Sizce doğuran mı buyuten mı

Doğurmayı fare de yapıyor önemli olan büyütmek, büyüten annedir Tabiki
Öyle ama doğuran kedi köpek bile analık yapio ben bu yüzden hayvanları bazı insanlardan daha çok severim onlara hayvan demek bile hakaret zannimca yeryuzundeki iyi insanlar gibi onlarda melake

Artik önemi yok ama ben onlardan kalan mirası bile reddedicem gerçi büyüten babanin suçu yoktu ama rahat hayat istiyor büyüten annem ondanda vazgeçicem demekki ben ona yukmusum

Akrabalar arası bir evlat edinme mi söz konusu ? Yoksa yasal olarak evlat edinilmeden, çocuksuz bir akrabanız tarafından mı alınıp büyütülmüşsünüz ?

Akrabalar arası bir evlat edinme mi söz konusu ? Yoksa yasal olarak evlat edinilmeden, çocuksuz bir akrabanız tarafından mı alınıp büyütülmüşsünüz ?
Yasal olmayan mahkeme yoluyla sadece nüfusa gidilerek mi oluo oz babam arkadasina solemis arkadasida akraba araciligiyla büyüten aileye vermiş akrabalık yok yani iki taraftada veren aile ile alan aile arasinda

Resmen dizi gibi hayat

Yasal olmayan mahkeme yoluyla sadece nüfusa gidilerek mi oluo oz babam arkadasina solemis arkadasida akraba araciligiyla büyüten aileye vermiş akrabalık yok yani iki taraftada veren aile ile alan aile arasinda

Öz ailenizi (biyolojik anne, baba ve kardeşlerinizi) biliyor ve tanıyor musunuz ? Sizi evlat edinen kadın, ablanızın kariyer sahibi olduğunu bildiği için; akrabalar arası bir evlat edinme olabileceğini düşünmüştüm.

Kac yasindasiniz?
Nufusta babaniz kim gorunuyor?
Buyuten baba gorunuyorsa ne kadar miras varsa alin.
Oz annenizle gorusmeye devam edin. Uvey olani hayatinizdan silin

Oda istememis ve büyüten anne diyo büyüten baba ölünce kendi babanin nüfusuna geç o sahip ciksin hemde zengin ben sana bakamam ben yine evlenicem rahat hayat yasicam dedi
Kadın sizi sevmiyor,istemiyor. Bu kadar basit. Daha ne sorumluluk, Vicdan azabi vs hissediyorsun ki? Kadını sadece kandilde ara bayramda gör, ona da iyi gelir sana da.
Bakmış da küfrederek bakmış, isteyerek bile almamış seni. Umursama bile onu, yok say.
Biyolojik ailene de bakma tabii ki ya ne münasebet. Zor durumda kalmışlar diyorsun, sen zor durumda kalsan çocuğunu satar mısın? Kocası yapmış polise de mi gidememis? Allah bilir senden sonra üremeye devam etmiştir,onlara da bir güzel bakmistir. Neden seni gözden cikarabilmis? Bu dediğin ananem çağında olsa dönem öyleymiş derdim. Ama senin de yaşın küçük,milenyum çağında bu olay olamaz. Anne polise gitme zahmetinde bile bulunmamis. Sana bir annelik yapmamış. Vicdan hissediyorsun, ona zor zamanında bakarım diyorsun
Deli misin sen?
Bu saatten sonra ne üreyen ana ne bakmayan ana.
Tek ana bil, o da kendin. Çocuklarına ver tüm sevgini,anne diye de kendine sığın. İkisini de at gitsin hayatindan

Büyüten

ÖZ annemle evet ve bni yanında istedi o diğeri istemezken ustelik oz annem psikiyatri rahatsız durumu ciddi ama bni istedi kaldığı yerde
Neden diğer anneye evlatlık verdiğini konuştunuz mu? Geçerli bir sebebi var mı. Önceki mesajım direkt soru icindi. Önemli olan hangi taraf olduğu değil sevgiye vermesidir.

Şimdi sorduğunuz soru iki yola çıkıyor. 1) Büyüten anne derim. Bana iyi kötü emek verip, maddi manevi yanımda olan o çünkü. Öyle dizilerde ki gibi öz ailemi görüp dönmem ben. Ki öz babamı tanımıyorum mesela merakta etmedim hiç.
2) Annenizin akrabalarınıza sizden daha çok değer verdiğini, ayrımcılık yaptığını düşünüyorsanız o zaman mesafeli olmakta fayda var. Yani sizin kararlarınızı ve geleceğinizi etkilemesine izin vermeyin.

En doğru yorum tebrikler

Büyüten maalesef doğuran anne bı şekilde bebeğinden ayrılmışsa anne olmuyor. Kötü de olsa iyi de olsa büyüten anne oluyor. Hatta anne de bebekleri karışsa, gerçek ortaya çıksa, büyüttüğünü seçiyor.

Ya madem bir iş yapıyorsun tam yap layıkıyla yap dimi? Madem o çocuğa annelik sevgisini tam anlamıyla veremeyeceksin ne diye evlat edinirsin?

Oda istememis ve büyüten anne diyo büyüten baba ölünce kendi babanin nüfusuna geç o sahip ciksin hemde zengin ben sana bakamam ben yine evlenicem rahat hayat yasicam dedi

Yapma öyle bir şey.Büyüten babandan olan hakkını al, amdem seni alıp çocuk edindiler o zaman hakkını vermek zorundalar. Paraları al vınla, o manyak kadının da daha yüzüne bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…