- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Önceden gözüm çok karaydı. Kaç defa kapıdan dönderdi beni. Şimdi çocuklar olunca gözümü o kadar karartamıyorum o da istersen gidebilirsin seni artık tutmam diyor.
Evet ben lohusa depresyonu yaşamadım o yaşadı ben doğurmadım o doğurdu ve hatta ben hamile değildim o hamileydi. Resmen böyle geçiyor günlerimiz.Sahnede yine sığır var ve asla düzelmez bu tip çünkü kafası böyle yetişmiş.
Tiksinnesi gereken sensin lohusa depresyonunda herif galiba.
Bu diyardan git kesinlikle itiraf etmiş deve hatta deve oğlu deve olduğunu
O konuda da içim hiç rahat değil zaten ama bunu nasıl anlarım bilmiyorum.İyide bu evlilik değilki bu esaret bu zalimlik bu kadına değer vermeyişlik. Ne hayır gelecek bu zırtodan. Aldatıyor bile olabilir yani.
Ben Yeni Doğum yaptım memleketteyim eşim de doğuda görev yapıyor şuan orda.50 gün oldu doğum yapalı Ben kvlerde kalıyorum ve hastane işi dışında hiç evden çıkmadım şimdiye kadar. Eşim anneme bile gitmeme izin vermiyor. Bebekler prematüre doğduğu için onu bahane ediyor ama bebekler kendilerini toparladılar çok şükür. Evden dışarı çıkamdığım için kafamı dağıtacak bi durumum hiç olmuyor bu yüzden eşimden ilgi bekliyorum biraz. O da bana karşı fazla ilgi göstermiyor. İlgi dediysem dertleşmek içimi dökmek sohbet etmek ve bunu tabi ki o uygun olduğu zamanlarda yapmak. Bunu ona dile getirdiğimde sen annesin mecbur böyle olacak ne bekliyorsun onlar senin çocukların bıktın mı onlardan falan diye birsürü laf sayıyor. Ondan böyle şeyler beklememi istemiyorFakat kendisi orda ne kadar olabilirse o kadar sosyal takılıyor. Yani bütün imkanları kullanıyor.
Akşam yine konuşmak istedim sohbet edemedik seninle sohbet etmek istiyorum özledim dedim. Başım ağrıyor üstüme çok geliyorsun dedi. Bekar hayatındaki gibi takılmak istiyor. Çoğu zaman ses çıkarmıyorum fakat ses ettiğimde de beni çok sıkıyorsun diyor. Bugün yine aynı konu oldu ondan ilgi beklediğimi ve sadece onunla konuşarak kafamı dağıttığımı rahatladığımı söyledim(çünkü başka yapacak bişeye imkanım yok dışarı çıkmamı istemiyor ). beni çok sıkıyorsun boğuyorsun üstüme geliyorsun böyle olunca senden uzaklaşıyorum soğuyorum tiksiniyorum dedi. Ben de biz evliyiz evli olduğumuz için de beklentilerim isteklerim heveslerim var dedim. O da benim hiçbir hevesim yok tek isteğim de çocuklarımı güzel yetiştirmek dedi. Ben de o zaman senin bahsettiğin şey sadece ev arkadaşlığı evlilik değil dedim. O da evet öyle o zaman dedi. Ben evimin işine çocuklarıma bakacakmışım ondan da sevgi ilgi şefkat hoşgörü öpme sarılma öyle şeyler hiç beklemicekmişim olgun olacakmışım. Böyle öpme sarılma sevgi ilgi beklemek olgunluk değilmiş.
Benim beklentim çok mu fazla? Evlilik bu değil mi?
=>son birkaç aya kadar şiddetli kavgalarımız oluyordu onun anlayışsızlığı yüzünden olan ama suçu hep benim üzerimde kalan. Bunları örnek göstererek; beni tükettin dedi bugün. O yüzden böyleymiş. Bi de bu zaman olmuş iki çocuk doğmuş; ben böyleyim ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin dedi.
Ben bu evlilikte şaşırdığım o kadar çok cümle duyuyorum ki. Ve ben de sizin gibi anlam veremiyorum. Bir eş nasıl olur da böyle cümleler kurar.Ben olsam ne arar ne de sorardim. bir muddet bagi keserdim.kolay degil yaşadıklarınız. esiniz uzakta iki cocuk lohusalik. ama su var son su cumleye takıldım. ya bu deveyi güdersin ya da gidersin.Nasil oluyo da bir es bu cumleyi kullanabiliyor.
Onlar geliyorlar Allah'tan yoksa iyice bunalıma girerdim heralde.Allah yardımcınız olsun,kendisi uzakta gezip tozan biri,eşi de kv evinde hem de kendi annesini bile görmek için izin isteyecek..Normal insan bile depresyona girer,kaldı ki siz lohusasınız..Arasıra aileniz ziyarete gelse,nebilim kardeşiniz arkadaşınız falan,belki biraz kafa dağıtırsınız..
Annene git hemde öyle izin falan alna insan annesine giderken izin almaz gidiyorum der....kocani arama o senin peşine düşsün.lohusasın ve sana resmen eziyet ediyor yzaziklar olsun böyle erkek görünen yaratıklaraBen Yeni Doğum yaptım memleketteyim eşim de doğuda görev yapıyor şuan orda.50 gün oldu doğum yapalı Ben kvlerde kalıyorum ve hastane işi dışında hiç evden çıkmadım şimdiye kadar. Eşim anneme bile gitmeme izin vermiyor. Bebekler prematüre doğduğu için onu bahane ediyor ama bebekler kendilerini toparladılar çok şükür. Evden dışarı çıkamdığım için kafamı dağıtacak bi durumum hiç olmuyor bu yüzden eşimden ilgi bekliyorum biraz. O da bana karşı fazla ilgi göstermiyor. İlgi dediysem dertleşmek içimi dökmek sohbet etmek ve bunu tabi ki o uygun olduğu zamanlarda yapmak. Bunu ona dile getirdiğimde sen annesin mecbur böyle olacak ne bekliyorsun onlar senin çocukların bıktın mı onlardan falan diye birsürü laf sayıyor. Ondan böyle şeyler beklememi istemiyorFakat kendisi orda ne kadar olabilirse o kadar sosyal takılıyor. Yani bütün imkanları kullanıyor.
Akşam yine konuşmak istedim sohbet edemedik seninle sohbet etmek istiyorum özledim dedim. Başım ağrıyor üstüme çok geliyorsun dedi. Bekar hayatındaki gibi takılmak istiyor. Çoğu zaman ses çıkarmıyorum fakat ses ettiğimde de beni çok sıkıyorsun diyor. Bugün yine aynı konu oldu ondan ilgi beklediğimi ve sadece onunla konuşarak kafamı dağıttığımı rahatladığımı söyledim(çünkü başka yapacak bişeye imkanım yok dışarı çıkmamı istemiyor ). beni çok sıkıyorsun boğuyorsun üstüme geliyorsun böyle olunca senden uzaklaşıyorum soğuyorum tiksiniyorum dedi. Ben de biz evliyiz evli olduğumuz için de beklentilerim isteklerim heveslerim var dedim. O da benim hiçbir hevesim yok tek isteğim de çocuklarımı güzel yetiştirmek dedi. Ben de o zaman senin bahsettiğin şey sadece ev arkadaşlığı evlilik değil dedim. O da evet öyle o zaman dedi. Ben evimin işine çocuklarıma bakacakmışım ondan da sevgi ilgi şefkat hoşgörü öpme sarılma öyle şeyler hiç beklemicekmişim olgun olacakmışım. Böyle öpme sarılma sevgi ilgi beklemek olgunluk değilmiş.
Benim beklentim çok mu fazla? Evlilik bu değil mi?
=>son birkaç aya kadar şiddetli kavgalarımız oluyordu onun anlayışsızlığı yüzünden olan ama suçu hep benim üzerimde kalan. Bunları örnek göstererek; beni tükettin dedi bugün. O yüzden böyleymiş. Bi de bu zaman olmuş iki çocuk doğmuş; ben böyleyim ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin dedi.
Evimiz başka şehirde bayramdan sonra gidicez. Rabbim size de hayırlısıyla evlat versin. Dediğiniz gibi herkesin imtihanı farklı şekilde oluyor.Ikiz olduğu icinmi kv kalıyorsunuz yoksa hepmi onunla yasiyorsunuz.Eviniz yarıda evinize gidin artık oda baba olmanın sorurmlulugunu alsin. O zaman da siz ona deyin böyle baba olmaz diye bana iyi davranacaksinki bende evlatlarima verimli olabileyim diye .
Bebek için erken demissin.Biz o kadar cok istiyoruz ki buda bizim imtihanimız olmuyor.Ama sizin hemen olmus galiba oda sizin imtihaniniz cocuklariniz icin sabir ve dua insallah eşiniz düzelir mutlu bu yuva olursunuz.
Asla demez bir kere bile. Çünkü oğlunu o yetiştirdi.Ben kv takıldım kizim gel gidelim oturalım annenlerde sonra sen kan ben gelirim demoyu çünkü odaoğlu gibi demekki
Blöf olmadığına eminsen ve bosanmak istemiyorsan restleşme. .Daha önce rest çektiğim durumlar oldu. O zamanlarda düzeliyordu. En son bi ara karşılıklı rest çektik yine geri adım attık ama ondan sonra o artık istersen gidebilirsin deyip duruyor sürekli. Yani bana artık rest çekemezsin gitmek istersen seni durdurmam diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?