Sizce esime nasil tepki vermem gerek?

Bizi ac birakmiyor, siz yalnis anladiniz,haftalik yemek alisverisini zaten hep o yapar. Yapti da.Ama iste oluyor bazen eksik malzeme filan gerektiginde ben gidip aliyordum.Simdi yapamiycam.

Alişveriş diyince mutfak sandim. Kusura bakma.
Senin kendi gelirin yok ama eşin sana hukuksal acidan harclik vermesi lazim.

Şimdilik uzatmaya değmez ama eşinizin aşırı derecede sinir bozucu bir insan

Malesef cocuklarima bakicak biri yok. Ve benim burda calismam bir sanat sahibi olmam icin burada kac yil okumam gerekiyor. Okumam icinde inglizce kursuna gitmem gerekiyor once.Bunlari yapicak zamanim yok,cocuklarla ilgileniyorum. Ben memlekette oyretmenlik okuyordum. Evlendiyimde son bir senesi kalmisdi.Ama yurtdisina tasinmam gerekti,cunki rain yurtdisinda yasiyordu.Esim,zaten burdan aldigin diploma orda gecerli olmuycak dedi. Bende universiteyi birakdim geldim.Birakmasaydim bile diplomam gecersiz olucakdi burda.

Istemiorum diyceksin.. ben lohusaligim boyu mutfaktan cikmadim ustune tum huzurum gitti.. yuvani dusunuyosan kv gittikten sonra resti cekersin esine

Valla kızmayın ama eşiniz çok kötü biriymiş gerçekten. Bu karakterde bir adamın evine bakmak, çocuklarını doğurup bakmak benim çok gücüme giderdi.
Kizmam...Esim dayakci,kufurcu, içen biri degil.Bu bakimdan iyi biri.Karakteride mulayim,yani bagirib-cagirmaz.Ben hep guldururum,sakaciyim,o guler.Amma robot gibi.Hassas biri kesinlikle degil.Hele hele annesigil yaninda oldugu zaman daha da robotlasiyor. Ben ona bu kadar yildir sevgiyi marhemeti oyretiyordum ki annesi geldi,fabrika ayarlarina dondu,robot oldu yine.

yazık ya çocukları doğuran evi çekip çeviren karısına kul köle olacağına karşısına geçmiş.
İğrenç herif.
Ben biraz fevriyimdir.
Asla o insanları bir daha evime almam kocamla da bununla ilgili duygusal bir konuşma yaparım.
Benim evimde, yuvamda bana cephe alacak adamın alnını karışlarım!

Benim esimle duygusal konusma yapmak ne mumkun.Umursamiyor bile.Yuzume bile bakmadigi oluyor.
Iyi de ben ne yapa bilirim,burasi esimin de evi.O davet ederse gelirler.

Benim esimle duygusal konusma yapmak ne mumkun.Umursamiyor bile.Yuzume bile bakmadigi oluyor.
Yokole birsey yemek yapan temizlik yapan sensin canim..davet ediosa o islerikendi yapsin madem ev onunda eviyle is bitiyosa..fesat insanlara evini acican birde kocanla aran acilcak.. zikkim yesinlerde gittikleri olsun geldikleri olmasin bi daha boylelerinin.. kaybediosak ii niyetimizden bak

Sen biraz kendine yönel. Kurslara git kendini geliştir ve bağımsız olduğunu hissettir.
Ona köle olmadığını ve ona muhtaç olmadığını hissettir.
Meslek kurslarına git mesela. Yoksa bir ömür bu insanların oyuncağı olacaksın.
Elinde mesleğin olsun ki söz hakkın olsun.
Bu cahillerle vakit kaybetme.

Bazı erkekler böyle işte kimse yokkken başka elalemin yanında başka hele sülâlesi yanında seni tanımaz 2 dk satar ve bambaşka bir mahlûka dönüşür sanki hiç o yüz çevirdiği karısına ihtiyacı olmayacakmış gibi ...... yaf o senin karin hayat yoldaşın çocuklarının senin her eziyetini çeken evi çekip çeviren dar günde zor günde her zaman yanında yegane senin hayat arkadaşın nasıl bir çırpıda görmez unutursun nankör insan olabilirsin asıl herkesin yanında değer verdiğini daha çok sevdiğini göster diğer insanlara ki karını ezemesinler yazıklar olsun karısının kıymetini bilmeyen nankör adamlara !!

Kizlar Bu gun mutfak dolabini temizliyordum.Birde ne gorsem.Evlilik yuzuyu kocamin. Cikarmis parmagindan. Ust-uste kalbimi kirmaya devam ediyor. Sonu hayir olucak gibi gozukmuyor.
Bu arada bende yuzuyumu cikartip onunkunun yanina koydum.Aksamda eve gec gelir artik biliyorum,yemeyini restoranda yer, hep saka karisik bak bara falan giderim,kotu aliskanlik olur,kaparlar beni gorursun derdi. Ya dediyini yapicak,bara gidicek,yuzuyunu onu anlatmak icin cikardi,yada benim gozumu korkutmaya calisiyor.Bilemiyorum.Bildigim tek sey var, bu is bosanmaya dogru gidiyor gibi hiss ediyorum.

Kendi yüzüğünü tak onun yüzüğünüde sakla. Sorarsa ne bileyim haberim yok dersin. Arasin dursun at hırsızı.

Ona cebe uzun bir mesaj yazdim.O gun olub bitenlerle igili.Beni dilemiyor,bari mesajimi okur diye.Henuz okumadi bile.Bilerekdenmi yoksa henuz gormedimi Bilemiyorum.Kizlar evet ben ona cok kizginim,ama kayinvlidemi amacina ulastirmakda istemiyorum.Bu gidisle sonumuz hic hayir degil.Kendi sorunumuz yuzunden olsa ayri bir konu.Amma kv yuzunden mutlulugum bozulsun o da amacina ulasmis olsun istemiyorum.Diger yandan kocama,o bana bu kadar haksizlik yapmisken hic bir sey olmamis gibi yemayini cayini vermekde hic icimden gelmiyor.Kendimi kucultmek istemiyorum.Offf.....ben Ne yapicam.

Dun esim isden geldi,kendine yumurta kirdi.Oysa hayati boyu mutfaga adimi bile atmamis birisi...bakalim kac gun Boyle yumurta ve yogurtla idare edicek....Yuzuyunu cikarmasi bana cok koydu,bende cikardim onunkunun yaninda koydum.Madem benimle evli degilmis gibi davranmaya calisiyor o zaman benim de o yuzuyu takmama gerek yok dimi...

offf kıskanmışlar resmen sizi ev çok güzel kadın rahat hayat sürüyor diye düşünüyorlar.Sanki boşansanız başka kadın gelmeyecek ya da bir müddet eşinin parasını yeme derdindeler.Eşinizin de bir yerleri kalkmış sanki sizin ona muhtaç oldugunuzu maddiyat yüzünden katlanmak zorunda oldugunuzu ima etmiş.Ama eşiniz iflas etse o kıskananlar sahip çıkmaz emin olun bizzat ben yaşadım bunu.Kv oğlu askeri personel diye böbürlendi hatta kime gitsem kız çok gibi imalarda bulunmuştu nişanlıyken evlendik eltim dahil herkez bizi zengin zannediyordu halbuki eşim borç ödüyordu düğünden dolayı.Benim memleke gelmem dahi olay oluyordu yahu senede bir geliyorum onu da gelmeyim mi.Neyse eşim işten ayrıldı psikolojik olarak kaldıramadı ben de sen iyi olacaksan her şeye varım dedim ve işi bıraktı evsiz eşyasız beş kurussuz memlekete geldik.Ne mi oldu bizi boşamaya çalışan yapmacıktan oğlum diyen ailesi eve almadı bizi,benim annemler kabul etti ve baktı bize Allah razı olsun onlardan anneme babama güç kuvvet uzun hayırlı ömürler versin başımızdan eksik etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…