- 16 Ekim 2021
- 229
- 652
- 18
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Evet son 2 yıldır pahalandi cidden, markete tek girdiğimde bile bir poşet her defasında 100 TL gibi ki bir şey yok gibi , o da çikolata, meyveli süt falan. Daha net bilgim olsun,daha ayrıntılı bakicam
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.tesekkurler
Aynen
Ben de düşündüm alıcam daha sonra
Anlıyorum.Bizim de bez aynı gibi ama mama organik değil,S ile başlayan mama, benim aklıma gelen başlıca masrafimiz bez ve mama.
Sağol, eşime eli sıkı derler ,cidden de ekstra harcamaları çok yoktur. Maaşını almayı denicem
Evet,bezi de takip edip en uygununu araştırıyorum,yani kullandığımız bezin. Her şey pahalaniyor
Mesajı begensem amin der gibi olur ,tövbe tövbecevapsiz kalmasın dedim
Sesli güldüm
Hamileligimin anca 3 te 1 özel hastanede geçti , doğumum da devlette oldu .bizim hamilelikle ilgili masraflar çok yoktu ,öyle emzirme sütyeni, tişörtü,lohusa kıyafeti,oda,kapı süsleme yoktu mesela.olsun yine görünmeyen masraf lar illa oluyor
Eşimin yüzünü gorsen anlarsın harcamaz tıp olduğunu,duruşu falan anlaşılır ya,eli sıkıdir,ben aksine birikim mi yapıyor diye düşündüm ama onu da bir iki maaşa görürüz
Evet
Aynen,market harcamasını bilirim,tek başıma öğlen arası bile giderim çalıştığım zaman,iş yerinden
Allah bağışlasın,biz de rutin aylık kontrol yok,bı kere gittik,bence her aya gerek yok, parasından diil,özel hastanede kızımın doktoru bile 4-5 ay sonra çağırmıştı,sindi de oğlum 2 aylık oluyor,bir kere gittik,bikac kere daha gideriz. Oğlunuz daha büyük,masraf çoktur, mutfak masrafı 3 olsa da şaşmam ama temizlik 500 fazla diil mi , organik yüzey temizleyici dermişim
Evet cidden gelire göre gidiyor
Yettiği için koymuyordum,tek tüktúr, benim Parama ne olduğunu yazmıştım,. Gözünüzden kaçmış olabilir, birikim yapıyordum
Cidden saçmalık,ben de ilgilenicem artık
Mesajınıza şaşırdım, gecinemeyip yakınmadim, acaba esim maaşı yetiyor mu diye konu açtım .yatırım yapıyorsunuz derken, iki maaşı harcayacak degiliz ya, hazır okul masrafları da yok, küçükken çocuklar biriktiricez, imkan olduğu ölçüde .yarın öbür gün iki maaş da gider , kibirli değilim çok şükür. Alaysı şekilde davranmayın
Temizlik 500 tutuyor en azindan. Icinde sampuanda var. Kızin deterjani yumusaticisi sampuani ayri oglaninki ayri esimle benimki ayri marka. Hicbiri organik pahali urunler degil ortalama ucretlerde. Evde bebek oldugundan daha sağlikli urunler tercih ediyorum . (Organik degil onlari alsam başedemem) Zaten ortalama bulasik makinasi deterjani 50 tl oyüzden 500 ćok degil bence.kızım erken dogduğu icin ve birtakim saglik problemleri oldugundan her ay rutin kontrolumuz var. ayrica 6 ayda bir 800tl ye prof. ucreti veriyorum. Ben eşim ve oglum devlet hastanesine gidiyoruz