- Konu Sahibi delimelek2170
-
Hayir,Azeri oldugum icin yanislikla baldiz yazdim. Biz gorumceye baldiz deriz de.erkek üyemi anlamadım ben
Bizi ac birakmiyor, siz yalnis anladiniz,haftalik yemek alisverisini zaten hep o yapar. Yapti da.Ama iste oluyor bazen eksik malzeme filan gerektiginde ben gidip aliyordum.Simdi yapamiycam.
Malesef cocuklarima bakicak biri yok. Ve benim burda calismam bir sanat sahibi olmam icin burada kac yil okumam gerekiyor. Okumam icinde inglizce kursuna gitmem gerekiyor once.Bunlari yapicak zamanim yok,cocuklarla ilgileniyorum. Ben memlekette oyretmenlik okuyordum. Evlendiyimde son bir senesi kalmisdi.Ama yurtdisina tasinmam gerekti,cunki rain yurtdisinda yasiyordu.Esim,zaten burdan aldigin diploma orda gecerli olmuycak dedi. Bende universiteyi birakdim geldim.Birakmasaydim bile diplomam gecersiz olucakdi burda.Reis moduna geçip kartı geri almak evde yapılan işleri resmen küçümsemek ki çocuk büyütüyorsunuz yaptığı çok yanlış çocuklarına bakabilecek biri varsa işe gir derim böyle terbiyesizlikk olmaz adamdaki tavra bak
Istemiorum diyceksin.. ben lohusaligim boyu mutfaktan cikmadim ustune tum huzurum gitti.. yuvani dusunuyosan kv gittikten sonra resti cekersin esineHaklisin ama bu zamana kadar evimiz falan olmadigi icin nasil kiskanc ve kiskandiklari icin aramizi vurmaya calisa bilieceklerini akil edemedim. Simdiye kadar oglunu kiskandigini hissettim hep ama bir kavga cikmadi bu olay olana kadar. Ne kadar mutlu olmustum bir bilseniz misafirlerim geliyor diye.Megerse misafir degil,yuvayikanlarmis.
Hem simdiden sonra bile burasi oglununda evi,ben istemesem bile oglu davet eder gelir.Ne yapa bilirim ki?
Malesef yok.Iste bunun icin kadinin maddi gucu olmali.
Bakin ilk firsatta para ile tehdit ediliyorsunuz.
Ne çirkin bir uslup.
Insan eşine bunu der mi?
Konu sahibi lutfen kendi maddi imkaninizin oldugunu soyleyin..
Kizmam...Esim dayakci,kufurcu, içen biri degil.Bu bakimdan iyi biri.Karakteride mulayim,yani bagirib-cagirmaz.Ben hep guldururum,sakaciyim,o guler.Amma robot gibi.Hassas biri kesinlikle degil.Hele hele annesigil yaninda oldugu zaman daha da robotlasiyor. Ben ona bu kadar yildir sevgiyi marhemeti oyretiyordum ki annesi geldi,fabrika ayarlarina dondu,robot oldu yine.Valla kızmayın ama eşiniz çok kötü biriymiş gerçekten. Bu karakterde bir adamın evine bakmak, çocuklarını doğurup bakmak benim çok gücüme giderdi.
Istemiorum diyceksin.. ben lohusaligim boyu mutfaktan cikmadim ustune tum huzurum gitti.. yuvani dusunuyosan kv gittikten sonra resti cekersin esine
yazık ya çocukları doğuran evi çekip çeviren karısına kul köle olacağına karşısına geçmiş.
İğrenç herif.
Ben biraz fevriyimdir.
Asla o insanları bir daha evime almam kocamla da bununla ilgili duygusal bir konuşma yaparım.
Benim evimde, yuvamda bana cephe alacak adamın alnını karışlarım!
Bi daha davet edecekse istemiorum deDun gittiler.
Yokole birsey yemek yapan temizlik yapan sensin canim..davet ediosa o islerikendi yapsin madem ev onunda eviyle is bitiyosa..fesat insanlara evini acican birde kocanla aran acilcak.. zikkim yesinlerde gittikleri olsun geldikleri olmasin bi daha boylelerinin.. kaybediosak ii niyetimizden bakBenim esimle duygusal konusma yapmak ne mumkun.Umursamiyor bile.Yuzume bile bakmadigi oluyor.
Iyi de ben ne yapa bilirim,burasi esimin de evi.O davet ederse gelirler.
Benim esimle duygusal konusma yapmak ne mumkun.Umursamiyor bile.Yuzume bile bakmadigi oluyor.
Iyi de ben ne yapa bilirim,burasi esimin de evi.O davet ederse gelirler.
Bazı erkekler böyle işte kimse yokkken başka elalemin yanında başka hele sülâlesi yanında seni tanımaz 2 dk satar ve bambaşka bir mahlûka dönüşür sanki hiç o yüz çevirdiği karısına ihtiyacı olmayacakmış gibi ...... yaf o senin karin hayat yoldaşın çocuklarının senin her eziyetini çeken evi çekip çeviren dar günde zor günde her zaman yanında yegane senin hayat arkadaşın nasıl bir çırpıda görmez unutursun nankör insan olabilirsin asıl herkesin yanında değer verdiğini daha çok sevdiğini göster diğer insanlara ki karını ezemesinler yazıklar olsun karısının kıymetini bilmeyen nankör adamlara !!Sen biraz kendine yönel. Kurslara git kendini geliştir ve bağımsız olduğunu hissettir.
Ona köle olmadığını ve ona muhtaç olmadığını hissettir.
Meslek kurslarına git mesela. Yoksa bir ömür bu insanların oyuncağı olacaksın.
Elinde mesleğin olsun ki söz hakkın olsun.
Bu cahillerle vakit kaybetme.
Beni dinleyen kim.Bi daha davet edecekse istemiorum de
Kendi yüzüğünü tak onun yüzüğünüde sakla. Sorarsa ne bileyim haberim yok dersin. Arasin dursun at hırsızı.Kizlar Bu gun mutfak dolabini temizliyordum.Birde ne gorsem.Evlilik yuzuyu kocamin. Cikarmis parmagindan. Ust-uste kalbimi kirmaya devam ediyor. Sonu hayir olucak gibi gozukmuyor.
Bu arada bende yuzuyumu cikartip onunkunun yanina koydum.Aksamda eve gec gelir artik biliyorum,yemeyini restoranda yer, hep saka karisik bak bara falan giderim,kotu aliskanlik olur,kaparlar beni gorursun derdi. Ya dediyini yapicak,bara gidicek,yuzuyunu onu anlatmak icin cikardi,yada benim gozumu korkutmaya calisiyor.Bilemiyorum.Bildigim tek sey var, bu is bosanmaya dogru gidiyor gibi hiss ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?