- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
önce iş sonra eş.25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
yani saçma geliyor bana evde kalma muhabbetleriİşte benim düşünce tarzım :)
25 yaşındasın üniversite mezunusun ve bu zihniyettesin.Ve çevrendeki cahil cühedanın lafına ehemmiyet veriyorsun.25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
Benimde arkadasim ilk evlendiginde bana dediki.hemen birini bul duzgun evlen.gec evlenen erkekler annesinde daha duskun oluyo daha neler neler dedi.simdi pisman evlendigine amaaBende 21 yasindayim 6 ay sonra 22.
Arkadasim yeni 22 oldu 2 aydir evli.
Geçenlerde bana dedi ki 23 E kadar evlendin evlendin. Evlenemez isen hiç boşa çabalama o yaştan sonra ask meşk geçiyor aşk bu yaşlarda güzel dediben şok
Liseden bi arkadasim da 18 de evlendi 19 da bosandi. Yani erken evlilik iyi bişey degil. Hiç gerek yok. Geç olsun güç olmasin :)Benimde arkadasim ilk evlendiginde bana dediki.hemen birini bul duzgun evlen.gec evlenen erkekler annesinde daha duskun oluyo daha neler neler dedi.simdi pisman evlendigine amaa
canım alnımıza yazılan şeyi hiçbir zaman bilemeyiz. brlki alnımızda evlenmek yoktur. onlara ne ya. Allah'ın işine karışıyolar. bir dahakine derlerse öyle de. Allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşarız. onun ötesine geçilmez de. bu durum bana biraz şirk gibi geliyor. Allah'ın işine karışıyoruz çünkü (ne zaman evlencen? -SANANE)25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?