- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Şu anki kiranız 150₺ ise adam haklıeşimin maaşı 2000 tl aylık ödemesi gereken borçsa 1500 tl az önce annem bir ev var Yen'i boşaldı 4 odalı Bahçeli müstakil ev kirası 300 tl dedi siz tutun bu evi dedi evden çıkmamız gerekiyor eşimin tavrı ise bana telefonda bağırmak oldu kesinlikle sobalı evde oturmazmış ne yapacağımı şaşırdım artık bu adamla
İşten çıkarıldım şuan ki evimiz 550 tl oraya geçersek 250 tl cepimize kalacakSobalı evi tercih etmemekte haklı başka sebebi yoksa...
Bu arada siz çalışıyormusunuz?
Şu anki ev 550 tlŞu anki kiranız 150₺ ise adam haklı
Durduk yere fazla kiralı eve çıkacaksınız.
Şaka bir yana, eşinize sorun. Telefonda değil yüz yüze. Aklından geçenleri paylaşması için ona cesaret verin. Belki telefonda söylenmeyecek bir sebeptir.
Gelirim yok şu an şuanki evimizde çok sorunlu ve masraflı maalesef eşim site içinden ev tutmak istiyor bende imkanlar dahilinde mümkün değil diyorumsizin geliriniz yüksekse ona istinaden yaşam standartını düşünmek istemiyordur,
bi de açıkcası 4 odalı, bahçeli, müstakil evin ısınma ve bakım giderlerinden korkarım.
Ayranı yok içmeye atla gider ....durumu olmuş sanki..Gelirim yok şu an şuanki evimizde çok sorunlu ve masraflı maalesef eşim site içinden ev tutmak istiyor bende imkanlar dahilinde mümkün değil diyorum
Yok içmiyor bende anlamış değilim İnanŞu anki ev 550 ise adam ne demeye karşı çıkıyor?Konuştuğunuz sırada aklı basindamiydi yani birşey filan içmiyor değilmi?
Dinlemeyin sizde onu.gidin kontratı imzalayın ve tutun evi..zoraki kabul edecek.Yok içmiyor bende anlamış değilim İnan
Benim hiç bir ilgim yok yada benim için yapılan bi şey değil işten çıkarıldım ve aramıyorumBiran önce işe girin bi zahmet. Ayrıca 1500 lira ne borcu merak ettim?
Ne yani? Eşinizin ayda 1500 lira neye ödediğini bilmiyor musunuz?Benim hiç bir ilgim yok yada benim için yapılan bi şey değil işten çıkarıldım ve aramıyorum
Biliyorum eşimin hataları hepsiNe yani? Eşinizin ayda 1500 lira neye ödediğini bilmiyor musunuz?Bence asıl sorun bu!
Evet işe girmemi istiyor bense onun sorumsuzluğunu üstlenmek istemiyorumAcaba eşiniz tekrar iş bulmanızı mı istiyor yani ben öyle anladim tepkisinden rahatını pek bozmak istemiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?