- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Hep bağırıyordu sabri yoktu hep psikiyatri ilaçları içirdi zorla meslek sahibi olamadim esim bile kendi ailedir yanında okumadığı halde meslek sahibi o ilaç içmemişben büyüten kişi annedir ama layığıyla büyütmediyse ona anne denilmez.
Soğuktu çok soguk sarılınca bile sıcak bastı bunaldim diyorduBüyütendir ama nasıl büyüten sevgiyle büyüten, anlayışla büyüten, şefkatle büyütendir.
Egosunu tatmin etmek için azar içinde büyüten değildir.
Maddi imkan yeterli degildir sadece demi karnını doyurmak falanBüyütendir ama nasıl büyüten sevgiyle büyüten, anlayışla büyüten, şefkatle büyütendir.
Egosunu tatmin etmek için azar içinde büyüten değildir.
çok geçmiş olsun sizinki anne değilmiş yaniHep bağırıyordu sabri yoktu hep psikiyatri ilaçları içirdi zorla meslek sahibi olamadim esim bile kendi ailedir yanında okumadığı halde meslek sahibi o ilaç içmemiş
EvetMesafe koymaktan başka bir şey yapamazsınız. Bahsettiğiniz kişi sizi evlat edinen anneniz mi?
3 aylıkken ama alırken demiski ben ablasini aliyim bu çok küçük ölucek ben bakamam korkarim kucağında bile tutamamis ablam yürüyormuş yıllarca onu sayikladi yanimda kariyeri var diye hep kıyas yapardı akrabalarla bile bana hep beddua etti kötü laf etti evlendim sen evlilige bile layık degilsin dedi
Evliyim 2 senelik cocugum olcak insYaşınız kaç? Evli mısınız? Malesef annelik sözde degil özde oluyor
öz ailenizle görüşüyor musunuz?
Sagolun ben napicamçok geçmiş olsun sizinki anne değilmiş yani
ÖZ annemle evet ve bni yanında istedi o diğeri istemezken ustelik oz annem psikiyatri rahatsız durumu ciddi ama bni istedi kaldığı yerdeöz ailenizle görüşüyor musunuz?
Belki sevgi eksikliğini onunla tamamlarsınız.ÖZ annemle evet ve bni yanında istedi o diğeri istemezken ustelik oz annem psikiyatri rahatsız durumu ciddi ama bni istedi kaldığı yerde
Aynen layığıyla buyuten herkes annedir ister dogursun ister dogurmasinDoğurmayı fare de yapıyor önemli olan büyütmek, büyüten annedir Tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?