Sizce eşimin derdi ne ?

Ohoooo cok sorumsuz cok..ne zaman bitecek borc?siz acaba annenize gitseniz bir de bi ise girebilseniz kocaniz borcu bitirebilcekse bitirsin.hatasinin bedelini anca oyle oder.bu sekilde onun hatasinin bedelini siz ve cocugunuz oduyorsunuz.

eşinizin aldıgı maas ve borc durumundan bahsediyorsunuz anneniz daıre bulmus gene eşiniz ödiycek butun bunları o yaparken ıtıraz etmeye hakkı yokmuscasına bundan yakınabılıyorsunuz enteresan

eşinizin aldıgı maas ve borc durumundan bahsediyorsunuz anneniz daıre bulmus gene eşiniz ödiycek butun bunları o yaparken ıtıraz etmeye hakkı yokmuscasına bundan yakınabılıyorsunuz enteresan
bu eve 550 tl veriyor annemin buldugu ev 300 tl yani daha az ödeyeceğiz evet itiraz etmeye hakkı yok

malesef geçinemiyoruz
Geçinmiyorsanız nasıl hayatta kalıyorsunuz ?
Nasıl net kullanabiliyorsunuz.
Gerçekten merak ettim.. 200 tl ile bir ev nasıl ayakta durur ? Bir markete gitsen 50 tl altında çıkamıyorsun.
Eşinize kızabilirsiniz belki ama kendi yaşam standartlarınız için çalışmalısınız.

net i eşim kapattırmıyor işten çıkarken verdikleri 400 tl yle eve bakliyat yag peynir zeytin yumurta vs aldım 1 ay idare eder diye düşünmüştüm ama 1 hafta da yarısı bitti malesef 60 tl kaldı o paradan eşimin haberi yok para oldugunu söylemedim eşim hiçbişey anlatmıyor bu 1500 tl nin hepsi mi borç yoksa market alışverişi elektrik su vs içinde mi söylemiyor tek söylediği işe girmek zorundasın oluyor

Evi taşımak da ayrı masraf ki..
Depositosu, peşin kirası, nakliyesi..
Ha deyince, elde avuçta olmadan olacak iş değil.
Sizin önce geminin su alan deliğini tıkamanız lazım.
Eşindeki bu vurdumduymazlıkla sen biriktiraen de yarın birşey yapar yine ve elinseki topluca gider

Evliliğiniz çok garip..
Kimsenin kimseden haberi yok.

Kusura bakmayın da sizin savunmanız da bi tuhaf geldi. Anladım borcunu ödemek istemiyorsunuz da siz de o evde yaşıyorsunuz, kendi yaşam kalitenizi artırmak için çalışmanız en mantıklısı. Çalışamayacak kadar hastaysanız onu bilemem.

Sanayide çalışmak için sağlığım yeterli değildi vasıfsız olduğum için ağır işlerde ancak iş bulabiliyorum

Herkes kendi yaşadığını bilir , karşıdan akıl vermek çok kolay ama tam olarak ne yaşadığınızı ne hissettiğinizi biz bilemeyiz, ama ortada çocuk var sağlık sorunlarından dolayı çalışamam diyorsunuz, eşiniz de inat ediyor anlaşılan, aileler de bir yere kadar , Allah yardımcınız olsun ne diyim , yalnız her fabrika işi çok ağır değil belki size uygun iş bulabilirsiniz, inşallah.Eltin gelicek demişsiniz , hiç sitrese girmeyin, ysp makarna çay yeter. Bende bir kac aylık yeni evliydim eşimin ailesinin çirkin bir emrivakisi yüzünden çok sıkışmıştık , halamın kızları sana geliyoruz demişlerdi geri çevirememiştim , evde bir şey yok, makarna almaya para yok, dedim kek yapayım şeker yok, reçel koymuştum kekim kabarmadı bir acayip bir şey oldu. Yine yemişlerdi ayıp olmasın diye Aklıma geldi bak hepsini andım yinee şeytan görsün yüzlerini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…