• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce eski sevgilim midir şoktan ellerim titriyor

Arkadaşlar eski sevgilim ayrıldığımızdan beri fotoğraf falan değiştirmiyor sadece face kullanıyor.stalklarken son beğendiği sayfalara bakıyordum. Son beğendiği bir sayfa az beğenisi var toplamda 100 kişi beğenmiş sayfayı, böyle duygusal yazılar yazan amatör bir sayfa günlük gibi.

Aşağı indim bir gönderi gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 2 ay önce yazılmış. Eski sevgilimin adı Mert

"Az önce Mert'imim nişanlandıgını Nisan'da da evleneceğini duydum nasıl mutlu oldum gibi bir şey paylaşmış bu bahsettigim sayfa. Bu Kadar tesadüf olabilir mi? Bir de bu eski sevgilim beni aylarca rehberde bekletip 2-3 y ömce silmişti. Kesin o ya.Ben arkadaşının sayfası oldugunu düsünüyorum. Yoksa neden öyle bir sayfayı beğensin? daha ayrılalı 7 ay olmuştu Kasım'da 7 ayda ne ara buldu nişanlandı ve biz Nisanda ayrıldık düğün Nisan yazıyor eğer oysa. Bu bir şaka mı cidden Çıldırıcam şoktayım ellerim titriyor
Konu sahibi bak tamam üzülmüşsün ama gördüğüm kadarıyla insanlara sert çıkıosun
Hehe diyip geçtiğin de oluyo upuzun mesaj döşeyip emek vermişler sen tamam diyip geçmişsin ben şimdi düşünüyorum sana emek versem mi die

7 ay çok uzun bir süre. Birini bulurda evlenirde. Ortak arkadaşlarınız yok mu onlara bi sorsan.
Ama ben olsam çok kurcalamazdım önüne bak boşver.

İyi de herkes ayrılırken canı acımıyor, yas tutmuyor ki.
Benim eski sevgilim mesela beni aldatmaya meyletmiş ben de tesadüfen görmüştüm. Anında postaladım, öyle tiksinmiştim ki. Her gördüğümde kusasım geliyordu. Böyle bir insanı ben 5 dakikada unuttum mesela.
Demekki sizinki de sizi severek değil de diğer türlü ayrılmış.

Erkekler için 7 ay uzun bir süre. Biz daha zor toparlanıyoruz kadınlar olarak ama onlar bizim gibi değil. Benimde yakın kız arkadaşımın eski sevgilisi ayrıldıktan yaklaşık 9 ay sonra evlendi. Gerçekten çok seviyor, çok mutlular. Bunlar nasip işi.. Nasibinde varsa tek bakışta bile kalbi ısınıyor insanın.. aradan aylar yıllar geçmesine gerek yok ki. Sen de hayatına bak, inşallah daha güzellikler seninle olur. Kendini harap etme, geçmişe takılma.. Yoksa hep tökezlersin..

Konu sahibi bak tamam üzülmüşsün ama gördüğüm kadarıyla insanlara sert çıkıosun
Hehe diyip geçtiğin de oluyo upuzun mesaj döşeyip emek vermişler sen tamam diyip geçmişsin ben şimdi düşünüyorum sana emek versem mi die
Eski sevgiliye de tavırlar böyleyse o da emek vermemeyi seçmiş olmalı.. 7 ay çok mu beklemiş ne?

Arkadaşlar eski sevgilim ayrıldığımızdan beri fotoğraf falan değiştirmiyor sadece face kullanıyor.stalklarken son beğendiği sayfalara bakıyordum. Son beğendiği bir sayfa az beğenisi var toplamda 100 kişi beğenmiş sayfayı, böyle duygusal yazılar yazan amatör bir sayfa günlük gibi.

Aşağı indim bir gönderi gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 2 ay önce yazılmış. Eski sevgilimin adı Mert

"Az önce Mert'imim nişanlandıgını Nisan'da da evleneceğini duydum nasıl mutlu oldum gibi bir şey paylaşmış bu bahsettigim sayfa. Bu Kadar tesadüf olabilir mi? Bir de bu eski sevgilim beni aylarca rehberde bekletip 2-3 y ömce silmişti. Kesin o ya.Ben arkadaşının sayfası oldugunu düsünüyorum. Yoksa neden öyle bir sayfayı beğensin? daha ayrılalı 7 ay olmuştu Kasım'da 7 ayda ne ara buldu nişanlandı ve biz Nisanda ayrıldık düğün Nisan yazıyor eğer oysa. Bu bir şaka mı cidden Çıldırıcam şoktayım ellerim titriyor

Önce sakin olun. Çok sevdiğiniz belli. Sanırım hala seviyorsunuz ama eski sevgiliniz sizin kadar derin sevmemiş belli ki, tabii bahsedilen kişi eğer oysa.

Siz acı çekerken, sevgilinizin sizi unutup, kısa bir süre içinde yeni bir ilişkiye başlaması tabii ki üzer, haklısınız. Ama bence onu takip etmeyi de, mutluluklar dilemeyi de unutun. İnanın değmez. Elleriniz titreyecek kadar uzulmenize değmez. Başka uğraşlar bulmaya, boş kalmamaya çalışın. istedikten sonra unutursunuz. Yeter ki yürekten isteyin.

Evleniyorlar . Suan canin yaniyor ama ileride belki iyiki olmamis diyeceksin senin önüne daha iyi/ güzel insanlar çıkar ,unutmaya çalis.

Oluyor böyle şeyler. Benim tanıdığım bir arkadaşım nişanlasından ayrıldı. Mart falandı herhalde. Nisanda bir kızla tanıştı Mayıs ayında nişanlandı. Haziran'da evlendi.

Back
X