- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Öle yapicam ona sahip cikcam zaten o beni vermek istememis babaannem vermis ondan habersizBelki sevgi eksikliğini onunla tamamlarsınız.
EvetMesafe koymaktan başka bir şey yapamazsınız. Bahsettiğiniz kişi sizi evlat edinen anneniz mi?
Yaşiyorsa umarim sürünüyordur. Yaşamıyorsa zebaniler süründürüyordur inşallah.Öle yapicam ona sahip cikcam zaten o beni vermek istememis babaannem vermis ondan habersiz
Babaannemmi o öldüYaşiyorsa umarim sürünüyordur. Yaşamıyorsa zebaniler süründürüyordur inşallah.
Hadi hayırlısı hersey gönlünüzce olsunBizde evlatlık alacağız ancak sizin anneniz "sözde" size layık görmediği anneliği kendisi hiç bir zaman layığıyla yerine getirememiş maalesef .
Nasıl verebilir babanız yok muydu?Öle yapicam ona sahip cikcam zaten o beni vermek istememis babaannem vermis ondan habersiz
Amcanıza falan mı verildiniz? Oluyor da öyle, çocuğu olmayan kardeşe çocuğu olan veriyor , örneği çok var maalesef.Öle yapicam ona sahip cikcam zaten o beni vermek istememis babaannem vermis ondan habersiz
Yok babamin arkadasinin akrabasina verilmisimAmcanıza falan mı verildiniz? Oluyor da öyle, çocuğu olmayan kardeşe çocuğu olan veriyor , örneği çok var maalesef.
Kesinlikle büyüten. Hepimiz doğum ağrısı vs unuttuk. Annelik bize verilen emaneti hakkı ile yetiştirme gayretiBuyuten anne ile çocuğu arasında bağ nasıl olur sizce anne sevgisi tam alamadım ben yani tamam büyüttü bu yaşa getirdi eyvallah ama en ufak hatamda hep kapıyı gösterdi kardeş akraba tarafını tuttu beni evliliğe anne olmaya bile layık görmedi sizce ne yapmalıyım
Kurban psikolojisimi ya siz iyi misiniz Allah aşkına sevilmediginiz yerdede dururmuydunuz anne gostermezken sevgisini elin insanından mi bekliyecez bakan büyüten de göstermedi ama doğuran elinde olmayan sebepten gösteremedi hayat bu doğuran hayatta olmayabilirdide ben taraf secmiyorum sadece en zor zamanlarımda yüzüme bakmadı büyüten ben zaten sonradan tanıdım oz tarafı onları bu saatten sonra çok seviyorum desemde yalan olur sevmiyorum desemde ama büyüten hakkında kesin birsey söyleyebilirim empati yapın daha masum bebekken istemediğini dile getiriyor ama büyüten babam ve akrabaları ikna etmiş kendi kendine ikna olmamışBen kurban psikolojisine inanmıyorum, yok o verdi bu verdi, doğurduğun cocuğu kimse alamaz bence inanma, sevişmeyi biliyor da çocuğunu almayı bilmiyor mu? Dağ başı mı burası? Büyüyünce mi haberi oluyor? Tüm eziyeti üveyler ceksin büyüyünce yok şöyle kurbandım böyle oldu, şimdi de psikolojik hasta e sevişmeye gelince kalmıyor o hastalık ellam
Kızıyorum böyle evlatlık çocukların gün sonunda biyolojik annelerine babalarına dönmesine
Ben evlatlık olsam asla aramazdım biyolojikleri,beni bile isteye yapanlar bana bakmazken hiç bir sorumluluğu olmadan bana bakan kimse bana ne yaparsa yapsın vefa gösterirdim
Ayrıca evlat dedigin eziyet olmaz insana bu nasıl bir üslupta yaKurban psikolojisimi ya siz iyi misiniz Allah aşkına sevilmediginiz yerdede dururmuydunuz anne gostermezken sevgisini elin insanından mi bekliyecez bakan büyüten de göstermedi ama doğuran elinde olmayan sebepten gösteremedi hayat bu doğuran hayatta olmayabilirdide ben taraf secmiyorum sadece en zor zamanlarımda yüzüme bakmadı büyüten ben zaten sonradan tanıdım oz tarafı onları bu saatten sonra çok seviyorum desemde yalan olur sevmiyorum desemde ama büyüten hakkında kesin birsey söyleyebilirim empati yapın daha masum bebekken istemediğini dile getiriyor ama büyüten babam ve akrabaları ikna etmiş kendi kendine ikna olmamış
Madem böyle davranmış niye evlat edinmiş o zaman. Sinirlendim.
Kadın cevreye karşı çocuğu yok diye evlatlık almış cocuk sevgisi yok demek ki keşke almasaymış. Anneannemi de böyle zalim bir kadin almış 8 yasindan sonra temizlik yemek resmen hizmetçi yapmış ve 15 yaşında çok güzel diye kocasından kıskanmaya başlayıp acilen anneannemi dedemle evlendirmiş mal mülk kalmasın diye de nüfusa almamış.Yok babamin arkadasinin akrabasina verilmisim
Ya zaten psikoloğa gittik biz bende antidepresan kullaniodum oda ama annenizin tedaviye sizden daha çok ihtiyacı var dediMadem böyle davranmış niye evlat edinmiş o zaman. Sinirlendim.
Ya biliyormusunuz işte o büyüten anne benim hapis yatan onceden babamin oz babamin nüfusuna gecmemi istedi ama ben senin hep annen olarak kalcam dediKadın cevreye karşı çocuğu yok diye evlatlık almış cocuk sevgisi yok demek ki keşke almasaymış. Anneannemi de böyle zalim bir kadin almış 8 yasindan sonra temizlik yemek resmen hizmetçi yapmış ve 15 yaşında çok güzel diye kocasından kıskanmaya başlayıp acilen anneannemi dedemle evlendirmiş mal mülk kalmasın diye de nüfusa almamış.
Sonra da iflas etmişler yanarak ölmüşler kocasiyla.Tavsiyem sil at unut yok say ailene sarıl.
Oda istememis ve büyüten anne diyo büyüten baba ölünce kendi babanin nüfusuna geç o sahip ciksin hemde zengin ben sana bakamam ben yine evlenicem rahat hayat yasicam dediNasıl verebilir babanız yok muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?