- Konu Sahibi castleinthesnow
VaV ego süperYediremedim beni bırakıp giden insanın 6 ayda evlenip benim hala yerimden saymamı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VaV ego süperYediremedim beni bırakıp giden insanın 6 ayda evlenip benim hala yerimden saymamı
Sakın böyle bir rezillik yapma. Sen de unut başka insanlarla tanış. Zoruna ne gidiyor? İlla olmak zorunda mı? İnsanlar tanışır anlaşamazsa ayrılır, bu hayatın normal bir döngüsü.Yok ya mesaj atıcam evleniyormuşsun hayırlı olsun diye başka türlü öğrenemem
Yediremedim beni bırakıp giden insanın 6 ayda evlenip benim hala yerimden saymamı
Sevdiği birisini buldugunu sanmıyotum görücü bulmuştur zaten ayrılırken anneme bırakıcam artık diyordu:)) eminim çok mutlu olur7 ay eskiye üzülerek ömürden tüketmek için gereksiz uzunlukta bir süre.
Şans gülmüş sevdiği birisi ve hayatını birleştirecek kadar değer verdiği birisi çıkmış ki,nişanlanmış,eğer oysa tabi.
El titretecek süre 3 gündür.
Süre uzarsa kişinin kendi boşluğudur.
Rezillikle ne alaka ? Adama yalvarıcam demedimSakın böyle bir rezillik yapma. Sen de unut başka insanlarla tanış. Zoruna ne gidiyor? İlla olmak zorunda mı? İnsanlar tanışır anlaşamazsa ayrılır, bu hayatın normal bir döngüsü.
Üzülmüş naapsınElleriniz niye titriyor anlamadım bu adam sizin hala sevgiliniz m
valla ben kocamla tanostiktan tam 5 ay sonra evlendim , gayet normal , size nesi anormal geldi?7 ayda birini bulup hemen evlenmek çok kolay öyle yani öyle mi? Tamam ben anormalim
Ama onu araştırdığın ortaya çıkacak. Ve demekki hala seviyorsun ki mesaj atıyorsun, yalvarsan daha iyi. Tamamen rezillik.Rezillikle ne alaka ? Adama yalvarıcam demedim
He he evetAma onu araştırdığın ortaya çıkacak. Ve demekki hala seviyorsun ki mesaj atıyorsun, yalvarsan daha iyi. Tamamen rezillik.
Kendisi yerinde sayarken nasıl oluyor da eski sevgili evleniyor bunu gurur yapmış kızımız:)valla ben kocamla tanostiktan tam 5 ay sonra evlendim , gayet normal , size nesi anormal geldi?
SormaBi laf var erkek karısının cenazesinden çıkarken gömleğini düzeltir mi neydi öyle bir şey işte
tovbe estKendisi yerinde sayarken nasıl oluyor da eski sevgili evleniyor bunu gurur yapmış kızımız:)
Birimden ayrılıyorsun toparlanıyorsun yeni birini buluyosun evlilik kararı alıyorsun. Baya uzunmuş cidden7 ay az değil ki?
Baya baya uzun süre.
Kuzenim temmuzda tanışıp ekimde söz nisan yaptı kasımda evlendi. Bunlar gene yavaşmış7 ayda birini bulup hemen evlenmek çok kolay öyle yani öyle mi? Tamam ben anormalim