş var ama ben yaş farkını çok sorun etmiyorum beni anlayışla karşılıyo beni hiç üzmedi ben ona ağır şeylerde söyledim ama hiç sinirlenmedi bilearanızda kaç yaş var..daha önce birine gerçetten bağlanan bir etkekle hayat çok zordur..
belli ki yaşın küçük niye dul bir adamla evleniyosun..aramızda 13 yaş var
ben yakında 25 olucam o da 37 yalındaolduu mantık arama evlenirsiniz eski karısını hala sevdiğini ima eder ama mantık arama der bu adam kaç yaşında ya huu
onun sana sinirlenme hakkı yok ta ondan bekar gencecik kızz daha ne olsun .sorunlu adamlarla uğraşmayınn13 yaş var ama ben yaş farkını çok sorun etmiyorum beni anlayışla karşılıyo beni hiç üzmedi ben ona ağır şeylerde söyledim ama hiç sinirlenmedi bile
oo maşallahh sanki 40 yaşında bekarsın da o yaşta adamla evlenmeye kalkıyosun çok mu yakışıklı çok mu zengin anlamadım ki hiç mi dengin kimseyi bulamadın allah aşkına yaaben yakında 25 olucam o da 37 yalında
benim gözlerime bakıp benim karşıma evlilik yapmamış biri olarak çıkmayı her şeyden daha çok isteceğini söylediği zaman bir şey diyemiyorum yapamayacağı şeyleri istemek çok adil gelmiyobelli ki yaşın küçük niye dul bir adamla evleniyosun..
zengin değil ama evet güzel bi insan ses tonu benimle sakin sakin konuşması beni çok mutlu ediyo zaten bizim aramızda anlaşamadığımız bi konu yok gibi benden kaynaklanan benim hazmedemediğim şeyler varoo maşallahh sanki 40 yaşında bekarsın da o yaşta adamla evlenmeye kalkıyosun çok mu yakışıklı çok mu zengin anlamadım ki hiç mi dengin kimseyi bulamadın allah aşkına yaa
üff hep palavra vallahii erkekler herkese aynı cümleleri kuruyo..benim gözlerime bakıp benim karşıma evlilik yapmamış biri olarak çıkmayı her şeyden daha çok isteceğini söylediği zaman bir şey diyemiyorum yapamayacağı şeyleri istemek çok adil gelmiyo
inanın o kadar hak veriyorum ki size bende diyorum ben seni çok mutlu edemem diyeYanlis Yapiyorsun ..
Surekli eski esini sormak hic hos degil . Ustelik sen hatirlatiyosun bu durumda.
Cevap vermemesi gayet normal ben olsam bende eski esimin hakkinda konusmak istemezdim oyle bir durumun olsa..
Esiyle bosanmak istememis evliligini kurtarmak istemistir , ama suan hala ona duygular besledigi anlamina gelmez.
Eger bosandigini kabullenmiyorsan , bence simdiden ayril cunku zamanla ikinizide yipratirsin.
hazmedemediğin şeyler varsa hiçç bu işe başlama derim bir kere bu işi denemiş ama başaramamış birisiyle evlilik bekarla evlenmekten 3-4 kat daha zordur..seni her konuda onunla kıyaslayacak..hayatında zor yer edineceksin.ve bir kere senin yaşadığın heyecanları yaşamayacak. o senin yaşamadığın biçok şeyi zaten yaşamış..düğün bile adama eziyet gelirrzengin değil ama evet güzel bi insan ses tonu benimle sakin sakin konuşması beni çok mutlu ediyo zaten bizim aramızda anlaşamadığımız bi konu yok gibi benden kaynaklanan benim hazmedemediğim şeyler var
Mesela ben esimin gecmisini asla sormadim , cok uzun iliskisi olmustu hemen hemen evli sayilirlardi ..inanın o kadar hak veriyorum ki size bende diyorum ben seni çok mutlu edemem diye
bende kendime onu söylüyorum evliliği dışında bir ilişkisi olmamış diyorum ki çok ilişkisi olan insanlar var sırf evlendiği için onu suçlamak istemiyorumMesela ben esimin gecmisini asla sormadim , cok uzun iliskisi olmustu hemen hemen evli sayilirlardi ..
Esimde ayni sekilde bana asla gecmisimi sormadi . Bugune kadar !!
Sorsam kafama takilicak , kafamda kurucam onun icin hicc gerek duymuyorum..
zaten tek mesajla kestirip attığım çok oldu bi süre hiç konuşmadım beni hiç rahatsız etmedi ben burdaki konulardan çok ders çıkarmaya çalışıyorum ama insan kendi başına gelmeden bilemiyomuş ben ilk başlarda çok sevmiyodum sadece hayatını merak ediyodum ama zaman geçtikçe çok bağland
bende kendime onu söylüyorum evliliği dışında bir ilişkisi olmamış diyorum ki çok ilişkisi olan insanlar var sırf evlendiği için onu suçlamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?