- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Sonradan tanıdım onlarıÖz ailenizi (biyolojik anne, baba ve kardeşlerinizi) biliyor ve tanıyor musunuz ? Sizi evlat edinen kadın, ablanızın kariyer sahibi olduğunu bildiği için; akrabalar arası bir evlat edinme olabileceğini düşünmüştüm.
Ben şöyle diyim size bana maddi manevi yardımı en çok olen büyüten babamin oldu sonra eşimle zor zamanlar gecirdik Bi kere 100 tl yol parası istedim eşimle bosanma asamasindaydik esim evden ayrıydı ulasamiyordumda annem 100 tlyi bile esirgedi ama ben büyüten babamdan onu üzmüş olsam bile son dkya kadar maddi manevi iyilik yapti annem onu biraz aglatsam siliodu beni anne baba dedigin hatada yanlisdada sırtını döner mi insana ya akrabalarin lafına bakip elalem öle dermis böle dermis de kocanla barış otur oturdugun yerde yada git is bul kendin yasa dedi zaten hayatta kimseye guvenilmez kendim arkamda biri olmayınca basim sıkışınca arayacagim nasıl yasayacagim tek başıma nereye kadarŞimdi sorduğunuz soru iki yola çıkıyor. 1) Büyüten anne derim. Bana iyi kötü emek verip, maddi manevi yanımda olan o çünkü. Öyle dizilerde ki gibi öz ailemi görüp dönmem ben. Ki öz babamı tanımıyorum mesela merakta etmedim hiç.
2) Annenizin akrabalarınıza sizden daha çok değer verdiğini, ayrımcılık yaptığını düşünüyorsanız o zaman mesafeli olmakta fayda var. Yani sizin kararlarınızı ve geleceğinizi etkilemesine izin vermeyin.
Iste bu yüzden esirgeme kurumunda büyümek isterdimDoğuran yada büyüten olması fark etmiyor kimi doğurur içinde anne şevkati sevgisi yoktur kimi doğurmaz ama içinde anne.sevgisi vardır veya durum tam tersidir. Önemli olan layigi ile evladına bakabilmesi insanin
Herkes için geçerli değil ama ha var büyüttüğü halde adam da eden onu hayat boyu birakmayan benimki öle cikmadi maalesefBüyüten maalesef doğuran anne bı şekilde bebeğinden ayrılmışsa anne olmuyor. Kötü de olsa iyi de olsa büyüten anne oluyor. Hatta anne de bebekleri karışsa, gerçek ortaya çıksa, büyüttüğünü seçiyor.
Herkes için geçerli değil ama ha var büyüttüğü halde adam da eden onu hayat boyu birakmayan benimki öle cikmadiBüyüten maalesef doğuran anne bı şekilde bebeğinden ayrılmışsa anne olmuyor. Kötü de olsa iyi de olsa büyüten anne oluyor. Hatta anne de bebekleri karışsa, gerçek ortaya çıksa, büyüttüğünü seçiyor.
ÖyleDoğuran yada büyüten olması fark etmiyor kimi doğurur içinde anne şevkati sevgisi yoktur kimi doğurmaz ama içinde anne.sevgisi vardır veya durum tam tersidir. Önemli olan layigi ile evladına bakabilmesi insanin
Vermeyecek gibi git oz babandan al dio o daha zengin bizde birsey yok diye 1 ev kalmış nasıl yok otekinin 3 ev parasi varmis ondan alcakmisimYapma öyle bir şey.Büyüten babandan olan hakkını al, amdem seni alıp çocuk edindiler o zaman hakkını vermek zorundalar. Paraları al vınla, o manyak kadının da daha yüzüne bakma.
Ama onunkinide istemem zaten alamamda çünkü buyutenlerin nüfusundan çıkmam lazim mahkeme yoluyla almadıkları icinVermeyecek gibi git oz babandan al dio o daha zengin bizde birsey yok diye 1 ev kalmış nasıl yok otekinin 3 ev parasi varmis ondan alcakmisim
Böyle yapacaks niye almış kı3 aylıkken ama alırken demiski ben ablasini aliyim bu çok küçük ölucek ben bakamam korkarim kucağında bile tutamamis ablam yürüyormuş yıllarca onu sayikladi yanimda kariyeri var diye hep kıyas yapardı akrabalarla bile bana hep beddua etti kötü laf etti evlendim sen evlilige bile layık degilsin dedi
Böyle yapacaks niye almış
32Yaşınız kaç
Yaşınız da küçük değil okuttu mu aileniz sizi mesleğiniz var mı
Okuttular ama sağlıklı okuyamadım annem özelikle yuvaya 3 .şahısları çok karistirdi kardeşleriyle mesafeyi koyamadı annemden cokonlar hayatimamudahale etti annemi de dolduruyorlardi bnhakliyken bile kackez teyzemden özür dilefim beni asagiliyorlardi annem onlara arka cikardi Bn psikiyatri haplariyla buyudum girdigim islere tutunamadim agirlikyapiodu ilaçlar ne zaman annemdenayrildim o zaman gittigim psikiyatri 2 haftalikyatis düzenli tedavi artık kullanmadediYaşınız da küçük değil okuttu mu aileniz sizi mesleğiniz var mı
Üvey anne ile görüşmek zorunda mısınız
Zaten küçük görmüyorum artık kendimi babam ölünce buyudum esime bile yeri gelio annelik yapiyorum nerdeyse içim 40 50 gibiYaşınız da küçük değil okuttu mu aileniz sizi mesleğiniz var mı
Üvey anne ile görüşmek zorunda mısınız
Devami daha da cehennemdi anlatmayayim yeri nur olsun canim nineminResmen dizi gibi hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?