- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
eşimin sigara masrafı 300 tl ev interneti ise 70 tl bu evi tutarsak 200 tl de cepimizde kalacak eğer eşim beni dinler ve sigarayı bırakıp neti kapatırsa 570 tl yle borcun bir bölümünü aylık ödeyebilecegiz bende evde paketleme vs işine bakıp 200 tl kazansam en azından pazar paramızı çıkarırım erkeklikse gitsin ek işe girsin pazarlarıda çalışsın yanlış mıymŞu anki ev 550 ise adam ne demeye karşı çıkıyor?Konuştuğunuz sırada aklı basindamiydi yani birşey filan içmiyor değilmi?
Çok çok mantıklı doğru söylüyorsunuz. Her zaman derim kadınlar çok daha mantıklı ve akıllılar kim ne derse desin.eşimin sigara masrafı 300 tl ev interneti ise 70 tl bu evi tutarsak 200 tl de cepimizde kalacak eğer eşim beni dinler ve sigarayı bırakıp neti kapatırsa 570 tl yle borcun bir bölümünü aylık ödeyebilecegiz bende evde paketleme vs işine bakıp 200 tl kazansam en azından pazar paramızı çıkarırım erkeklikse gitsin ek işe girsin pazarlarıda çalışsın yanlış mıym
eşimin sigara masrafı 300 tl ev interneti ise 70 tl bu evi tutarsak 200 tl de cepimizde kalacak eğer eşim beni dinler ve sigarayı bırakıp neti kapatırsa 570 tl yle borcun bir bölümünü aylık ödeyebilecegiz bende evde paketleme vs işine bakıp 200 tl kazansam en azından pazar paramızı çıkarırım erkeklikse gitsin ek işe girsin pazarlarıda çalışsın yanlış mıym
teşekkür ederim tamam işe girsem daha iyi olur ama eşimin artık kendi hatalarını üstlenmesi lazım benim olmayan benim için harcanılmayan bir borcu ödemek için oglumu kv nin eline bırakıp hasta halimle çalışmak istemiyorumÇok çok mantıklı doğru söylüyorsunuz. Her zaman derim kadınlar çok daha mantıklı ve akıllılar kim ne derse desin.
girmek istemiyorum zoruma gidiyor açıkcası akşama kadar çalışıp ay sonunda tek kuruşuna dokunamadan borca para vermekmesela sizde en azından asgari ücretli bir işe giremezmisiniz?
eşimi anlatamam yaşamak lazım bi kaç gündür kadınsal bir sorundan dolayı hastayım evimizle ilgilenemiyorum ve mutsuzum evimizde de misafir ağırlayacak bişey yok zaten çok zor zamanlar geçiriyorum eşim mesaide olacakmış ama erkek kardeşi ve eşi bize misafirliğe gelecekmiş geleceğiz diye aramışlar eşimde geri çevirememiş falan ki hiç hazetmem eltimden ve kaynımdan nasıl böyle olabiliyor anlamış değilimMadem sizinle alakası olmayan bir borç size güvenip yapmadı herhalde ödesin paşa paşa. Sizin yerinizde olsam.bende calismazdim.
Sigarayı bırakmak öyle kolay değil keşke olsa ama şu streste daha da fazla icebilir.
Ev konusunda ise annenizin konuya dahil olmasına sinirlenmiş olabilir. Maddi durumdan esiniz de rahatsız belli ki durumu kabullenememis. Sizin işten cikarilmaniz tuz biber olmuş üstüne ama dediğim gibi o borçları yaptıysa ödemesini de bilecek. Siz karismayin madem kendisi halletsin ev işini de.
Çok haklısınız. Söyleyecek başka söz yok. Allah yardımcınız olsun.. Yalnız çocuk da varmis sobalı ev zor olur. Ben idare ederim kışın bir odayı yakar otururum derseniz bilemem tabi. Müstakil evlerin ısınması çok zor oluyor. Bizim kucuklugumuzde de öyleydi çok zorluk cektik.. Müstakil ev yerine 1+1 kalorifer li bir ev bulabilirseniz daha rahat olur diye düşünüyorum..eşimin sigara masrafı 300 tl ev interneti ise 70 tl bu evi tutarsak 200 tl de cepimizde kalacak eğer eşim beni dinler ve sigarayı bırakıp neti kapatırsa 570 tl yle borcun bir bölümünü aylık ödeyebilecegiz bende evde paketleme vs işine bakıp 200 tl kazansam en azından pazar paramızı çıkarırım erkeklikse gitsin ek işe girsin pazarlarıda çalışsın yanlış mıym
AnlamadımAdam da hakli geri kalan 500 milyonla kirasi 1 milyarlik eve cikmak
Haklısınız ama sağlığım el vermiyor işte bulamadımIyi de siz calismayinca siz de rahat etmiyorsunuz ki? Onun sorumluluğunu almak degil ki bu, kendiniz icin de daha bir yasam standarti demek para kazanmaniz. Ayda elinize kalacak 200 lirayla kömür bile alamazsiniz sonucta.
Benim işe girmemi bekliyor bildiğiniz psikolojik baskıya maruz kalıyorumSite içinde ev tutmak isteyen adam nasıl ödeyeceğinizide düşünmüştür bence
Borç ve kira geçiyor maaşı zaten. Nasıl geçiniyorsunuz?eşimin maaşı 2000 tl aylık ödemesi gereken borçsa 1500 tl az önce annem bir ev var Yen'i boşaldı 4 odalı Bahçeli müstakil ev kirası 300 tl dedi siz tutun bu evi dedi evden çıkmamız gerekiyor eşimin tavrı ise bana telefonda bağırmak oldu kesinlikle sobalı evde oturmazmış ne yapacağımı şaşırdım artık bu adamla
Geçinemiyoruz maalesef sağolunBorç ve kira geçiyor maaşı zaten. Nasıl geçiniyorsunuz?
Müstakil evleri ısıtmakta soğutmakta biraz problemli verdiğiniz kira ile zaten ısınmak için vereceğiniz yakıt aynı şeye gelebilir iyice bi hesap yapın derim. Allah yardımcınız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?