Sizce evde mi kaldım?

Bu düşünceler yüzünden işte beş kuruş etmez adamlar için heba ediyorsun kendini. Aynen bu kafada devam et sana sonunu söyleyeyim. Evde kalmayayım diye gözü kör bir adamla evlenip ömür boyu kahır çekeceksin.

25 tabi yolun yarısından biraz fazla. Artık geçmiş senden boşver.
Şu kıt zekalı, eksik görgülü elalem güruhunun çenesini bir kapatamadınız gitti.
"Ne demek istemezlermiş? O zihniyetteki insanlar istemesinler zaten. Bir de o cahil cühela takımına gelinlik mi yapacağım?" diyeceksin bu kadar basit.

Bende yaşınızı 40 45 sandım başlığı okuyunca? Ya ne var bu evlilikte mutsuz olan kadınlar bile bekarlara baskı yapıyor evlen diye..

Ben asla evlenmem ilerde fikrim değişirse de 30 yaşımda evlenirim belki derdim
24 te evlendim küt diye

Büyük konuş başına geliyo 26 da hayatta evlenmem de mesela seneye bi beyaz atlı prens çıkar karşına

Her gün bi konu açmaktansa topluca anlat hayatını en güzeli ...
Can sıkıntısından oluyo bütün bunlar bilirim ben

gençsin ya o insnalara takma lütfen dengesiz onlar ne düşünürlerse düşünsünler mesleğini elde et elbbet çıkar karşına düşündüğün gibi birisi

Nedir bu evlenme merakı anlamıyorum.

Sex mi derdiniz gidin yapın biriyle

Yemek temizlik mi ? annenize yapın kadında dinlenmiş olur.

Okumuşsunuzda para da olamaz
Helinlik giymek mi ? Kokuyo insan içinde tarlatan çok rahatsız okadar para ver ordan burdan kaldırki yürüyesin

Bekarlığın tadını çıkar

Ev de kalmak nedir ya hay Allahim Bosver arkadaşım önce iş sonra eş:)zaten bu elalemin derdi bitmez evlenirsin doğur derler dogurursun bi tane daha derler:)onlarimi dinleyeceğiz bak keyfine:)

Ben de 31 yaşındayım ve çevre baskısindan dolayı günlerdir ağlıyorum bunu görünce size teşekkür etmek istedim belki siz farkında değilsiniz ama çok büyük bir iyilik yaptiniz umudunu kaybetmiş baskı altında ezilen insanlar için

Kendileri hep kucuk yasta evlendi.kimi 16 kimi 19.ve ne çileler cektiler dusun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…