Görüşebilirsiniz sonuçta boşanma kararı alınmış, geri kalanı sadece prosedür... Tabi görüşmelerinizin de sınırları olacaktır, sizin belirleyeceğiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Buluşmadan da söyleyebilirsiniz durumunuzu,boşanma aşamasında olduğunuzu bilmiyor mu?
Bence buluşmadan söyleyin eğer onun için bir sorun arz etmezse neden olmasın sonuçta kafada bitmiş bir evlilik bir tek kâğıtta bitecek
Kadın çok seviyorum bosanmalimiyim dan doktor sevgiliye gecti yuh ya. Ben artık bisey demiyorumBen boşanma aşamasındayım. 1 yıldır ayrıyız ve davamız devam ediyor. Mahkememiz büyük ihtimal en erken eylül ayında olacak ve umarım en kısa sürede bitecek. Özgür olacağım. Allah yukarda görüyor 1 yıl boyunca neler yaşadığımı nasıl tek başına mücadele ettiğimi. Öğretmenim. işimde gücümdeyim. Öğrencilerimleyim. Şimdiye dek yanlış hiç birşey yapmadım yapmak ta istemiyorum. Bir erkek var doktor bana biraz ilgisi var sanırım. Ama arkadaş olarak konuşuyoruz sadece. Aynı ildeyiz ve benimle en kısa zamanda buluşmak istiyor. Sizce ben bu süreçteyken ne yapmalıyım? Kendisiyle buluşmalımıyım? Buluştuğumda durumumu anlatmam gerekecek ki anlatmak isteyeceğim kimsenin duygularıyla oynamak benim kitabımda yazmaz. Dediğim gibi yanlış birşey yapmak istemiyorum. Ama bu insanla da arkadaş olarak konuşmak istiyorum. Sizce görüşmek etik olur mu? Ne yapmalıyım?? Sizlerin fikirlerini de almak istiyorum.
Çekişmeli davaysa eski eş bunu kullanabilir.cocuk varsa. Arkadaşça konuşmanın bir kahve içmenin kötü bir yanı yok ama eski eş nasıldır siz bilirsiniz biz tanımıyoruz. Çirkef bir adamsa durumu izah edin sonuçlanmasını bekliyorum dava uzamasını istemiyorum diyin.Ben boşanma aşamasındayım. 1 yıldır ayrıyız ve davamız devam ediyor. Mahkememiz büyük ihtimal en erken eylül ayında olacak ve umarım en kısa sürede bitecek. Özgür olacağım. Allah yukarda görüyor 1 yıl boyunca neler yaşadığımı nasıl tek başına mücadele ettiğimi. Öğretmenim. işimde gücümdeyim. Öğrencilerimleyim. Şimdiye dek yanlış hiç birşey yapmadım yapmak ta istemiyorum. Bir erkek var doktor bana biraz ilgisi var sanırım. Ama arkadaş olarak konuşuyoruz sadece. Aynı ildeyiz ve benimle en kısa zamanda buluşmak istiyor. Sizce ben bu süreçteyken ne yapmalıyım? Kendisiyle buluşmalımıyım? Buluştuğumda durumumu anlatmam gerekecek ki anlatmak isteyeceğim kimsenin duygularıyla oynamak benim kitabımda yazmaz. Dediğim gibi yanlış birşey yapmak istemiyorum. Ama bu insanla da arkadaş olarak konuşmak istiyorum. Sizce görüşmek etik olur mu? Ne yapmalıyım?? Sizlerin fikirlerini de almak istiyorum.
İlk bulusmadan once söylenmeli. Adam seni masada bırakıp gidecek değil ya bu sefer de bosanacagimi söyleyince birdaha yazmadı dersin. Önce durumu anlat sonra adam karar versin.Henüz bilmiyor zaten öyle çok konuşamadık telefon ile arkadaş olarak sadece eğer buluşursam ilk buluşmada söylemeyi düşünüyorum
mahmuuuuut niye hortlattın 5 senelik konuyuuKadın çok seviyorum bosanmalimiyim dan doktor sevgiliye gecti yuh ya. Ben artık bisey demiyorum
Hakikatenmahmuuuuut niye hortlattın 5 senelik konuyuu
kadının eski konularını da okudum ne çekmiş be kadın inşallah boşanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?