• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce eşim mi haklı

gamyoncu

o artık melek annesi
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
3.252
46
363
35
arkadaşlar merhaba benim size bir sorum olacak
ben çok dağınık bir insanım dağınık ve üşengeç hatta aylar önce bir konu açmıştım bununla ilgili
yediğimi toplamam eşyalarım hep yerdedir evim hep dağınık hep dağınık
eşim eve misafir çağırmak ister bugün değil yarın çağır derim evi toplayım ondan sonra derim
ama yine evi toplamam hiç içimden gelmiyor nedense bilmiyorum bir türlü düzenli olamıyorum
bir kaç sefer tartışmalarımız olmuştu eşimle çalıştığım için karışmıyordu hatta o topluyordu
ama 1 aydır evdeyim ve hala aynıyım ve eşim bana bu soruyu sordu
SEN BENİ SEVMİYORSUN dedi nasıl olur dedim onu ne kadar sevdiğimi
onun için kimleri karşıma aldığımı çok iyi biliyordu
neden bu sonuca vardın dedim beni sevseydin evimiz derli toplu olurdu dedi
sevmediğin için yapmıyorsun dedi
çok şaşırdım gerçekten onu çok seviyorum ama içimden gelmiyor yapmak
sizce eşim haklı mı?

ben çok dağınık bir insanım dağınık ve üşengeç hatta aylar önce bir konu açmıştım bununla ilgili
eşim eve misafir çağırmak ister bugün değil yarın çağır derim evi toplayım ondan sonra derim
ama yine evi toplamam hiç içimden gelmiyor nedense bilmiyorum bir türlü düzenli olamıyorum
bir kaç sefer tartışmalarımız olmuştu eşimle çalıştığım için karışmıyordu hatta o topluyordu
sizce eşim haklı mı?
Biraz duygu sömürüsü olmuş sanki.
Eşinizi değil ama evinizi sevmiyorsanız içinizden gelmiyor olabilir.

Bu konuda haklı yada haksız taraf yok bence. Bende hiç toplamayı sevmem dağınığımdır. Dağınık olunca rahatlarım. Bi insan evini toplamıyorsa eşini sevmiyor diye bişey yok bence gayet normal bişey bu. Ne kadar istemesende toplamalısın ama sonuçta o evde sadece sen yaşamıyorsun ya da hiç içinden gelmiyorsa kendine bi yardımcı tutabilirsin böylece sorun ortadan kalkar .

sizce eşim haklı mı?

Eşinizi bilmem de kendinize ve yaşadığınız yere sevgi/saygınız yok sanırım...
Titizlikten ben hiç hoşlanmam.
Ama yediklerinizi toplamamak da ne demek?

eşin evini sevmediğin için toplamadığını ve evinide kendisini sevmediğin için sevmediğini düşünmüş sanırım
biraz demogojik olmuş ama neyse
bence şimdiden tezi yok başla ufaktan toplamaya
bak demekki vaktin varki nettesin yanlış anlama ama yaşadığın yeri derli toplu tutmak zor gelmemeli
çat kapı misafirin falanda gelebilir

çok abartı olmuş tatlım bu kadarı da hadi eşyalartamam ama yediğini toplama yıkama ne olur ev kokudan geçilmez. bende dağınığım ama asla kirlilerimi açıkta bulaşıklarımı tezgahta bırakmam

Eşiniz size dolaylı yoldan sitem etmiş. Açıkcası bende dağınığımdır ama sizi okuduktan sonra tertipli olduğumu anladım.
Bence biraz toparlansanız iyi olur. Çocuk olunca ne yapacaksınız. Mecburen yavaştan alışmaya başlayın bence.

Bence yediklerini ortada bırakman eşinin canına "taak" etmiş.

Belki düzelirsin diye böyle bir yola başvurmuş...

En azından yadiğini, içtiğini toparla...

Bence eşiniz size söylemek istediklerini bu yolla ifade etmiş
Dağınık olabilirsiniz düzensiz olabilirsiniz belki ama insan temiz olmalı diye düşünüyorum
Yediklerinizi toplamamakta ne?İçiniz rahat ediyor demekki valla beni dürterler mutfak o haldeyken:1:
Bence bu yönde kendinizi değiştirmeniz lazım
Eşiniz bile şikayteçi bu konudan baksanıza

eşin haklı.onu çok sevmiş olsaydın adamın dağınık evde rahatsız olduğunu bildiğin için onu temiz evde karşılardın her akşam.adam yoruluyo eve geliyo evde düzen tertip yok.yemek yok.yüzde yüz haklı.onu kendi yerine koy.ben hayatta tahammül edemem dağınık eve...kocan demek ki temiz ev istiyo.cok zor diil yani evi temiz ve toplu tutmak.

''Evini temiz tut aniden misafir gelir, kendini temiz tut aniden ölüm gelir'' diye bir laf var... Cok fazla titiz olmayabilirsiniz ama insan yediklerini falan toplar aniden ölüm kalim olur evinizi temiz tutun e$iniz beni sevmiyosun demesi belki mantikli degil ama evi toplamanizi isteme konusunda bence cok hakli...

Icimden gelmiyor demissiniz ama insan nasil rahat eder oyle anlamadim :) Icinizden gelmiyorsa biraz kendinizi zorlayin bence

Dağınıklıktan rahatsız olmuyorsun demek ki. Rahatsız olsan yapardın bir şekilde.

Tüm gün evde neler yapıyorsun, derleme toplama yapmamanın dışında :) Yapmamakta bir yük çünki. Her an şimdi yapıcam, birazdan yapıyım, şunu yapayım sonra diye diye zihnen yorar seni. Bedenen yorulmaya tercih ediyor olmalısın.

Evlenmeden önce nasıldın? Odan, eşyaların..

benimde bazen usengecligim tutar ama evim her zaman derli topludur nasil rahat ediyorsunki o daginikligin icinde :26:

Evi temizlemeye gitmiştir.

Hakketten ya o düzensizliğin içinde nasıl rahat ediyosun ki , eşin haklımı haksızmı bilmem ama

Boyle bir kadin olamaz.Esinin sadece o lafi soylemesine sukret..Kisisel temizligindede boylesindir kesin.Yedigini ictigini toplamaya usenen kisisel temizligi nasil yapsin yani????

sanirim hamilesin ALLAH HAYIRLI DOGUMLAR NASIP ETSIN INSALLAH,bununla bi alakasi olabilir mi is yapmamanin:26:

Back
X