Sizce eşime dinletmelimiyim

Markete filan cikabiliyormussunuz market diye cikin aile sağlığı merkezine gidin.

Hapta unutursun diyor hemşire spral taktırmak dedi ama izim vermiyor kac kere dedim yok diyip duruyor esim korunuyor
Korunuyor derken geri çekilme değildir inşallah hapı neden unutacaksın 20 yıldır hastalığım için ilaç kullanıyorum her sabah ac karnına ki unutkanlığım var ama ilacımı bir gün unutmadım neden unutayım.

Annemin yengemin kronik hastalıkları var bir sürü ilac kullanıyorlar ama hiç unutmadılar.

Senın herseye cevabın var eşin maşallah mit ajanı gibi her yoldan herseyden haberdar insanlık hariç . İnsan küçük oğlan ateşlendi der onu hastaneye goturcem der yine çıkar gider böyle manyak herife yalan söyledim die vicdan azabı mı cekeceksın sanki . Şimdi sen buna da çocuklar hasta olunca kendı götürmek istiyor dersin parka götürmeyen babaları için

Bende guatr ilacı kullanıyorum bebek emziriyorum ona göre ilaç varmı sağlık ocagı sen hastaneden yazdırmak lazım bebek emzırıyorsun dedi

Bende guatr ilacı kullanıyorum bebek emziriyorum ona göre ilaç varmı sağlık ocagı sen hastaneden yazdırmak lazım bebek emzırıyorsun dedi
E tamam bahanen de varmış guatr ilacınız bittiğinde ona randevu aldığınız güne Deng getirip gidin taktırın aile planlamasından randevu istemıyor bi halt istemıyor

Bana niye haber vermiyorsun der

E tamam bahanen de varmış guatr ilacınız bittiğinde ona randevu aldığınız güne Deng getirip gidin taktırın aile planlamasından randevu istemıyor bi halt istemıyor
Ben guatr için en son kim bilir ne zaman gittim sağlık ocağında kan veriyorduk ordan bakıp ona göre ilaca devam yada yükselt diyorlar onada ne zamandır baktırmıyorum

Aile hekimleri bilir zaten bu tür olayları hangisi size iyi gelir gelmez bilir.

Bu arada kamera evde nereye bağlıysa bozarım ben olsam sonrada haberim yok derdim.

Çocuklara yazık hapis hayatı yaşıyorlar.

Aileniz ne diyor bu duruma peki biliyorlar mı sizin hapis hayatı yaşadığınızı.

Ben guatr için en son kim bilir ne zaman gittim sağlık ocağında kan veriyorduk ordan bakıp ona göre ilaca devam yada yükselt diyorlar onada ne zamandır baktırmıyorum
Tamam baktır işte . O kadar akıl istedin verdik hazır verilmiş aklı kullanamayacak kadar mısın ?

Kamera tam dış kapıyı gösteriyor evin içinde degil kapıyı actınmı hemen duvarda karsıda dış kapının karsısında ailemde biliyor

30 yasinda 4 cocuk yapmadan once derdinizi anlatmayi ogrenseydiniz keske.

Bende tiroid ilacı kullanıyorum tiroid diye hafife almayın lütfen bütün dengeleri değiştiriyor benim ilacım 150 mg yukseltildi ve ömür boyu kullanılan ilaç bunlar.

Evet yargılayan cok ama bende memnun degılım hayatımdan .hergun kuzenimle konusup ağlarım cocujlarıma cok uzuluyorum arkamda ailem olsa keşke bi olay oldu aramızda eşimle ailem ilk defa bana destek oldular ama tek bana destek degil esimede hak verdikleri yerler oldu esim aileme alınmıştı babama siz böyle yapıyorsunuz ayagı yer tutuyor demişti yanı tek bana destek olmadıkları halde böyle yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…