Emeğinize sağlık açıklayıcı ve uzun bir mesaj olmuş, bir cümle laf olsun diye yazıp gecilmemis, HES i anlamadim, evet dediğiniz doğum günü hediyesi vb var, taksit yok yalnız ve tatil,hesap için de teşekkür ederim. bu mesaj cidden içimdeki hissi de mantıkla birleştirerek netleştirdi. Hatta bı ara buraya da yazacaktım düşüncemi erteledim. Geçen gün erkek kardeşimle şöyle bir hesap yaptık,tıpkı sizin düşünceniz gibi .2.000 TL civarı kesin kalıyor dedim kardeşime ki, sizin şu mesajinizla adim gibi emin oldum , şimdi kırk yılın başı para artmayinca eşim ayaklandı tahminim, ve hazır harcamalar da çok olmuşken bu durumu kullanıp , para yetmiyor demeye başladı, bakın şimdi bizim kredi biteli 1 sene olmuştur, krediyi eşim ödüyor ve para yetmiyor demiyordu, sonra kredi bitince yine demedi , ben de demiştim ki o zamanlar, "kredi de bitti, artık illa para kalıyordur, biraz birikim yapiyosun herhalde" dedim gülümseyerek, o da kafasını salladı, çok net hatırlıyorum, neyse işte , ben de bişey demedim sora, e onun da maaşı birikiyordu,sesi niye çıksın , sonra işte bu "yetmiyor" meselesi niye oldu bakın, kırk yılın başı masraflar bir anda çıktı, bebeğimizi iki kere il merkezine git gel yaptik, yine bı ilçeye 2 veya 3 kere git gel yaptı, bi belge için derken, bı de hastanede kaldık biz bebeğimle, o da 2_3 kere git gel yaptı , işte bunlar, şimdi oldu , yoksa ne masrafı Allah aşkına .yani normalde olmazdı . Konuştukça aklıma geliyor şimdi , esim şöyle böyle yetmiyor dedi ya benim ona dediğim bir şey daha vardı ki iyi ki demişim, hani ben sana demiştim, kredi bitti para kalıyordur, sen de kafanı sallamistin ya işte onlarla dengelenir dedim, o da ondan pazar masrafı vb sıraladı herhalde renk vermemek için ama iyi oldu dediğim en azından saf olmadığımi anlasın , şükür ya çözdük konuyu valla, bı sure izleyip o 2.000 TL nin icabına bakicam, o biriktirsin sorun değil tabi ama anlasın ki ben de o paranın biriktiği ni biliyorum, bilinçsiz değilim.