- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Rahmetli eşimi hatırlattı bana. Ölmeden önce böyleydi rahmetli.(!)Ben Yeni Doğum yaptım memleketteyim eşim de doğuda görev yapıyor şuan orda.50 gün oldu doğum yapalı Ben kvlerde kalıyorum ve hastane işi dışında hiç evden çıkmadım şimdiye kadar. Eşim anneme bile gitmeme izin vermiyor. Bebekler prematüre doğduğu için onu bahane ediyor ama bebekler kendilerini toparladılar çok şükür. Evden dışarı çıkamdığım için kafamı dağıtacak bi durumum hiç olmuyor bu yüzden eşimden ilgi bekliyorum biraz. O da bana karşı fazla ilgi göstermiyor. İlgi dediysem dertleşmek içimi dökmek sohbet etmek ve bunu tabi ki o uygun olduğu zamanlarda yapmak. Bunu ona dile getirdiğimde sen annesin mecbur böyle olacak ne bekliyorsun onlar senin çocukların bıktın mı onlardan falan diye birsürü laf sayıyor. Ondan böyle şeyler beklememi istemiyorFakat kendisi orda ne kadar olabilirse o kadar sosyal takılıyor. Yani bütün imkanları kullanıyor.
Akşam yine konuşmak istedim sohbet edemedik seninle sohbet etmek istiyorum özledim dedim. Başım ağrıyor üstüme çok geliyorsun dedi. Bekar hayatındaki gibi takılmak istiyor. Çoğu zaman ses çıkarmıyorum fakat ses ettiğimde de beni çok sıkıyorsun diyor. Bugün yine aynı konu oldu ondan ilgi beklediğimi ve sadece onunla konuşarak kafamı dağıttığımı rahatladığımı söyledim(çünkü başka yapacak bişeye imkanım yok dışarı çıkmamı istemiyor ). beni çok sıkıyorsun boğuyorsun üstüme geliyorsun böyle olunca senden uzaklaşıyorum soğuyorum tiksiniyorum dedi. Ben de biz evliyiz evli olduğumuz için de beklentilerim isteklerim heveslerim var dedim. O da benim hiçbir hevesim yok tek isteğim de çocuklarımı güzel yetiştirmek dedi. Ben de o zaman senin bahsettiğin şey sadece ev arkadaşlığı evlilik değil dedim. O da evet öyle o zaman dedi. Ben evimin işine çocuklarıma bakacakmışım ondan da sevgi ilgi şefkat hoşgörü öpme sarılma öyle şeyler hiç beklemicekmişim olgun olacakmışım. Böyle öpme sarılma sevgi ilgi beklemek olgunluk değilmiş.
Benim beklentim çok mu fazla? Evlilik bu değil mi?
=>son birkaç aya kadar şiddetli kavgalarımız oluyordu onun anlayışsızlığı yüzünden olan ama suçu hep benim üzerimde kalan. Bunları örnek göstererek; beni tükettin dedi bugün. O yüzden böyleymiş. Bi de bu zaman olmuş iki çocuk doğmuş; ben böyleyim ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin dedi.
Zaten geri dönmeyeceksin. . Sen bu adamla iyi bir gelecek görüyor musun ? Ben söyleyeyim ileri ki yıllarda nasıl bir portre cizecegini. .Nasıl yapıcam ki büyük bi rest çekersem geri dönüşü olmaz gibi
İlgi dediysem dertleşmek içimi dökmek sohbet etmek ve bunu tabi ki o uygun olduğu zamanlarda yapmak. Bunu ona dile getirdiğimde sen annesin mecbur böyle olacak ne bekliyorsun onlar senin çocukların bıktın mı onlardan falan diye birsürü laf sayıyor. Ondan böyle şeyler beklememi istemiyor
O da benim hiçbir hevesim yok tek isteğim de çocuklarımı güzel yetiştirmek dedi.
Ben evimin işine çocuklarıma bakacakmışım ondan da sevgi ilgi şefkat hoşgörü öpme sarılma öyle şeyler hiç beklemicekmişim olgun olacakmışım.
+1Bence o deveyi hiç gütme çünkü gütmekte falan adam olacağa benzemiyor eşiniz. Sizi kafes içine yerleştirmiş yemini suyunu veriyorum ses etme ben istediğimi yaparım gezerim dolaşırım kısaca ben yaşarım sen yaşıyormuş gibi yap diyor.
Bazen yapıyordu böyle evetÇocuklarınız olmadan da böyle miydi? O zamanlar da ilgisiz miydi?
Küvezde kaldılar birisini iki gün gördü diğerini hiç görmedi. Yüzüme de aynı şeyleri söyleyebilecek rahatlıktadır. Bayramdan sonra gelecek.Eşiniz ne zaman gelecek sizin yanınıza? Yüzünüze de söyleyebilecek mi bu cümleleri? Ve anlayamadım çocukları görevde olduğu için henüz görüp kucaklayamadı mı?
Zıt gitmeyle kesinlikle insan olamaz. Aslında suyuna gidersen iyi oluyor ama her dediğine tamam dersen suyuna gitmiş oluyorsun. Birşeyine bile tamam deme bütün gemileri yakar. E bizde insanız uyuşmayan fikirlerimiz elbet olacak ama kesinlikle kabul etmiyor. O ne derse o olacak yoksa kavga ve alttan alması gereken kadın moduna giriyoruz.bir sürü küfür saydım buralardan.. lakin hiç takılmayın istediklerinizi alana kadar yani o insan olana kadar zıt gitmeye devam
Ben Yeni Doğum yaptım memleketteyim eşim de doğuda görev yapıyor şuan orda.50 gün oldu doğum yapalı Ben kvlerde kalıyorum ve hastane işi dışında hiç evden çıkmadım şimdiye kadar. Eşim anneme bile gitmeme izin vermiyor. Bebekler prematüre doğduğu için onu bahane ediyor ama bebekler kendilerini toparladılar çok şükür. Evden dışarı çıkamdığım için kafamı dağıtacak bi durumum hiç olmuyor bu yüzden eşimden ilgi bekliyorum biraz. O da bana karşı fazla ilgi göstermiyor. İlgi dediysem dertleşmek içimi dökmek sohbet etmek ve bunu tabi ki o uygun olduğu zamanlarda yapmak. Bunu ona dile getirdiğimde sen annesin mecbur böyle olacak ne bekliyorsun onlar senin çocukların bıktın mı onlardan falan diye birsürü laf sayıyor. Ondan böyle şeyler beklememi istemiyorFakat kendisi orda ne kadar olabilirse o kadar sosyal takılıyor. Yani bütün imkanları kullanıyor.
Akşam yine konuşmak istedim sohbet edemedik seninle sohbet etmek istiyorum özledim dedim. Başım ağrıyor üstüme çok geliyorsun dedi. Bekar hayatındaki gibi takılmak istiyor. Çoğu zaman ses çıkarmıyorum fakat ses ettiğimde de beni çok sıkıyorsun diyor. Bugün yine aynı konu oldu ondan ilgi beklediğimi ve sadece onunla konuşarak kafamı dağıttığımı rahatladığımı söyledim(çünkü başka yapacak bişeye imkanım yok dışarı çıkmamı istemiyor ). beni çok sıkıyorsun boğuyorsun üstüme geliyorsun böyle olunca senden uzaklaşıyorum soğuyorum tiksiniyorum dedi. Ben de biz evliyiz evli olduğumuz için de beklentilerim isteklerim heveslerim var dedim. O da benim hiçbir hevesim yok tek isteğim de çocuklarımı güzel yetiştirmek dedi. Ben de o zaman senin bahsettiğin şey sadece ev arkadaşlığı evlilik değil dedim. O da evet öyle o zaman dedi. Ben evimin işine çocuklarıma bakacakmışım ondan da sevgi ilgi şefkat hoşgörü öpme sarılma öyle şeyler hiç beklemicekmişim olgun olacakmışım. Böyle öpme sarılma sevgi ilgi beklemek olgunluk değilmiş.
Benim beklentim çok mu fazla? Evlilik bu değil mi?
=>son birkaç aya kadar şiddetli kavgalarımız oluyordu onun anlayışsızlığı yüzünden olan ama suçu hep benim üzerimde kalan. Bunları örnek göstererek; beni tükettin dedi bugün. O yüzden böyleymiş. Bi de bu zaman olmuş iki çocuk doğmuş; ben böyleyim ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin dedi.
Lohusaydim kavga ettik yok kardeşin gelmesin bilmem ne sevmiyormuş kardeşimi. Herkesi ayağa kaldırdım zaten lohusalık sutum az geliyo çocuk sarılık vs. Annesini babasını cagirdim gelin alın götürün diye. Daha kv kp oğluna destek cikiyo öyle mi benim kardeşim gelmiyorsa siz de gelmiyorsunuz dedim afalladılar boşanmakla tehdit ettim gerçi tehdit değildi o gün gözüm dönmüştü. Bir cinnet herşeyi çözer diye söz var ya:))nitekim bayağı bi süre çocuğu göstermedim şimdi herkes tekrar öyle birseyden korkuyor deli bu diyolardir muhtemelen problem değil nereye kadar boyle gider bilmiyorum ama disimi gosterdim simdi rahatimNasıl rest çektiniz de nasıl yola geldiler merak ettim. Benim de böyle birşeye ihtiyacım var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?