Sizce evlilik nasıl olmalı? Benim beklentim mi fazla?

Böyle kekolarla evlenip adam yerine koyuyorsunuz g.tlerini kaldırıyorsunuz ya bi şey demiyorum. Afedersiniz de o kim köpek ki annenize bile gitmenize izin vermeyecek.

Ulan böyle adamlara pirim vermeyin. Sonra her şeye hükmedebileceklerini her şeyin efendisi olabileceklerini sanıyorlar. Bu dangozlarla sokakta otobüste metroda biz de uğraşmak zorunda kalıyoruz sonra!

Eşiniz ne zaman gelecek sizin yanınıza? Yüzünüze de söyleyebilecek mi bu cümleleri? Ve anlayamadım çocukları görevde olduğu için henüz görüp kucaklayamadı mı?

Rahmetli eşimi hatırlattı bana. Ölmeden önce böyleydi rahmetli.(!)

Nasıl yapıcam ki büyük bi rest çekersem geri dönüşü olmaz gibi
Zaten geri dönmeyeceksin. . Sen bu adamla iyi bir gelecek görüyor musun ? Ben söyleyeyim ileri ki yıllarda nasıl bir portre cizecegini. .

Antidepresanlara bağımlı , ağlayan ,zırlayan, hiç birşeyden memnun olmayan ama elindekiyle yetinmek zorunda olduğu için daha büyük bunalımlara giren ,çocuğunu egitememis, her alanda yalnız bırakmış ,pasif ,mutsuz,dengesiz bir birey daha kendinle birlikte var olan mevcut düzene yeni sorunlu kişilikler /sorunlar ekleyeceksin ..

O da benim hiçbir hevesim yok tek isteğim de çocuklarımı güzel yetiştirmek dedi.

Ben evimin işine çocuklarıma bakacakmışım ondan da sevgi ilgi şefkat hoşgörü öpme sarılma öyle şeyler hiç beklemicekmişim olgun olacakmışım.

E çok güzel siz anne olmuşsunuz ama kocanız baba olamamış. Bir an önce ona hatırlatın çocukları tek başınıza yapmadığınızı. Siz ne kadar anneyseniz her işi yapıyorsanız, size elinden geldiğince yardım etmek de onun görevi. Çocuklarınız ne kadar küçük bilmiyorum ama en iyi yol sizin de çalışıp bakıcı bulmanızda gibi duruyor. Çocuk ikinizin çocuğu bütün yük sizin üstünüzde değil. Hiç biri sizin göreviniz değil.

Bence o deveyi hiç gütme çünkü gütmekte falan adam olacağa benzemiyor eşiniz. Sizi kafes içine yerleştirmiş yemini suyunu veriyorum ses etme ben istediğimi yaparım gezerim dolaşırım kısaca ben yaşarım sen yaşıyormuş gibi yap diyor.

Bence sen artik evine dön canim kaynananda kaldigon yeterli 2 aylik olmus bebeklerin hemen hemen.al bi bakici yanina 2 kisi bakin evde cocuklari haftasonuda esinle bakarsin geceleri falan.Böylelikle de eşinde baba oldugunu anlamiş olur. Bence sen iyi bile sabretmissin kaynananin evinde kalatak.Hem onun dediklerini neden bukadar yapiyorsun?bebekler uyurken enazindan bi kuafore git bisey yaptir enazindan havan degisir.bukadar köle olma canim kendini yipratirsin.
Hem artik oda görsun bi zahmet bebeklerini.

Gercekten eşiniz olacak kişi sizinle böyle konuşurken siz hala ne istediginizi bu dille anlatmaya çalışıyor musunuz? senin yerinde olsam bildigimi okurum asla o adamı dinlemem sanki dinledin de iyiliğe mi geçtin? Kıymetin mi bilindi?

+1
Keşke böyle insanlar üremese diyeceğim ama ortada ikiz bebekler var allah onlara hayırlı ömürler versin. İnşallah babalarının kafasında yetişmezler dünyada iki tane daha kekomaster eksik olur.

Hayır beklentiniz fazla değil siz zaten olması gerekenleri bekliyosunuz. Bir de anlamadım ailenize gitmenize izin vermiyor dışarı çıkıp hava almanıza karışıyor ve siz yine kendinizi sorguluyorsunuz. Babamin her zaman söylediği bir laf var " civciv yumurtadan çıkana kadar yumurta kabuğundan başka dünya yok sanarmis." Sizde çıkın kabugunuzdan boşanın diyemem ama en azından ailenize gidin dışarda hava alın karışmasına müsaade etmeyin.

Eşiniz ne zaman gelecek sizin yanınıza? Yüzünüze de söyleyebilecek mi bu cümleleri? Ve anlayamadım çocukları görevde olduğu için henüz görüp kucaklayamadı mı?
Küvezde kaldılar birisini iki gün gördü diğerini hiç görmedi. Yüzüme de aynı şeyleri söyleyebilecek rahatlıktadır. Bayramdan sonra gelecek.

Ben ortada evlilik goremedim.

Bi demissiniz ki cocuklar kontrole gidiyor ondan burdayiz bi demissiniz esim izin vermiyor anneme gitmeme. Restiyle sizi korkutmus. Blof veya gercek bilemeyiz. Artik bir seyler anlatma kisminu birakin çünkü zihniyeti, evliligi ne sandigi ortada çok zor degisir. Hele size saygisi yokken siz asla degistiremezsiniz. Ben olsam anneme giderdim dedigi lafi yiyip gelip alana kadar da gelmezdim.

bir sürü küfür saydım buralardan.. lakin hiç takılmayın istediklerinizi alana kadar yani o insan olana kadar zıt gitmeye devam

bir sürü küfür saydım buralardan.. lakin hiç takılmayın istediklerinizi alana kadar yani o insan olana kadar zıt gitmeye devam
Zıt gitmeyle kesinlikle insan olamaz. Aslında suyuna gidersen iyi oluyor ama her dediğine tamam dersen suyuna gitmiş oluyorsun. Birşeyine bile tamam deme bütün gemileri yakar. E bizde insanız uyuşmayan fikirlerimiz elbet olacak ama kesinlikle kabul etmiyor. O ne derse o olacak yoksa kavga ve alttan alması gereken kadın moduna giriyoruz.

O zaman sen o diyarı terk et canım. Bu ne be okurken ruhum sıkıldı. Hem kaynananlarda kalıyorsun hem annene gidemiyorsun. Evin yok mu senin caanım? Hani evde yalnız kalmana karşı çıkıyorsa git kendi annende kal yani niye kaynananda kalıyorsun ki.

Nasıl rest çektiniz de nasıl yola geldiler merak ettim. Benim de böyle birşeye ihtiyacım var çünkü.
Lohusaydim kavga ettik yok kardeşin gelmesin bilmem ne sevmiyormuş kardeşimi. Herkesi ayağa kaldırdım zaten lohusalık sutum az geliyo çocuk sarılık vs. Annesini babasını cagirdim gelin alın götürün diye. Daha kv kp oğluna destek cikiyo öyle mi benim kardeşim gelmiyorsa siz de gelmiyorsunuz dedim afalladılar boşanmakla tehdit ettim gerçi tehdit değildi o gün gözüm dönmüştü. Bir cinnet herşeyi çözer diye söz var ya:))nitekim bayağı bi süre çocuğu göstermedim şimdi herkes tekrar öyle birseyden korkuyor deli bu diyolardir muhtemelen problem değil nereye kadar boyle gider bilmiyorum ama disimi gosterdim simdi rahatim

Bazen babalar da sapıtıyor bebekle
Tabi ki evlilik bu değil bu normal bir durum değil .
Belki eşiniz de hamilelik ve annelik sürecinize alışamadı
Şey demiş ya ; sen annesin ne bekliyordun ...
acaba siz anne olunca sizi eşlikten alıp başka bir köşeye mi koydu
Bazı erkekler böyle yapıyor ama bunu bilerek yapmıyorlar
O artık anne onunla sevişmem normal değil diye düşünen erkek bile var . Zaten sizden olgunluk bekleyip öpmek sarılmak gibi beklentilerinize direk tepki vermiş. Olgunluk değil bu olgun ol demiş
Sen annesin bunlarl yaşayamazsın benimle demek gibi bir şey olmuş .

Bence öncelikle eşinize sizin hala onun eşi olduğunuzu belirtmelisiniz
Sonra da sizin bir birey olduğunuzu anne olgunluğu bekleyip, annenize gidebilme kararını size bırakmamasının tezat olduğunu söylemelisiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…