Sizce evlilik nasıl olmalı? Benim beklentim mi fazla?

Önceden gözüm çok karaydı. Kaç defa kapıdan dönderdi beni. Şimdi çocuklar olunca gözümü o kadar karartamıyorum o da istersen gidebilirsin seni artık tutmam diyor.

bu laflara rağmen hala cnm nolur konuşalım diye adamın peşinde mi dolaşıyosunuz? valla pes yani.

Oldu canım ben doğurduklarımı alıp gideyim sende seni doğuranla mutlu mesut yaşa deseydin. Erkeklerin tamam seviştik çocuk oldu bu kadar yeterinden gına geldi. Bende evdekine diyorum ya beni her türlü mutlu edersin ya da seni boşarım. Ben zaten babamın evinde yalnız yatıyordum.

Evet ben lohusa depresyonu yaşamadım o yaşadı ben doğurmadım o doğurdu ve hatta ben hamile değildim o hamileydi. Resmen böyle geçiyor günlerimiz.

Allah yardımcınız olsun,kendisi uzakta gezip tozan biri,eşi de kv evinde hem de kendi annesini bile görmek için izin isteyecek..Normal insan bile depresyona girer,kaldı ki siz lohusasınız..Arasıra aileniz ziyarete gelse,nebilim kardeşiniz arkadaşınız falan,belki biraz kafa dağıtırsınız..

al çocuklarını git o zaman. bak nasıl fellik fellik geliyor peşinden...

Ben bu evlilikte şaşırdığım o kadar çok cümle duyuyorum ki. Ve ben de sizin gibi anlam veremiyorum. Bir eş nasıl olur da böyle cümleler kurar.

Onlar geliyorlar Allah'tan yoksa iyice bunalıma girerdim heralde.

Annene git hemde öyle izin falan alna insan annesine giderken izin almaz gidiyorum der....kocani arama o senin peşine düşsün.lohusasın ve sana resmen eziyet ediyor yzaziklar olsun böyle erkek görünen yaratıklara

Tamamını okumadım ama sen neden izin alıyorsun annene gitmek icin anlamadim kizlar ask gozunuzu kör ediyor basta herseye tamam diyorsunuz sonra bu hanzolar kendini bulunmaz hint kumasi saniyor.. Valla ben suan babamin evindeyim karissinda nasil cemkiriom gorsun surda 2 aycik tatilim var esim is yuzunden burda degil diye ne evde oturup beklerim ne kv ye giderim gitsemde kole olmaya degil gezip tozmaya giderim zaten benim kv benden beter geziyor

Ikiz olduğu icinmi kv kalıyorsunuz yoksa hepmi onunla yasiyorsunuz.Eviniz yarıda evinize gidin artık oda baba olmanın sorurmlulugunu alsin. O zaman da siz ona deyin böyle baba olmaz diye bana iyi davranacaksinki bende evlatlarima verimli olabileyim diye .

Bebek için erken demissin.Biz o kadar cok istiyoruz ki buda bizim imtihanimız olmuyor.Ama sizin hemen olmus galiba oda sizin imtihaniniz cocuklariniz icin sabir ve dua insallah eşiniz düzelir mutlu bu yuva olursunuz.

Ben kv takıldım kizim gel gidelim oturalım annenlerde sonra sen kan ben gelirim demoyu çünkü odaoğlu gibi demekki

Sizi eş olarak değil çocuk yapma aracı olarak görmüş. Bu saatten sonrada yine eş değil bakıcısınız ona göre ama güvenilir bakıcı..

Evimiz başka şehirde bayramdan sonra gidicez. Rabbim size de hayırlısıyla evlat versin. Dediğiniz gibi herkesin imtihanı farklı şekilde oluyor.

Blöf olmadığına eminsen ve bosanmak istemiyorsan restleşme. .

Yalnız sizin durum büyük bir resti kaldırır ..ben olsam , özgürlüğümün iplerini kimsenin eline vermezdim ..göz dikenin boğazına dolardım :)

Sizi tam anlamıyla sindirmiş bu kafadaki erkekle zor ne karakteriniz kalır ortada ne değeriniz, zaten kadına değer meğer vermezler böyleleri. Çözüm sinmek değil alttan aldıkça daha da tepenize çıkar. Boşanmayı da göze alarak rest çekeceksiniz ama şu anda bunu yapabilecek güçte değilsiniz önce bu gücü toplayın içinizde şu anda kendinize güveniniz gitmiş. Maddi gücünüz var mı? Ailenize açtınız mı hiç bu durumu?

Bu hayat mı yahu bir ömür bi insan israfı adam sefa sürsün diye böyle eziyetle geçer mi? Sadakatine de güvenmiyorsunuz bi yorumunuzda yazmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…