sizce eşimin ailesini sevmeli miyim?

Bunu esiniz icinde düsünüyorsunuz o halde, sonucta oda yeni evli yani kendi aileniz acısından.
Ayrıca kayınvalidenizin yanlıs birsey dedigini de düsünmüyorum normal olan birsey yani sonucta benim annem varsa, onun da var. Arada problemler varsa o ayrı ama bu söyledikleriniz bana problem gibi gelmedi acıkcası.
Maddi durumları iyi degil diyen sizsiniz! İnsan komsusuna yardım ediyor anne ve babasına market alısverisi yapmasının nesi tuhaf? anlayamadım.
Kendi ailenizi düsünün bi? Anneniz, babanız aynı durumda olsa yardım etmeyeceksin o zaman?
:ssz:

evet ya,bir insan ısınmadan nasıl evlenir ki?
:53:
ayrıca Allah eşinize,dostunuza sabr_ı cemil niyaz eylesin.Sizin düşüncenizde olan bir insanla geçim zor olsa gerek..
:50:
neyse kınamayım,benim de bir erkek kardeşim var,başımıza gelir maazallah:45:

aman sizin gibi insanlara bi de kendimi mi anlatacam sizin anlayışınız birazzcık kıt herhalde....................:52:haaaaaaaa haaaaaaaaa

Güzelim çok büyük bir derdin var.. Çözülecek gibi değil... Arkadaşlara verdiğin cevaplardan anladığım kadarıyla sen yakında tez zamanda boşanır yada eşin boşar.. Allah kimseye böyle dert vermesin...Allahın sen bizi böylelerinden koru..

1- madem değmez niye yorum yazıyosun o zaman sorunlu musun canım:1:
2-kocam bana bayılır bi kere boşanacakmışmışım sen boşanakcaksın herhal çok seviyorum kendimi yaaaaaaaaa
ben dalga mı geçtim zaten kafamdan konu uydurup hahhhh haaaaa ayyy çok güldümmm yaaaaa sabah sabah
baktım millet döktürüyor yok eşim yok kaynanam bende uydurdum

bence insanların yaşadıklarıyla dalga geçecek kadar sorunlu olan sensin. İnşallah seninde öyle bir derdin olurda bigün gelir yazarsın bu seferde kimse inanmaz... Ozaman anlarsın insanların ne çektiğini...

2-kocam bana bayılır bi kere boşanacakmışmışım sen boşanakcaksın herhal çok seviyorum kendimi yaaaaaaaaa
ben dalga mı geçtim zaten kafamdan konu uydurup hahhhh haaaaa ayyy çok güldümmm yaaaaa sabah sabah

Geri geri geri başka .. Allahım sen bu kuluna akıl fikir ver.. Biraz da vicdan

Yazdıklarını keşke " uydurmuş " olsaydın ama hiç inanmıyorum , sırf bunca milletten UTANDIĞI için uydurdum yazdı. Yazık , ALLAH ŞİFA VERSİN , BİR DE İNSANLIK.

benim ailem de uzakta oturuyo gittiğimde mutfaklarına ne gerekiyosa alırım.ihtiyaçları varsa para da veririm. eşimin ailesinin yanına gittiğimizde de ben derim bak burda kalıyoz eve bişeyler alalım diye ki eşimin ailesini çok da sevmem. bir de sizinkilerin maddi durumu da iyi değilmiş 2-3 kere gidilen biyerde mutfak masrafı ne kadar olacakki. eşin yapmazsa bile sizin söylemeniz gerekiyo bence.

Esinizin ailesine yaptigi mutfak masrafini mi kiskandiniz? Bu konuyu actiginiz forumu biraz gezmenizi tavsiye ederim, ne dertlerle bogusan gelinler var...

Bu kadar yüklenmeyin kıza.İki satır yazmış ama belli ki birikmiş artık.Yargılamayın o kadar.

Birikmis bir seyler varsa onlari da yazsin. Bir derdi varsa bastan sona eksiksiz yazmali ki biz de ona dogru sekilde yardimci olalim.

Evet ,yazlıktan komşumuz!.. :27:

Lirik güzel ben senin konulara sirf polemik yaratmak icin yazdigini düsünmeye basladim artik...

:53::53::53:konunuz gerçek olsa daha anlayışlı olabilirdim sanırım sonuçta herkes farklı karakterlere sahip hoşlanmıyor olabilir der geçerdim fakat ne kadar ayıp bu kadar insan konunuzu açtığınızdan beri size yardımcı olmaya çalışıyor.Sonuç gayet lakayt bir şekilde
dalga geçtim demişsiniz gerçekten üzüldüm sizin adınıza.:50::50:Eğer bu foruma üye iseniz belirli bir paylaşım içerisinde bulunuyorsunuz buradaki insanlarla zamanla. Ben merak ediyorum bir daha hangi yüzle bir konuya yorum yapacak veya yardım isteyeceksiniz ( ki Allah zaten kimseyi yardım isteyecek duruma düşürmesin):50::50:Konunuza yorum yapan yardımcı olmayan tanımadığınız bu kadar insana yaptığınız bu saygısızlığınızın ve bundan gayet keyif alarak gülme nedeninizi anlayamadım gerçekten
Yazık gerçekten çok yazık:50::50:

:53::53::53:konunuz gerçek olsa daha anlayışlı olabilirdim sanırım sonuçta herkes farklı karakterlere sahip hoşlanmıyor olabilir der geçerdim fakat ne kadar ayıp bu kadar insan konunuzu açtığınızdan beri size yardımcı olmaya çalışıyor.Sonuç gayet lakayt bir şekilde
dalga geçtim demişsiniz gerçekten üzüldüm sizin adınıza.:50::50:Eğer bu foruma üye iseniz belirli bir paylaşım içerisinde bulunuyorsunuz buradaki insanlarla zamanla. Ben merak ediyorum bir daha hangi yüzle bir konuya yorum yapacak veya yardım isteyeceksiniz ( ki Allah zaten kimseyi yardım isteyecek duruma düşürmesin):50::50:Konunuza yorum yapan yardımcı olmayan tanımadığınız bu kadar insana yaptığınız bu saygısızlığınızın ve bundan gayet keyif alarak gülme nedeninizi anlayamadım gerçekten
Yazık gerçekten çok yazık:50::50:

bence baktı ki tepki alıyo uydurdum filan dedi.saçmaladığının farkına vardı. tabi uydurdum demesi de ayrı bi saçmalık. neyse.. burda gerçekten sorunu olan, paylaşan çözüm arayan birsürü insan var arada çıkar böyle tek tük

bi de ben gayet merhametli bi insanımdır yani sokaktaki kediye bile acırım eşim bunu gizli saklı yapıyo diye kızıyorum diyorum siz ne saçmalıyorsunuz?ben hiç zannetmiyorum sizlerin böyle bişeyi kendi başınıza gelse yazdıklarınız gibi düşünesiniz.burası sanal alem diye herhalde hepiniz bol keseden sallamış yani eleştirebilirsiniz anlarım ama bu kadar yüklenmek niye
ben gurbetteyim zaten ailemi özlüyorum haliyle eee oraya gidince de kendi ailemde kalmak istiyorum çünkü her zaman gidemiyorum eşimde ailemin evinde kalmaz ben niye kalayım diye düşünüyorum haliyle neden hep kadınlar hep fedakarlık yapmak zorunda diye sinir oluyorum böyle düşününce de gidip kalmak istemiyorum.mesela kocam annesine para gönderdiğinde hiç sorun olmaz ben bi kere üniversiitede okuyan kardeşime para gönderdim kıyamet koptu neymiş neden haber vermemiş ama kendi aynısını sürekli yapıyo.market alışverişi dediğim 1 milyar öyle 100 200 milyon değil yani.ben inanamıyorum ya bu sizin saçma yorumlarınıza
..
valla cnm o zama ayrıntılı anlatacaktın hepsini sonradan söylüyorsun 1000 tl yi senn gönderdiğinn paranın hesabının sorulması vs...,
sonra sen eşinn ailesini sevmek zorunda asla değilsin ama saymak zorundasınn....
kaldı ki eşin senn paranın hesabını yapıyorsa tabiki senn de yapman en doğal hakkın..
kayınvalidennde her iki tarafta eşit kal kelimesnede acıkcası ben hoş bakmıyorum .. sahsen benm gelinim olsa çok sevsem kıskanmasam kızım nerde rahat ediyorsan orda kal kelimesini kullanırdım... eşit kal hiç hoş bi tabir deil.. ama burda o kadar cirkefleşmiş kayınvalideler okuduktu o yüzden bu çok basit ve ii niyet gibi anlasılmış... ama gercek niyeti ii olan bi insan gelini nerde kalmak istiyorsa orada kalmasını ister bunuda kendine dert edinmez eşit kal kelimesinide kullanmaz

ay inanmıyorum konu fake mi imiş ...
ne kadar ayıp ne kadar yazık ..
hanfendi boş yere vaktimi aldığınız için size hakkımı helal etmiyorum...

Konu sahibi acayip sekilde komik bir duruma sokmus kendisini.Oylesine uydurdum cumlesiyle:)Güldüm burda-Baska bir nick alip gelip bizi daha cok mesgul eder uydurma konulari ile:1::1:

Allahım aklıma mukayet ol !

Back
X