Sizce eşime dinletmelimiyim

Bana biye haber vermedin der ben kızımı asaagı inip servise bindirip yukarı cıkıyorum asası indim arıyıp indim diyordum eve geldimmi geldim diyordum bir kaç kere aramadım daha hiç arayıp haberde vermiyorsun diyordu bana

Anlamadım leğen, tuzluk falan lazımmış, kimden izin aldınız? Para olayı ne?

Ya sen böyle yaşamayı niye normal bişey sanıyosun kurban olduğum, ana oğul köle etmişler seni, ne para harcamaya ne bişey yemeye, ne sokağa çıkma hakkın var, çocukların parka bile gidemiyor, bu nasıl hayat?

Dua ediyorum kardeşim sadece zamanla bende gidip gelicem diye dusunuuorum inşallah tabi ozamana kalırsam

Normal değil mi torunları onların neden kıza taktınız ki sonuçta eşinizin de yiğeni bu kız

Ayyy yorumların yarısını okudum,krize girmeme yetti.Gitme,gelme onlara madem,buradaki insanlara inandırmak,için kendini dört döndün ya,kim sana ne fayda verecek burada da bu kadar o bunu yaptı şu şöyle dedi.Çocukların parka çıkamıyor,kendin sokağa çıkamıyorsun,derdin kaynana,kayınpeder.Akil veriyor,insanlar sana,sen hâlâ laf yetiştiriyorsun.Sen seviyorsun bu varoş düzeni belli,sevmesen üyelerin yazdıklarını okur,cevap verirsin.Insanlar duvara karşı birşey anlatmaya çalışıyor.

3 3636kars
Karşılıklı olarak birbirinizi istemiyorsunuz
Size güvenmiyorda olabilirler haklı yada haksız yere ne değişecek bunu eşiniz duyunca huyları öyle der konu kapanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…