Sizce doğuran mı buyuten mı

Bizde evlatlık alacağız ancak sizin anneniz "sözde" size layık görmediği anneliği kendisi hiç bir zaman layığıyla yerine getirememiş maalesef .

Ben kurban psikolojisine inanmıyorum, yok o verdi bu verdi, doğurduğun cocuğu kimse alamaz bence inanma, sevişmeyi biliyor da çocuğunu almayı bilmiyor mu? Dağ başı mı burası? Büyüyünce mi haberi oluyor? Tüm eziyeti üveyler ceksin büyüyünce yok şöyle kurbandım böyle oldu, şimdi de psikolojik hasta e sevişmeye gelince kalmıyor o hastalık ellam

Kızıyorum böyle evlatlık çocukların gün sonunda biyolojik annelerine babalarına dönmesine

Ben evlatlık olsam asla aramazdım biyolojikleri,beni bile isteye yapanlar bana bakmazken hiç bir sorumluluğu olmadan bana bakan kimse bana ne yaparsa yapsın vefa gösterirdim

Kesinlikle büyüten. Hepimiz doğum ağrısı vs unuttuk. Annelik bize verilen emaneti hakkı ile yetiştirme gayreti

Kurban psikolojisimi ya siz iyi misiniz Allah aşkına sevilmediginiz yerdede dururmuydunuz anne gostermezken sevgisini elin insanından mi bekliyecez bakan büyüten de göstermedi ama doğuran elinde olmayan sebepten gösteremedi hayat bu doğuran hayatta olmayabilirdide ben taraf secmiyorum sadece en zor zamanlarımda yüzüme bakmadı büyüten ben zaten sonradan tanıdım oz tarafı onları bu saatten sonra çok seviyorum desemde yalan olur sevmiyorum desemde ama büyüten hakkında kesin birsey söyleyebilirim empati yapın daha masum bebekken istemediğini dile getiriyor ama büyüten babam ve akrabaları ikna etmiş kendi kendine ikna olmamış

Ayrıca evlat dedigin eziyet olmaz insana bu nasıl bir üslupta ya

Yok babamin arkadasinin akrabasina verilmisim
Kadın cevreye karşı çocuğu yok diye evlatlık almış cocuk sevgisi yok demek ki keşke almasaymış. Anneannemi de böyle zalim bir kadin almış 8 yasindan sonra temizlik yemek resmen hizmetçi yapmış ve 15 yaşında çok güzel diye kocasından kıskanmaya başlayıp acilen anneannemi dedemle evlendirmiş mal mülk kalmasın diye de nüfusa almamış.
Sonra da iflas etmişler yanarak ölmüşler kocasiyla.Tavsiyem sil at unut yok say ailene sarıl.

Ya biliyormusunuz işte o büyüten anne benim hapis yatan onceden babamin oz babamin nüfusuna gecmemi istedi ama ben senin hep annen olarak kalcam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…