Canim benim seni cok iyi anliyorum ayni durumdayiz !!! Soyleyeceklerime kulak ver rahatlarsin. Once sunu soyleyeyim ben de erkek arkadasimin eski sevgilisi hakkinda oyle dusunuyorum. Ben yabanci memleketteyim ve erkek arkadasim da yabanci bu arada. Neyse kiz cok guzel bir rus, universiteyi bitirmis kendi ayaklari ustunde duran biri. Ben se hala 27 yasimda universite bitirmeye calisan, ekonomik ozgurlugunu eline alamamis biriyim. Ne zaman kizla ilgili soru sorduysam dut yemis bulbule donuyordu ya da en kisa cevabi veriyordu. Cok supheliydim ya hala akli ondaysa vs.. Ama sen sen ol erkegini bu sorularla bogma. Ben cok yaptim pismanim. Ondan ayrilip seninle olmasinin bir sebebi var unutma. Erkekler bu durumu fazla konusmak istemezler cunku, yeri gelince zirt pirt konuyu acacagimizi, gereksiz kiskanclik triplerine girecegimizi bilirler. Ayrica kendine guven ve bunu erkek arkadasina goster. Surekli eski esi hakkinda soru sorarsan senin kendine guvenmedigini dusunur. Erkekler eski iliskileri hakkinda konusmaktan cekinirler. Hele ki eski karisiysa. Bir de diyelim sana iliskilerini anlatti. Ya birseyi yanlis ifade ederse ve sen ondan suphelenirsen ne olucak. Ben careyi soyle buldum: Birgun erkek arkadasima yemin ettim, bu son dedim. Soracagim butun sorulari tek tek sordum o da cevapladi. Daha da aklimda soru isareti kalmadi, konuyu kapattim. Ben isin b.kunu cikartmistim ama sen benim gibi degilsen soru sormaktan vazgec ve iliskine odaklan derim :)