- 14 Eylül 2014
- 20.673
- 98.073
- 798
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Genç yaşta bulabileceğini kim söyledi?O yastan sonra birini bulablrmiyiz peki ;-(
evlenen evde kaliyor evlenmeyen gezip tozuyor.
O yastan sonra birini bulablrmiyiz peki ;-(
Kardes lisans mezunu musun?Dimi ben ehliyet araba alim ozguvenimi artirim.sonra baanaa deger veren bulursam evlenim diyom
Ben de 31 yaşındayım ve çevre baskısindan dolayı günlerdir ağlıyorum bunu görünce size teşekkür etmek istedim belki siz farkında değilsiniz ama çok büyük bir iyilik yaptiniz umudunu kaybetmiş baskı altında ezilen insanlar için25 yasindayim 2 yillik evliyim 4 aylik bebegim var. Esimi cok seviyorum ama bazen sorumluluklar ust uste gelince acelem neymis 30 a kadar yolu vardi diyorum.
Artik 30 31 32 bunlar bile gec degil evlilik icin ki sen 25 yasindasin. Once atan sonra zaten kismetin cikar emin ol.
Kendileri hep kucuk yasta evlendi.kimi 16 kimi 19.ve ne çileler cektiler dusun yaniBen de 31 yaşındayım ve çevre baskısindan dolayı günlerdir ağlıyorum bunu görünce size teşekkür etmek istedim belki siz farkında değilsiniz ama çok büyük bir iyilik yaptiniz umudunu kaybetmiş baskı altında ezilen insanlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?