- 23 Mayıs 2009
- 14.583
- 16.121
- 823
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Nasıl yapıcam ki büyük bi rest çekersem geri dönüşü olmaz gibiBlöf olmadığına eminsen ve bosanmak istemiyorsan restleşme. .
Yalnız sizin durum büyük bir resti kaldırır ..ben olsam , özgürlüğümün iplerini kimsenin eline vermezdim ..göz dikenin boğazına dolardım :)
Evet şuan kendimi çok değersiz karaktersiz hissediyorum. Bekarkenki halimden eser yok. Annem de babam da aramızdaki bazı sorunları biliyorlar ve her zaman en başından beri arkamdalar. Çalışıyorum memurum maddi yönden hiçbir sıkıntım yok. Gerekirse ayrı eve bile çıkarım ailem her konuda destekçimdir.Sizi tam anlamıyla sindirmiş bu kafadaki erkekle zor ne karakteriniz kalır ortada ne değeriniz, zaten kadına değer meğer vermezler böyleleri. Çözüm sinmek değil alttan aldıkça daha da tepenize çıkar. Boşanmayı da göze alarak rest çekeceksiniz ama şu anda bunu yapabilecek güçte değilsiniz önce bu gücü toplayın içinizde şu anda kendinize güveniniz gitmiş. Maddi gücünüz var mı? Ailenize açtınız mı hiç bu durumu?
Bu hayat mı yahu bir ömür bi insan israfı adam sefa sürsün diye böyle eziyetle geçer mi? Sadakatine de güvenmiyorsunuz bi yorumunuzda yazmışsınız.
daha ne kadar huzursuzluk cikabilir ki? Huzurunuz var mi ? Biraz da siz bencil olun. Benim huzurum yoksa onun da olmayacak deyin! Baska türlü anlatamazsiniz derdinizi. Bu tür insanlar guzelikle anlamaz. Kısasa kısas yapmalisiniz.İmkanım var. Burdan çok daha iyi yardım alırım kendi ailemde fakat huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum.
Doğru bir bakış açısı. Annemlere gidersem büyük kavga eder.annene gitsen napar. bende bunaldım tiksindim değişiklik istiyorum de.
adam seni gözden çıkarmış zaten, istersen gidebilirsin diyo. sizin evlilik çoktan bitmiş
Ben Yeni Doğum yaptım memleketteyim eşim de doğuda görev yapıyor şuan orda.50 gün oldu doğum yapalı Ben kvlerde kalıyorum ve hastane işi dışında hiç evden çıkmadım şimdiye kadar. Eşim anneme bile gitmeme izin vermiyor. Bebekler prematüre doğduğu için onu bahane ediyor ama bebekler kendilerini toparladılar çok şükür. Evden dışarı çıkamdığım için kafamı dağıtacak bi durumum hiç olmuyor bu yüzden eşimden ilgi bekliyorum biraz. O da bana karşı fazla ilgi göstermiyor. İlgi dediysem dertleşmek içimi dökmek sohbet etmek ve bunu tabi ki o uygun olduğu zamanlarda yapmak. Bunu ona dile getirdiğimde sen annesin mecbur böyle olacak ne bekliyorsun onlar senin çocukların bıktın mı onlardan falan diye birsürü laf sayıyor. Ondan böyle şeyler beklememi istemiyorFakat kendisi orda ne kadar olabilirse o kadar sosyal takılıyor. Yani bütün imkanları kullanıyor.
Akşam yine konuşmak istedim sohbet edemedik seninle sohbet etmek istiyorum özledim dedim. Başım ağrıyor üstüme çok geliyorsun dedi. Bekar hayatındaki gibi takılmak istiyor. Çoğu zaman ses çıkarmıyorum fakat ses ettiğimde de beni çok sıkıyorsun diyor. Bugün yine aynı konu oldu ondan ilgi beklediğimi ve sadece onunla konuşarak kafamı dağıttığımı rahatladığımı söyledim(çünkü başka yapacak bişeye imkanım yok dışarı çıkmamı istemiyor ). beni çok sıkıyorsun boğuyorsun üstüme geliyorsun böyle olunca senden uzaklaşıyorum soğuyorum tiksiniyorum dedi. Ben de biz evliyiz evli olduğumuz için de beklentilerim isteklerim heveslerim var dedim. O da benim hiçbir hevesim yok tek isteğim de çocuklarımı güzel yetiştirmek dedi. Ben de o zaman senin bahsettiğin şey sadece ev arkadaşlığı evlilik değil dedim. O da evet öyle o zaman dedi. Ben evimin işine çocuklarıma bakacakmışım ondan da sevgi ilgi şefkat hoşgörü öpme sarılma öyle şeyler hiç beklemicekmişim olgun olacakmışım. Böyle öpme sarılma sevgi ilgi beklemek olgunluk değilmiş.
Benim beklentim çok mu fazla? Evlilik bu değil mi?
=>son birkaç aya kadar şiddetli kavgalarımız oluyordu onun anlayışsızlığı yüzünden olan ama suçu hep benim üzerimde kalan. Bunları örnek göstererek; beni tükettin dedi bugün. O yüzden böyleymiş. Bi de bu zaman olmuş iki çocuk doğmuş; ben böyleyim ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin dedi.
Memurmussunuz bakin mis gibi mesleginiz var aileniz de arkanizda daha ne olsun? O oduna katlanmak.icin sebebiniz yok! Bence dedigimi uygulayin rest cekmeden önce. Kafaniza gore takilin. Onceki mesajimda dedigim gibi. Hala akıllanmazsa cekin restinizi. Boyle bir adamla hep huzursuz olursunuz ve çocuklarınız saglikli sekilde buyumez. Ruh hastasi olurlar bu huzursuz yuvanin icinde.Evet şuan kendimi çok değersiz karaktersiz hissediyorum. Bekarkenki halimden eser yok. Annem de babam da aramızdaki bazı sorunları biliyorlar ve her zaman en başından beri arkamdalar. Çalışıyorum memurum maddi yönden hiçbir sıkıntım yok. Gerekirse ayrı eve bile çıkarım ailem her konuda destekçimdir.
Evet söyledim sadakatine bile güvenemiyorum. Ama daha önce de söyledim çocuklarım için elimden geleni yapmak istiyorum.
Öyle kafama göre gezip tozan sürekli gezmeyi seven birisi değilimdir aslında. Zaten açıkçası kvlere bebeklerimi bırakıp çıkmak da istemem. Onlarla tek başıma çıkmam da zor olur. Ben böyle başınabuyruk bi insan değilim benimle geçinmek de kolaydır ama ben anlamıyorum işte. Ondan istediğim tek şey ilgi. Bu da zor geliyor beyefendiye. Dediğiniz gibi ben de ona arkadaş gibi yaklaşırım madem öyle.daha ne kadar huzursuzluk cikabilir ki? Huzurunuz var mi ? Biraz da siz bencil olun. Benim huzurum yoksa onun da olmayacak deyin! Baska türlü anlatamazsiniz derdinizi. Bu tür insanlar guzelikle anlamaz. Kısasa kısas yapmalisiniz.
Cok ayıp ya ne demek ev arkadaşı! O zaman evlenmeyip kendine bi dost bulsaymis ortak yasayacak. Neden sizin hayatınızı mahvetis evlenerek? Bakın eger huzursuzluk cikacak diye her seferinde alttan alan siz olursaniz surekli ezilirsiniz. Sizi dogurup büyüten onca yil emek veren anne babanizin evine bile gidemezsiniz. Ben olsam o konuşmayı yaptigi andan itibaren annemin evine giderdim. Cok istiyorsa gelir alirdi adam gibi kendi ilgilenirdi. Nasil olsa cocukta oldu artik bana muhtac tamamen diye ipleri almis eline.
Söyleyecek cok sey var ama size onerecegim ilk sey su olur ; o nasil ki sizi takmıyor hayatina istedigi gibi devam ediyorsa siz de aynisini yapin. Kafaniza gore gezin takılın ve en önemlisi asla ama asla halinizden hoşnutsuz davranmayın. Hicbir sey yokmus gibi hayatınız on numaraymis gibi devam edin. En onemlisi de o yokmuş gibi devam edin. Ona sadece bir arkadas gibi yaklasin. Madem oyle istiyor! Ona.istesigini verin. Ama bunu yaparken dedigim gibi hayatınızı yasayin!
oz aman siz de ona gidebileceginizi ondan cekinmediginizi ona.gosterinDaha önce rest çektiğim durumlar oldu. O zamanlarda düzeliyordu. En son bi ara karşılıklı rest çektik yine geri adım attık ama ondan sonra o artık istersen gidebilirsin deyip duruyor sürekli. Yani bana artık rest çekemezsin gitmek istersen seni durdurmam diyor.
'Elimden geleni yapmak istiyorum'Evet şuan kendimi çok değersiz karaktersiz hissediyorum. Bekarkenki halimden eser yok. Annem de babam da aramızdaki bazı sorunları biliyorlar ve her zaman en başından beri arkamdalar. Çalışıyorum memurum maddi yönden hiçbir sıkıntım yok. Gerekirse ayrı eve bile çıkarım ailem her konuda destekçimdir.
Evet söyledim sadakatine bile güvenemiyorum. Ama daha önce de söyledim çocuklarım için elimden geleni yapmak istiyorum.
Öyle kafama göre gezip tozan sürekli gezmeyi seven birisi değilimdir aslında. Zaten açıkçası kvlere bebeklerimi bırakıp çıkmak da istemem. Onlarla tek başıma çıkmam da zor olur. Ben böyle başınabuyruk bi insan değilim benimle geçinmek de kolaydır ama ben anlamıyorum işte. Ondan istediğim tek şey ilgi. Bu da zor geliyor beyefendiye. Dediğiniz gibi ben de ona arkadaş gibi yaklaşırım madem öyle.
Zaten çocuklarım için ayakta tutuyorum yuvayı. Çocuklarımın ruh sağlığının etkilendiğini gördüğüm an yıkılır bu yuva. Gerek kalmaz çünkü.Memurmussunuz bakin mis gibi mesleginiz var aileniz de arkanizda daha ne olsun? O oduna katlanmak.icin sebebiniz yok! Bence dedigimi uygulayin rest cekmeden önce. Kafaniza gore takilin. Onceki mesajimda dedigim gibi. Hala akıllanmazsa cekin restinizi. Boyle bir adamla hep huzursuz olursunuz ve çocuklarınız saglikli sekilde buyumez. Ruh hastasi olurlar bu huzursuz yuvanin icinde.
Nasıl rest çektiniz de nasıl yola geldiler merak ettim. Benim de böyle birşeye ihtiyacım var çünkü.Bu memlekette maalesef anneden başka herkes lohusa. Kv es kp görümceler kendi annen. Herkes lohusa!!resti çek arkadaşım resti çekmek için daha doğru bir zaman olamaz. Çünkü artık "sizi" kaybetmekten korkar. Zira ben çektim hayatımın restini çektim ama bende bıçak kemiğe dayanmıştı kaybetme korkum yoktu. Hem de öyle bir rest çektim ki tüm sülalesini esim de dahil yola getirdim- en azından simdilik- 50 günlük bebek kendini toparlamıştır senin morale ihtiyacın var hava almaya ihtiycin var ne demek gidemezsin falan bir de beylik laflar!!
Siz naptınız iade ettiniz mi çürüğünü :) benzetmeleriniz ve yazınız çok hoşuma gitti.'Elimden geleni yapmak istiyorum'
Sizi anlıyorum, bu da bi süreç ben de zamanında bu süreçlerden geçip kararımı öyle verdim. Ne mutlu size ki aile desteğiniz ve kendinize yetecek maddi gücünüz var, bunlar karar almada engelleyici değil bilakis destekleyici etmenler.
İlişkiyi bir sandalyeye benzetirsek, güven ve saygı ayaklardan ikisidir (diğer ikisi sevgi ve uyum), ayaklarında eksiklik varsa sandalye ayakta durmaz işlevini görmez, ama bazen insanoğlu dünyada başka sağlam sandalye yokmuş gibi çürük sandalyeye oturmakta ısrar eder sonra da ayakları uyuşur yorulur.
Aslında ideal olanı baştan sağlam sandalyeyi seçmek ama hatalar insan için bi de bazen çürük sandalye dışarıdan pek belli olmuyor iyi denemeyince alıveriyoruz, ama madem çürüğünü seçtik iade etmesini bilmek gerek
Allah yardımcınız olsun
İade ettim ben ayaklarım yorulduyduSiz naptınız iade ettiniz mi çürüğünü :) benzetmeleriniz ve yazınız çok hoşuma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?