- 29 Mart 2023
- 38
- 15
- 3
- 37
- Konu Sahibi sutlubiber
-
Kesinlikle araftayim, en iyisi yine bir uzman ile görüşmek, kendi başıma isin içinden çıkamıyorumGuveninizi sarstiysa ya devam etmeyin iliskiye ya da affedin. Arafta kalmissiniz. Bu ikiniz icin de iskence. Kontrolun sizde olmasi da sizi bir sure sonra tatmin etmeyecektir.
Rica ederim, eşinizle ilgili kısma yine soru işareti ve acabalarımı bırakıyorum ama direkt size yoğunlaşmanın daha faydası olacağını düşündüğümden eşiniz aldatıyor mu aldatmıyor mu bölümünü pas geçerek yazıyorumteşekkürler mune
Eşim ile konuştuğumda bi ara boşanmayi düşündüğümü soylemistim ama oyle sey olur mu, biz de öyle şey olmaz falan fisman, doğumluyum ben gibi seyler soylemistiAdam uçan kaçana yazıyor neyden emin değilsiniz daha yatakta basmayı mı bekliyorsunuzDurum aleni ama bence boşanmaya gözünüz yok
Rica ederim, eşinizle ilgili kısma yine soru işareti ve acabalarımı bırakıyorum ama direkt size yoğunlaşmanın daha faydası olacağını düşündüğümden eşiniz aldatıyor mu aldatmıyor mu bölümünü pas geçerek yazıyorum
Sizi anladığımı düşünüyorum en azından empati yapmaya gayret ediyorum, çift üniversite mezunu bir kadının üstelik sevgi dolu bir ailede büyümesi, aktif çalışma hayatı olması ve ilk gebelik sonrası yaşananları değerlendirince ruhen çökmeniz yorulmanız normal.
Bazen seni seviyorum demek veya çiçekler hediyeler tek başına yeterli olmuyor sevgiyi hissetmek için bunu fiilen de görmek istiyoruz, eşiniz işi için seyahatlere giderken yalnızlığınızın farkına vardığından belki de, ailenizle aynı binada oturmanızı istemiş gibi görünüyor, demek ki siz yalnızlığınız belki ruhen çöktüğünüzle alakalı sinyaller vermeye başlamıştınız o dönem, eşiniz de bunun bir çözüm olacağını düşündü ama herkesin sevgisi farklıdır anne baba sevgisiyle eşin sevgisi başka, ebeveynlerden görmek istediğimizle eşten görmek istediğimiz başka ve hiçbiri diğerinin yerini dolduramaz, abinizin kendi sorunları, diğer kardeşlerin uzakta olması, annenizin vefatı derken, siz hem ölüm acısı hem abinizin sorunlarıyla uğraşmaktan kendi sorunlarınızla da başa çakamaz hale gelmişsiniz.
Çevrede de kime anlatılabilir ki böyle şeyler, bir yanda eşim dediğiniz insan, bir yanda ablanız dahil eşinizin belki sizin deyiminizle mavi boncuk dağıttığı kadınlar.
Direkt itham etseniz birisi abla, eş zaten yanlış anladığınızı söylüyor, anlaşılmamak da var işin içinde her mesajımda yineliyorum ama başka çözüm yolu görmüyorum sizin desteğe ihtiyacınız var lakin mutlaka sorunlarınızı anlatarak da tedavi görmeniz gerekiyor bence, bunun sizi daha çok rahatlatacağını düşünüyorum, o yüzden bu yönde de terapi almalısınız bana kalırsa.
İçinizdeki şüpheleri yok etmez belki ama yıllarca içinizde birikenleri anlatarak rahatlarsınız, bazen böyle olmaz mı?
Sadece anlatmak bile iyi gelir bir çare olmasa da yüreğinize taş gibi oturan şeylerden kurtulur hafiflersiniz.
Çocuklarınız çok mu küçük bilmiyorum lakin en küçüğü kreş yaşına gelmişse, terapilere başlayın ve akabinde hemen çocukları kreşse kreş, anaokuluysa anaokuluna verip iş hayatına geri dönün, nefes almaya ihtiyacınız var çünkü, eşiniz şüphelendiğiniz gibiyse zaten siz kendinize nefes alacak alan açıp yeniden eski sutlubiber olduğunuzda sağlıklı bir karar alıp ona göre ilerleyeceksinizdir.
Kendinize bir liste yapın yapmak istediklerinizi sıralayın hatta uçuk bile olsa hayallerinizi de yazın listeye, listeyi de gözünüzün önünde bir yere yapıştırın ve her ne olursa olsun asla unutmayın önce kendiniz, siz kendinize güvenirseniz, kendinize değer verirseniz ve kendinizi severseniz, önce kendinizi mutlu edecek şeyleri yaparsanız, eşinizi bir kenara bırakıyorum, o hala kafamda soru işareti ama siz mutlu bir kadın olursanız çocuklarınıza da daha verimli bir anne olursunuz, annesiniz ama ondan önce bir kadınsınız, hayalleri olan amaçları olan bir kadınKendimi o kadar çok geri plana atmisim ki, kendimi bulup one çekmeye ve canim kendim olmaya cok ihtiyacım var. Insallah o da olacak
Eşiniz iş dolayısıyla çok sık şehir değiştiriyorsa konum uygulamasının size nasıl bir yardımı olacak?Esim isi dolayisiyla cok sık sehir degistiriyor
bizim eşimle konum paylqşımımız karşılıklı açık. geçen şehirlerarası yol geliyordu gece arabanın farları bozulmuş. eve gelene kadar konumdan baktım içim rahat etti. yani biz karşılıklı güvenlik sebebiyle açtık bundan rahatsız değilizMerhabalar kizlar, aslinda uzun zamandır buranın uyesiyim ama bu konu için yeni hesaptan yazıyorum.
Eşimle aramızda ona karşı güvenimi sarsacak olaylar yaşandı ve suan guven tazelemeye çalışıyoruz. Bugun bir konusmamizda, karşılıklı olarak konum takibi yapan program kullanalım mi diye sorduğumda, bunun cok gereksiz birsey oldugunu, kime sorarsam sorayim kimsenin boyle bir şeyi kabul etmeyeceğini soyledi.
Bende, eger kendine guveniyorsan niye bu seni rahatsiz etsin ki. Belki benim icin bir guven tazeleme araci olucak niye istemiyorsun ki?? Dedim.
Suan sizden ricam bu konuda bana dusuncelerinizi söylemeniz.
Yani boyle birseyi ben de istemezdim cunku gereksiz gorurum.Merhabalar kizlar, aslinda uzun zamandır buranın uyesiyim ama bu konu için yeni hesaptan yazıyorum.
Eşimle aramızda ona karşı güvenimi sarsacak olaylar yaşandı ve suan guven tazelemeye çalışıyoruz. Bugun bir konusmamizda, karşılıklı olarak konum takibi yapan program kullanalım mi diye sorduğumda, bunun cok gereksiz birsey oldugunu, kime sorarsam sorayim kimsenin boyle bir şeyi kabul etmeyeceğini soyledi.
Bende, eger kendine guveniyorsan niye bu seni rahatsiz etsin ki. Belki benim icin bir guven tazeleme araci olucak niye istemiyorsun ki?? Dedim.
Hepsini yapicam insallah, teşekkürlerKendinize bir liste yapın yapmak istediklerinizi sıralayın hatta uçuk bile olsa hayallerinizi de yazın listeye, listeyi de gözünüzün önünde bir yere yapıştırın ve her ne olursa olsun asla unutmayın önce kendiniz, siz kendinize güvenirseniz, kendinize değer verirseniz ve kendinizi severseniz, önce kendinizi mutlu edecek şeyleri yaparsanız, eşinizi bir kenara bırakıyorum, o hala kafamda soru işareti ama siz mutlu bir kadın olursanız çocuklarınıza da daha verimli bir anne olursunuz, annesiniz ama ondan önce bir kadınsınız, hayalleri olan amaçları olan bir kadın
Canım kendim olmak için silkelenip ayağa kalkın, aynada gördüğünüz kadın ki çift üniversite bitirmiş, işi gücü olan bir kadınmış, ayağa kalkıp buradayım demeyi de bilir bence
Amacim onu sehir sehir takip etmek degildi zaten, daha cok verecegi tepkiydiEşiniz iş dolayısıyla çok sık şehir değiştiriyorsa konum uygulamasının size nasıl bir yardımı olacak?
Normalden farkli bir hayati olmayan insanlar için her hangi bir programdan farkı yok benim icinBenim Arkadaşim esiyle kendi istediği için o Programi kullanıyorlar, çok itici !!! Eşi o dönem taksi şöförü idi , kocasından aşırı derecede şüphe duyuyordu, adam işi bıraktıda kadında rahatladı
Sevgiliyi bırakmak kolay tabi ama iş eşe gelince o kadar kolay olmuyorİş yerinde arkadaşının telefonundan evlenmeden önceki sevgilisine (arkadaşım) ulaşan adam gördü bu gözler... İçinde olanı zincire vursan kilide yan gözle bakar derler. Bence hepsi bir yere kadar. Telefon takibinin de bir açığını bulurlar anlaşılmaması için. Güven bittiyse artık o ilişki bitmiştir benim için.
Güven duyulmayabilir ama bu kadar da olmaz ya.bunun çözümü bu değil bence.o kadar da değil ya.linçleyen arkadaşlar olacaktır ama benim aile hayatım etkilemiyorsa bu kadar kurcalamasam da olur yani. Ölümlü dünya.bu kadar strese, diken üstünde yaşamaya çalışmaya gerek yok bence.seviyeli biriyse zaten saçma sapan ilişkiler yaşamaz.Merhabalar kizlar, aslinda uzun zamandır buranın uyesiyim ama bu konu için yeni hesaptan yazıyorum.
Etmez.sonra hangi bahaneyle silecek.yapmayiñ etmeyin ya amann.sanki hayat memat meseleleri.Arkadaslar kıymetli mesajlarinizi okudum ama surekli birseyleri düşünmekten kafayı yemiş haldeyim, herseyden birsey cikariyorum. Esim isi dolayisiyla cok sık sehir degistiriyor ve ben bu uygulamayı kullanmaktan daha cok tepkisini daha cok merak ediyordum. Benim beklentim, tamam canim sen istersen tabi ki indiririm hemen, yeter ki iste gibi bir cevapti. Belki bunu dese zaten gerek yok canim derdim ama kendini rahatsiz hissetmesi beni de rahatsiz hissettirdi
Tabi ki isteyen her türlü yapar ama iliskimizin yeniden eskisi gibi olmasını isteyen biri, en azindan bir sure icin bile olsa bunu kabul edemezmiydi??
Ben esime gittigim yeri Haber veririm, saklayacak bir seyim yok elhamdulillaah, buna rağmen zaman zaman bunaldığım olmuştur. Ama eşim bana bide cip taksa deli olurum. Rahat edemem . Güvensizlik duygusundan ziyade o psikolojik baskı , takip edilme hisse beni deli eder.Normalden farkli bir hayati olmayan insanlar için her hangi bir programdan farkı yok benim icin
Ne gerek var ? İhanet edecek kişi hertürlü yapar , ne çip ne proğram , millet evinden çıkmadan neler yapıyor
Haklisiniz aslinda, ben cok bunaldim ve belki de cok saglikli dusunemiyor olabilirim, bilemiyorumBen esime gittigim yeri Haber veririm, saklayacak bir seyim yok elhamdulillaah, buna rağmen zaman zaman bunaldığım olmuştur. Ama eşim bana bide cip taksa deli olurum. Rahat edemem . Güvensizlik duygusundan ziyade o psikolojik baskı , takip edilme hisse beni deli eder.
Ne gerek var ? İhanet edecek kişi hertürlü yapar , ne çip ne proğram , millet evinden çıkmadan neler yapıyor
Bunlari yazan uyeler , esini aldatmayan ve aldatilmayan insanlar . Siz esinizin kac flortunu yakalamissiniz, sizin bu dusuncelerde olmaniz gayet normal. Her kim, esinin onu aldattigini yakalasa hem de bir kac kere, psikolojisi bozulur tabi ki, sizin istekleriniz, yaptiklariniz normal yani yasadiklariniza goreHaklisiniz aslinda, ben cok bunaldim ve belki de cok saglikli dusunemiyor olabilirim, bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?