- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Öyle ama doğuran kedi köpek bile analık yapio ben bu yüzden hayvanları bazı insanlardan daha çok severim onlara hayvan demek bile hakaret zannimca yeryuzundeki iyi insanlar gibi onlarda melakeDoğurmayı fare de yapıyor önemli olan büyütmek, büyüten annedir Tabiki
Madem böyle davranmış niye evlat edinmiş o zaman.
3 aylıkken ama alırken demiski ben ablasini aliyim bu çok küçük ölucek ben bakamam korkarim kucağında bile tutamamis ablam yürüyormuş yıllarca onu sayikladi yanimda kariyeri var diye hep kıyas yapardı akrabalarla bile bana hep beddua etti kötü laf etti evlendim sen evlilige bile layık degilsin dedi
Yasal olmayan mahkeme yoluyla sadece nüfusa gidilerek mi oluo oz babam arkadasina solemis arkadasida akraba araciligiyla büyüten aileye vermiş akrabalık yok yani iki taraftada veren aile ile alan aile arasindaAkrabalar arası bir evlat edinme mi söz konusu ? Yoksa yasal olarak evlat edinilmeden, çocuksuz bir akrabanız tarafından mı alınıp büyütülmüşsünüz ?
Kadın cevreye karşı çocuğu yok diye evlatlık almış cocuk sevgisi yok demek ki keşke almasaymış. Anneannemi de böyle zalim bir kadin almış 8 yasindan sonra temizlik yemek resmen hizmetçi yapmış ve 15 yaşında çok güzel diye kocasından kıskanmaya başlayıp acilen anneannemi dedemle evlendirmiş mal mülk kalmasın diye de nüfusa almamış.
Sonra da iflas etmişler yanarak ölmüşler kocasiyla.Tavsiyem sil at unut yok say ailene sarıl.
Aynen dizi film olurmuşResmen dizi gibi hayat
Bu ilginç, kız çocuğunu yabancıya pek vermezler normalde.Yok babamin arkadasinin akrabasina verilmisim
En güzel cevapBurada asıl kriter o duygusal bağı yakaladığın, kıymet gördüğün kişidir. İkisiyle de kurulmamışsa bu özel bağ ikisi de doğru seçim değildir.
Yasal olmayan mahkeme yoluyla sadece nüfusa gidilerek mi oluo oz babam arkadasina solemis arkadasida akraba araciligiyla büyüten aileye vermiş akrabalık yok yani iki taraftada veren aile ile alan aile arasinda
Kadın sizi sevmiyor,istemiyor. Bu kadar basit. Daha ne sorumluluk, Vicdan azabi vs hissediyorsun ki? Kadını sadece kandilde ara bayramda gör, ona da iyi gelir sana da.Oda istememis ve büyüten anne diyo büyüten baba ölünce kendi babanin nüfusuna geç o sahip ciksin hemde zengin ben sana bakamam ben yine evlenicem rahat hayat yasicam dedi
BüyütenBuyuten anne ile çocuğu arasında bağ nasıl olur sizce anne sevgisi tam alamadım ben yani tamam büyüttü bu yaşa getirdi eyvallah ama en ufak hatamda hep kapıyı gösterdi kardeş akraba tarafını tuttu beni evliliğe anne olmaya bile layık görmedi sizce ne yapmalıyım
Neden diğer anneye evlatlık verdiğini konuştunuz mu? Geçerli bir sebebi var mı. Önceki mesajım direkt soru icindi. Önemli olan hangi taraf olduğu değil sevgiye vermesidir.ÖZ annemle evet ve bni yanında istedi o diğeri istemezken ustelik oz annem psikiyatri rahatsız durumu ciddi ama bni istedi kaldığı yerde
Şimdi sorduğunuz soru iki yola çıkıyor. 1) Büyüten anne derim. Bana iyi kötü emek verip, maddi manevi yanımda olan o çünkü. Öyle dizilerde ki gibi öz ailemi görüp dönmem ben. Ki öz babamı tanımıyorum mesela merakta etmedim hiç.Buyuten anne ile çocuğu arasında bağ nasıl olur sizce anne sevgisi tam alamadım ben yani tamam büyüttü bu yaşa getirdi eyvallah ama en ufak hatamda hep kapıyı gösterdi kardeş akraba tarafını tuttu beni evliliğe anne olmaya bile layık görmedi sizce ne yapmalıyım
En doğru yorum tebriklerKadın sizi sevmiyor,istemiyor. Bu kadar basit. Daha ne sorumluluk, Vicdan azabi vs hissediyorsun ki? Kadını sadece kandilde ara bayramda gör, ona da iyi gelir sana da.
Bakmış da küfrederek bakmış, isteyerek bile almamış seni. Umursama bile onu, yok say.
Biyolojik ailene de bakma tabii ki ya ne münasebet. Zor durumda kalmışlar diyorsun, sen zor durumda kalsan çocuğunu satar mısın? Kocası yapmış polise de mi gidememis? Allah bilir senden sonra üremeye devam etmiştir,onlara da bir güzel bakmistir. Neden seni gözden cikarabilmis? Bu dediğin ananem çağında olsa dönem öyleymiş derdim. Ama senin de yaşın küçük,milenyum çağında bu olay olamaz. Anne polise gitme zahmetinde bile bulunmamis. Sana bir annelik yapmamış. Vicdan hissediyorsun, ona zor zamanında bakarım diyorsun
Deli misin sen?
Bu saatten sonra ne üreyen ana ne bakmayan ana.
Tek ana bil, o da kendin. Çocuklarına ver tüm sevgini,anne diye de kendine sığın. İkisini de at gitsin hayatindan
Ya madem bir iş yapıyorsun tam yap layıkıyla yap dimi? Madem o çocuğa annelik sevgisini tam anlamıyla veremeyeceksin ne diye evlat edinirsin?3 aylıkken ama alırken demiski ben ablasini aliyim bu çok küçük ölucek ben bakamam korkarim kucağında bile tutamamis ablam yürüyormuş yıllarca onu sayikladi yanimda kariyeri var diye hep kıyas yapardı akrabalarla bile bana hep beddua etti kötü laf etti evlendim sen evlilige bile layık degilsin dedi
Oda istememis ve büyüten anne diyo büyüten baba ölünce kendi babanin nüfusuna geç o sahip ciksin hemde zengin ben sana bakamam ben yine evlenicem rahat hayat yasicam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?