Sizce durumum çok mu vahim kızlar ??

Pcos çoğu kişide var artık.Benim annemden de bana geçmiş.Korunmasız 1.5 yıl sonra olmuşum.
Kilo problemin varsa onu hallet öncelikle ve tatlı,börek,kek,hamur,beyaz ekmek,kola gibi şeylerden uzak dur.Yeşil çay tüketmeye gayret göster.Bol su iç.Genelde bizler de kilodan çok ödem oluyor çünkü.Eşinin degerleri Nasıl o kontrol oldu mu peki?

Ayrıca doktorlar bana tedaviyle hamile kalabileceğimi pconun zor hamile kalacağını söylediler ve ben de inandım bu duruma,eşimde....2 yılımız beni suçlamakla geçti.Gel gör ki eşim kontrol olana kadar.Meger eşimde çift taraflı varikosel varmış.Acil ameliyat oldu 4. Denemede hamile kaldım.O yüzden mutlaka egzersiz ve saglıklı beslenmene dikkat etmelisin.İster zayıf ol ister kilolu.Mutlaka eşin de kontrol olmalı.

Herkese iyi günler öncelikle ... 2 yıldır evliyim ve bu süre içinde hiç korumadık ama çocuğum olmuyor ... Çok istiyorum ama tedavi olmaya çok korkuyorum ... bu kadar korkmamin sebebi ablam .. O her tedaviden korku filmi gibi bahsetti hep aynı şekilde doğum û da öyle ... neyse işte .. bu zaman â kadar bi çok doktor â gittim her biri ayrı sorunlardan bahsetti en son çok iyi bir doktor â gittim o bütün doktorların doğru söylediğini ve birden fazla sorun olduğunu söyledi .. şimdi sorunlardan bahsedeceğim .. ilk sorun POLİKİSTİK OVER... bu ırsi sanırım annemde ve ablamda da var ... hormon eksikliği, postmenapoz bide yumurtaliklarim dan bi tanesi diğerinden küçükmüş ... bütün bunlar farklı farklı doktorlardan duydum .. şimdi ise hiç umudum yok .. eşim belli etmiyor ama onunda yok ben anlıyorum .. daha ikimizde 21 yaşındayız hiç bir tedavi olmamışım ama umudumuz yok .. en büyük sorun benim tedaviden çok korkuyor olmam .. Ne yapayım ben kızlar .. sizce çok mu zor çocuğumun olması .. Aslında su an bi 5 yıl sonra çocuğumun olması kesin olsa asla çocuk istemiyorum .. ama yaşım ilerledikçe ya birşeyler kaybediyorsam
Ne kız bu acele genceciksin daha nasipte varsa olur dert etme

Hemen tedaviye başlarsan eğer olur çocuğun Allahın izniyle. Yaşın o kadar genç ki. Sadece buna güven ve tedavi ol.

Back
X