sizce doğru mu yapıyorum

ben olsam baştan boşanmış adamla yola çıkmam bu tipler genelde defolu oluyor ki kız istemiş boşanmayı demek ki bi sorunu var sevgilinin.. iyi düşün.

fazla acımasız değilmi bu yorum ?Ailenizde yada çevrenizde hiç ayrılıp ikinci evliliğini yapan mutlu olanlar yok sanırım..Her ayrılan defolu değildir, ama biraz daha temkinli yaklaşılması gerektiği doğrudur sebepler nedenler araştırılmalı..

siz paranoya bağlamışsınız resmen karşınızdaki insan mücadeleci ve kimseyi kırmaya biri sizin için şehir değişikliğini bile kabul etmiş...aklı eski eşinde olsaydı bunları yapcağını zannetmiyorum...sizin bu takıntılardan kurtulmanız lazım eğer yapamazsanız bence şimdiden bitirin hem kendinize hem karşınızdakine yazık...

Ooo bu sekilde gidersen kendini de cok yorarsin sevgilini de.adam kinusmak istemiyor demekki,gecmis bitmis eskiyle isi kalmamis ki lafini dahi etmiyor. Uzerine gitme bu konunun. yazdklarindan belli seviyorsun bu kisiyi, onu kaybetmemek icin eski defterleri acma.
Haa yok ben unutamam icim icimi yer benim diyorsanda,bir omur gecmez bu dusuncelerle..kendin gibi bekar evlenmemis birini bul. Yalniz soyle birsey var..ya yeni sevgilin de eski sevgilisini unutamadiysa...

Canim benim seni cok iyi anliyorum ayni durumdayiz !!! Soyleyeceklerime kulak ver rahatlarsin. Once sunu soyleyeyim ben de erkek arkadasimin eski sevgilisi hakkinda oyle dusunuyorum. Ben yabanci memleketteyim ve erkek arkadasim da yabanci bu arada. Neyse kiz cok guzel bir rus, universiteyi bitirmis kendi ayaklari ustunde duran biri. Ben se hala 27 yasimda universite bitirmeye calisan, ekonomik ozgurlugunu eline alamamis biriyim. Ne zaman kizla ilgili soru sorduysam dut yemis bulbule donuyordu ya da en kisa cevabi veriyordu. Cok supheliydim ya hala akli ondaysa vs.. Ama sen sen ol erkegini bu sorularla bogma. Ben cok yaptim pismanim. Ondan ayrilip seninle olmasinin bir sebebi var unutma. Erkekler bu durumu fazla konusmak istemezler cunku, yeri gelince zirt pirt konuyu acacagimizi, gereksiz kiskanclik triplerine girecegimizi bilirler. Ayrica kendine guven ve bunu erkek arkadasina goster. Surekli eski esi hakkinda soru sorarsan senin kendine guvenmedigini dusunur. Erkekler eski iliskileri hakkinda konusmaktan cekinirler. Hele ki eski karisiysa. Bir de diyelim sana iliskilerini anlatti. Ya birseyi yanlis ifade ederse ve sen ondan suphelenirsen ne olucak. Ben careyi soyle buldum: Birgun erkek arkadasima yemin ettim, bu son dedim. Soracagim butun sorulari tek tek sordum o da cevapladi. Daha da aklimda soru isareti kalmadi, konuyu kapattim. Ben isin b.kunu cikartmistim ama sen benim gibi degilsen soru sormaktan vazgec ve iliskine odaklan derim :)

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim evet gerçekten hiç konuşmak istemiyo ben konuyu açınca kapatmak istiyo bende bazı sorularımın cevabını alınca rahatlıyorum ama bazı sorularımın cevabını alamıyorum aklıma yatmıyo sürekli mantık aramaya çalışıyorum o da her yaptığım şeyde mantık arama diyo olaylar öyle gelişti diyo

bende hep onu düşünüyorum küçüklüğünden beri aile okul askerlik derken çok kız arkadaşı olmamış tek ciddi ilişkisi eski eşiymiş yani diyorum sadece işi resmiyete dökmüş diye ona haksızlık yapmak istemiyorum onlarca sevgiliside olabilirdi genelde böyle düşünüyorum ama işte en olmadık zamanda duygularım tavan yapıyo bu duygularımı çok kontrol edemiyorum o da alıştı aslında kafam çok karışık hep mantıklı biri olmaya çalıştım hayatım boyunca ama şimdi duygularım mantığımın önüne geçiyo ve ben heralde çok korktuğumdan daha çok hırçınlaşıyorum

evet benim için fedakarlık yapmaya hazır bende onun için fedakarlık yaparım akının eski eşinde de olduğunu düşünmüyorum ama boşanmak isteyen eski eşi olduğu için acaba eski eşi pişman mıdır diye çok merak ediyorum

kuzum 25 yasindayim, evlendim ayrildim 1 cocugum var
buna ragmen maximum 10yas fark diyorum !!!
sen hic evlenmemis falan.. bence coook fazla
yaş farkını bende düşünüyorum ama ben biraz zor bir insanım kendi yaşıtlarımla çok iyi anlaşabileceğimi düşünmüyorum kısmet tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…