Sizce eşim hakli mi???????

Sevgiliyi bırakmak kolay tabi ama iş eşe gelince o kadar kolay olmuyor

Söylediğim erkek kişisi evli. Arkadaşımla ayrıldıktan sonra başka bir hanımefendiyle evlendi. Bunu bildiğimiz için şok olduk. Kadının haberi var mı yok mu, adam yakalandı mı bilmiyoruz. Ama o kadın için de üzgünüm. Ne sevgili ne eş kimse bu muameleyi hak etmiyor.

Müge de bir konu vardı. Adamın eşi takip programıyla nereye gitse görüyormuş. Adam da metresine eşiyle oturduğu sitede başka bloktan daire kiralamış. Yürüyüşe çıkıyorum diye çıkıyormuş soluğu metreste alıyormuş
Bilmem anlatabildim mi ?

Bu kadar şüphe edeceğim bir adamla evli kalmazdim, onur kırıcı bir durum teklif etmeniz, sizin açınızdan da, eşiniz acisindan da.

Güveniniz kırılmış. Şu an sizi seviyor olsaydı güveninizi kazanmak için önünüze her şeyi serip sizi kazanmaya çaışması gerekirken hala böyle şeylere itiraz ediyor. Bu saatten sonra zor

Sizi üzmek istemem ama büyük ihtimalle bu bildiklerinizden fazlası vardır
Ki bu kadari bile kafi bence, bu güven zor tazelenir
Aynılarını yapsaniz kendisi ne yapacakmış acaba ?

Güven tazelenmez. Bir kere güven kırıldığı zaman eski halini asla almaz. Ayrıca konum olayını falan da geçin. Aldatmak isteyen emin olun onun da bir çözümünü bulur.

Guev
güven sarsacak davranış aldatma ve yakalanmaysa sen haklısın. Ama diğer türlü böyle bir istek bana da çok garip gelirdi.

Tesekkurler, anlaşılmak guzel

Bazilari daha cesaretli olabiliyor, suan onceligim cocuklar daha cok

Dogrudur, isteyen her türlü her şeyi yapabilir

Sizi üzmek istemem ama büyük ihtimalle bu bildiklerinizden fazlası vardır
Ki bu kadari bile kafi bence, bu güven zor tazelenir
Aynılarını yapsaniz kendisi ne yapacakmış acaba ?
Benzer seyleri ben yapsam dedigimde hos karşılamıyor tabi ki, kucuk cocuklarim var, bazi seyleri zamana biraktim

Eşimle 1yildir kullanıyoruz hatta abim ve annemlede.sadece aldatma için değil ki Allah korusun depremi var,kazası var,ulasamadigin durumlarda nerde olduğunu goruyorsun sonuçta Allah hiç birimizi mecbur bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…