Haklı uzak yada yakın sizde onun yerinde olsaydınız gidecektiniz asıl kırılan bence siz değil o biraz empati kurarsaniz anlarsınızMerhaba hanımlar
Kizlar bir sorum olacaktı.Acaba ben mi yanlış düşünüyorum, eşime kırıldım açıkçası sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşimin kız kardeşi hamile (10 yıldır bekliyordu) Allah nasip ederse Ocak gibi doğum olacak eşim şimdiden gitme planları yapıyor,biz Bursa'dayiz onlar Elazığ'da,üstelik bizde tüp bebek sürecindeyiz yani muhtemelen Ocak gibi başlarız(bu ay başlayacaktık ama yumurtalar tedavi için uygun değildi),maddi anlamda çok gider oluyor haliyle, bende hemen ocakta gitmesen bizim durumumuz netlessin sonra bakarız,eşim de "tamam o zaman sen de ablanlara gitmek istediğinde hatırlatırım" dedi,cidden çok kırıldım,üstelik benim ablamlar İstanbul'da yakınlar yani.(ama gidemiyorum tabiki). Ben eşime gidemezsin demedim sadece olan durumu anlattım,bana böyle cevap vermesi beni kırdı açıkçası.
Sizce hakli miyim kirilmakta?
Tabiki esınız haklı on yıldır beklenen bı bebek kardesının yaninda olmak istemesi cok normal ve olması gereken bu.Merhaba hanımlar
Kizlar bir sorum olacaktı.Acaba ben mi yanlış düşünüyorum, eşime kırıldım açıkçası sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşimin kız kardeşi hamile (10 yıldır bekliyordu) Allah nasip ederse Ocak gibi doğum olacak eşim şimdiden gitme planları yapıyor,biz Bursa'dayiz onlar Elazığ'da,üstelik bizde tüp bebek sürecindeyiz yani muhtemelen Ocak gibi başlarız(bu ay başlayacaktık ama yumurtalar tedavi için uygun değildi),maddi anlamda çok gider oluyor haliyle, bende hemen ocakta gitmesen bizim durumumuz netlessin sonra bakarız,eşim de "tamam o zaman sen de ablanlara gitmek istediğinde hatırlatırım" dedi,cidden çok kırıldım,üstelik benim ablamlar İstanbul'da yakınlar yani.(ama gidemiyorum tabiki). Ben eşime gidemezsin demedim sadece olan durumu anlattım,bana böyle cevap vermesi beni kırdı açıkçası.
Ne kadar ilginç...Sanırım kendimi iyi ifade edemedim şöyle söyleyeyim bir çok kişi senin kardeşin aynı durumda olsa gitmez mıydın demiş,ablaminda 4 yıl sonra oldu gitmedim,yani benim baglarimla alakalı bir durum sanırım,diğer ablaminda çocuklarının sünnet düğününe gitmedim,sonra hediyemi takımı alıp ziyaretine müsait olduğumda gittim.Aile arasında sevinç,acı her duygu paylaşılmalı onada katılıyorum ama sadece biraz esneklik istedim,kendi ablam olsa erteleyebilirim sorun olmaz benim için
E masraf olacak diye istemiyorum demiştiniz,değil mi? Ha ocak ayında bebiş doğunca gitmiş ha birkaç hafta sona. Cebinizden çıkacak para aynı. Kaldı ki sizin hamilelik kesinleştikten sonra gitmesi daha zor. Çünkü ona ihtiyacınız olacak.Allah'ım ben gitme demedim ki bir kaç hafta sonra gidersin takıni, alınan hediyeleri verirsin ailenle vakit geçirirsin dedim
Valla canım erkeklere ne soylersen batıyor basta belki szden yana olurlsr ama snrs mtlaka sizi brakır kendi ailelerine yonelirler bakın ablanıza ble gtmıyormussnuz laf soyler dye benm ailemde benden yarım saat uzaklıkta bebegm yeni dogdu ailem calıstıgı ıcın gelemıyor ıkı gun kalmaya geliyorum yanlarına telefonda bana etmedigi eziyeti brakmıyor soguk davranıyır tum gun bu erkekler ama kendi ailesi pldumu onların evinden cıkma senden iyisi olmaz mukemml eş olursun o yzden yaranamazsın ne dersen de o bldigini okur sende nabıcaksın tup bebek konusunda senn kadr istekli deilse o ay baska planı varsa beyfendinin sende ozmn saglıkla bebegini kucagına aldıgında aynısını ona yaoacaksın vicdan yaptırcaksın koymet blmek zorundalar kendi ailesi tamam onemli ama dinimizce bile once eş cocuk gelir ! Bunu anlasın artık bu erkekler ama nerdeMerhaba hanımlar
"tamam o zaman sen de ablanlara gitmek istediğinde hatırlatırım" dedi,cidden çok kırıldım,üstelik benim ablamlar İstanbul'da yakınlar yani
Yapmayın. Evlilik birbirine laf sokup hayattaki sevdiklerinizden uzaklaşmak değil. Bütçenizi aşmayacak evinizi ihmal etmeyecek şekilde davranın. Birgün ölüm gelecek sonra ah keşkeler almasın. Bu dediğiniz varsayım. Kardeşinin yanına gitmek isteyebilir. Yeğen değerlidir. Kardeşi canıdır. Canından can görmek daha bir başka heyecandır. Sizde gidin oda gitsin. Abartmadan aile Ziyaretleri aksatılmamalı. Sizde hassas dönemdesiniz. Erkekler sizin kadar ince düşünmez yüzeysel bakar. Bu gibi konuşmaları evinize hanenize sokmayın derim.Ablamlara gidecek olsam eşim her fırsatta ailenin yanına gidiyorsun ben gidemiyorum deyip psikolojik baskı yapar diye gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?