- 15 Ekim 2012
- 177
- 9
- 118
- Konu Sahibi Beyazmelekugu
-
tatlim ben 21 yasimdayim yeni evlendim hazir hissettim ve evet dedim sevdigim adama. sukur pisman degilim. hicte değişmedi benim esim. kişiliğe bagli evlendikten sonra değişmesi bence. hazirim ve seviyorum diyosan kafani hic bulandirma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de gezip tozmadim zaten ailemin yaninda okudum hic firsatim olmadi. Evlendigim zaman esimle diledigimiz yere gideriz gezeriz egleniriz diyorum. Ama bunlar sadece hayal olursa diye de dusunuyorum. Sonucta daha 22 yasindayim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de gezip tozmadim zaten ailemin yaninda okudum hic firsatim olmadi. Evlendigim zaman esimle diledigimiz yere gideriz gezeriz egleniriz diyorum. Ama bunlar sadece hayal olursa diye de dusunuyorum. Sonucta daha 22 yasindayim
Evlenince istisnalar hariç öyle gezilip tozulmuyor. heleki iki tarafta çalışıyorsa. kadının işi gücü oluyor evde o işler hiç bitmiyor. ben erken evliliğe şöyle karşı değilum. evlenince günah işlememiş oluyorsun elele kolkola gezerken e zaman içindede hayatın düzene girip çoçuk sahibi olabilirsin
ben 24 yaşında evlendim
şuan 25 yaşındayım hamileyim ama baktığımda erken geliyor şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmem diyorum
ama sonra dönüp bakıyorum bebek içinde geç oluyor ileriki yaşlarda riskler oluyor yumurtalıklar azalıyor bilmem ne kısmet diyip geçiyorum
Çalışan insanlar olunca hayat başka ilerliyor, bir de eş değişen bir eş olursa pişmanlık başlıyor. Keşke daha geç evlenseydim diye.
Şuan arkadaşlarımla bişey yapmak istiyorum evli kadınsın olmaz moduna giriyor herkes.
Ben şimdiki aklım ile karar vericek olsaydım. 30 yaşında evlenir, 1-2 yıl içinde anne olurdum. Şuan hala olgunlaşmadım sabrım hala yok, hala gereksiz hareketlerim olabiliyor o yüzden ben erken evliliğe karşıyım.
Zamanında çocukça aklımla yaptığım tartışmalarım yüzünden resmen evliliğimden soğudum.
Sürekli yaşadığımız tartışmalar kırgınlıklar aklıma geliyor.
Ben erken evlendiğim için pişmanım
Ben 23 yaşındayım ve evli değilim. Hatta bir aday bile yok. Şuanda biri olsada evlenmem okulum biteseye kadar.
Ama bazen benim okulum bitip birini taniyip sevene kadar çok geç olurmu diyede korkularim var. Gençliğim geçince en güzel yıllarımı neden bu kadar sıkıcı geçirdim dermiyim diye korkuyorum. Birde 30'dan sonra anne olmakta zorlaşıyor...
Evlenen bazıları pişman, acaba evlenmeyende pişman olurmu diye korkuyorum ? :$
Buarada ailemin yaninda okuyorum ve hiç gezmiyorum bile, bütün gün ders çalışıyorum. Ve dersler bitmeden birini tanısam, ona yeterince zaman ayiramam, tanimasamda başka düşünceler...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evlilik teklifi aldim ama yasim kucukmus gibi geliyor sizler kac yasinda evlendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?