acaba psikolojik bunalımda olabilir misin ben de ilk evlendiğim yıllar böyle olmuştum çünkü ailemden ayrıldım küçük bir ilçedeydim sabaha kadar oturuyor akşama kadar uyuyup iş güç yapamıyordum çok daha sonraları farkettim ki o zamanlar bunalıma girmişim çünkü saatlerce oturup ağlıyordum hiç bir şey canım istemiyordu çünkü yapmak için hiç bir amacım yoktu sonra kızım oldu kendime geldim hergün evi temizledim topladım sonra alıştım şimdi de yapıyorum yapıyorum iki küçük cadı arkamdan dağıtıyor gene bunalıma girmek üzereyim akşama kadar p.pomun üstüne oturmuyorum ama ev düzelmiyor neyse şimdi temizlik yapmam lazım arkadaşım sende kendine bir plan yap sabah kalkar kalkmaz yatağını topla kahvaltı yapmadan evleri topla sonra kahvaltını yap bulaşıkları kaldır sonrada sil süpür ohhh öğleden sonrada gez dolaş alışveriş yap evde oturmaktan canın istemiyor bence:)))
Bende aynı canımm yapıyorum yapıyorumm amaa bir günn düzenlii olmuyor 3 çocuk var benimde ama oğlan 1 buçukk yaşında ve koltuklarıı araba niyetine sürüyorrr
şimdii kaçgündür yazlık temizliğe kalkıştımm hergünn biryerlerii temizliyorummm