- Konu Sahibi Beyazmelekugu
-
Evlilik teklifi aldim ama yasim kucukmus gibi geliyor sizler kac yasinda evlendiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm ben 24 yasindayim 22 yasinda evlendim yasini yazmqmissin ama
yastan cok olgunluguna bakiyor evlilik hersey toz pembe olmuyor bu evlilik herzaman
yani kac yasinda olursan ol olgunluk lazim
Ama erken evlendm.die pismanliklarda yasadim ama
duzgun bi evlilik yaptm.cok sukur
ama en basta olgunluk gerekir
bence yasin kac olursa olsun yeterince genclige bekarliga doydum herseyi yasadim
dersen evlen
21 yaşında evlendim şu an 24 yaşındayım ve 2 yaşında evladım var bencede yaşa değil arkadaşın dediği gibi olgunluğa bakıyor biraz herkes kaldıramıyor evliliği.
Evlilik teklifi aldim ama yasim kucukmus gibi geliyor sizler kac yasinda evlendiniz
Bir sey daha sormak istiyorum. Evlenmeden once her sey cok guzel benimle cok ilgileniyor. Ne istersem yapiyor. Romantik. Herkes evlendikten sonra hepsi hayal olur diyor. Gercekten oyle mi
Ben herhangi bir yaşa bağlamıyorum. Bence gezmeler, tatiller, eğlenceler, iş hayatı ne zaman düzene girer. Hayattan alıcağın zevkleri alırsın o zaman evlenirsin. Hele ki 25 yaşından önceki evliliklere hiç sıcak bakmıyorum. Ben erken evlendim, çok pişmanım
Eşiniz bu pişmanlığınızdan haberdar mı?
Ne kötü yaşadığınız mutlulkları pişmanlık olarak mı görüyorsunuz?
Bence kaldırabilene yapabilene erken evlilik çok çok güzel birşey Hem dini hem de manevi olarak
Yorumumu tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. Erken evlendim, çok erken evlendiğim için pişmanım diyorum.
Hayatta daha yaşamak istediğim şeyler vardı, keşke yaşayıp içimde kalmadan evlenmiş olsaydım.
istenmeyen bi evlilikse tamam ama kendiniz bile bile yaptıysanız söz gene sizin. Yorumu okuyup yazdım ztn. Kaç yaşınde evlendiniz
18 yaşında evlendim ve 7 yılımız bitti. Eğer şimdiki olgunlukda olsaydım çok daha sağlıklı kararlar verirdim. Evlilikde ilk bir yıl birçok zaman süt liman gider. İnsanlar o cicim aylarının daimi olacağını düşünsede bir çok zaman olmuyor. İnsanın pişmanlıkları yıllar sonra çıkıyor. ve herkes kendi yaşadığını kendi biliyor :26:
20 yasımda evlendim ..
evlilik nasip kısmet işi ..
bazı erkekler değişiyor diyorlar ..
benimi değişmedi şükür :123:
Pisman oldunuz mu hic erken evlendin diye
hayır sükür pisman degilim ..
Ne guzel allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?