- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Sen daha tanimadigin kocan hakkinda önyargilisin esini iyi secersen calismasanda seni el ustunde tutar bi dedigini iki etmez. Sanirim etrafindaki kocalardan etkileniyorsun kendini garanti altina almak istiyorsun ama herkes ayni degilEvet haklisin amaa isim olursa kocam rest cekemez surekli
Neden amaa mutlu evlilerde varEv-len-me!!! Aacık ve net arkadsm evlenme! Ben bi hlt ettm ceremesni cekiyorum aklı olan evlenmesn
Kardesim liseyi bitirdi yeni.Ben 25e girdim.30a merdiven dayamisimda.ben kardesimin evlenmesini sorun yapmiyorum.insanlar surekli sirani verme diyolar.resmen takmislarEtrafi biliyorum derler. Sizde evlenmek istersiniz de.. bu isler öyle olmuyor. Kardesiniz gitsin sizden önce ne olacak.. yasiniz kac ki.. hedefiniz neyse o yolda ilerleyin. Karsinizda uygun bir kisi oldugunda evlenirsiniz.
Kardesim liseyi bitirdi yeni.Ben 25e girdim.30a merdiven dayamisimda.ben kardesimin evlenmesini sorun yapmiyorum.insanlar surekli sirani verme diyolar.resmen takmislar
Vala bnde arada mutlu oluyorm her zaman mutlu olcan die bi şart yok tabi ama bn smdi olsa evlenmezdm hayrlısı diyormNeden amaa mutlu evlilerde var
Kardeşim benden önce gitti bende hala tık yok.25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
kimse istemezmis
Yahu ne evde kalması?
Hadi velev ki kaldın(kalmak neyse) evlenmeyince ne olacak?
Valla benim evlenince başım göğe ermedi.
İnsallah canim yaa insallahKardeşim benden önce gitti bende hala tık yok.
Dünyanın sonu değil; canlı bildiriyorum.
Ufukta evlilik de yok.
İşim de yok.
Öğretmenlik gibi bir mesleğim de yok zar zor atanırsam şansıma o da ne zaman belli değil.
Yaşlarımız aynı.
Ama ne benim hayatımı 'istemeyecek olan kimseler' yaşıyor, ne başkası.
Allah'ın bana ne yazdığını, benim hangi yolu seçeceğimi, hangi yolda ne zaman mutlu olacağını hiç kimse bilemez.
Umarım sen de en kısa zamanda anlarsın.
25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?