Sizce evlilik nasıl olmalı? Benim beklentim mi fazla?

annene gitsen napar. bende bunaldım tiksindim değişiklik istiyorum de.
adam seni gözden çıkarmış zaten, istersen gidebilirsin diyo. sizin evlilik çoktan bitmiş

Ya var ya alacaksın böyle tipleri evire çevire kırılmaz sopayla döveceksin nefret ediyorum bu tiplerden bu çocuklar sadece seninmiymis benim bi tane dışarı da çıkıyorum ama insan bunalıyo yani Allahtan eşim anlayışlı yardimci o halde bile bazen cekilmiyo allah sana sabır versin

Evet şuan kendimi çok değersiz karaktersiz hissediyorum. Bekarkenki halimden eser yok. Annem de babam da aramızdaki bazı sorunları biliyorlar ve her zaman en başından beri arkamdalar. Çalışıyorum memurum maddi yönden hiçbir sıkıntım yok. Gerekirse ayrı eve bile çıkarım ailem her konuda destekçimdir.
Evet söyledim sadakatine bile güvenemiyorum. Ama daha önce de söyledim çocuklarım için elimden geleni yapmak istiyorum.

İmkanım var. Burdan çok daha iyi yardım alırım kendi ailemde fakat huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum.
daha ne kadar huzursuzluk cikabilir ki? Huzurunuz var mi ? Biraz da siz bencil olun. Benim huzurum yoksa onun da olmayacak deyin! Baska türlü anlatamazsiniz derdinizi. Bu tür insanlar guzelikle anlamaz. Kısasa kısas yapmalisiniz.

Cok ayıp ya ne demek ev arkadaşı! O zaman evlenmeyip kendine bi dost bulsaymis ortak yasayacak. Neden sizin hayatınızı mahvetis evlenerek? Bakın eger huzursuzluk cikacak diye her seferinde alttan alan siz olursaniz surekli ezilirsiniz. Sizi dogurup büyüten onca yil emek veren anne babanizin evine bile gidemezsiniz. Ben olsam o konuşmayı yaptigi andan itibaren annemin evine giderdim. Cok istiyorsa gelir alirdi adam gibi kendi ilgilenirdi. Nasil olsa cocukta oldu artik bana muhtac tamamen diye ipleri almis eline.
Söyleyecek cok sey var ama size onerecegim ilk sey su olur ; o nasil ki sizi takmıyor hayatina istedigi gibi devam ediyorsa siz de aynisini yapin. Kafaniza gore gezin takılın ve en önemlisi asla ama asla halinizden hoşnutsuz davranmayın. Hicbir sey yokmus gibi hayatınız on numaraymis gibi devam edin. En onemlisi de o yokmuş gibi devam edin. Ona sadece bir arkadas gibi yaklasin. Madem oyle istiyor! Ona.istesigini verin. Ama bunu yaparken dedigim gibi hayatınızı yasayin!

görüş günleriniz ne zamansa gelelim , arkadaslık yapalım.
Üzüldüm. Evlilik elbette bu değil.
Kimse kimseye göbek bağıyla bağlı , kimse kimseye bağımlı değil.
Kendinize bunu sürekli söyleyin.

Memurmussunuz bakin mis gibi mesleginiz var aileniz de arkanizda daha ne olsun? O oduna katlanmak.icin sebebiniz yok! Bence dedigimi uygulayin rest cekmeden önce. Kafaniza gore takilin. Onceki mesajimda dedigim gibi. Hala akıllanmazsa cekin restinizi. Boyle bir adamla hep huzursuz olursunuz ve çocuklarınız saglikli sekilde buyumez. Ruh hastasi olurlar bu huzursuz yuvanin icinde.

Bu memlekette maalesef anneden başka herkes lohusa. Kv es kp görümceler kendi annen. Herkes lohusa!!resti çek arkadaşım resti çekmek için daha doğru bir zaman olamaz. Çünkü artık "sizi" kaybetmekten korkar. Zira ben çektim hayatımın restini çektim ama bende bıçak kemiğe dayanmıştı kaybetme korkum yoktu. Hem de öyle bir rest çektim ki tüm sülalesini esim de dahil yola getirdim- en azından simdilik- 50 günlük bebek kendini toparlamıştır senin morale ihtiyacın var hava almaya ihtiycin var ne demek gidemezsin falan bir de beylik laflar!!

Öyle kafama göre gezip tozan sürekli gezmeyi seven birisi değilimdir aslında. Zaten açıkçası kvlere bebeklerimi bırakıp çıkmak da istemem. Onlarla tek başıma çıkmam da zor olur. Ben böyle başınabuyruk bi insan değilim benimle geçinmek de kolaydır ama ben anlamıyorum işte. Ondan istediğim tek şey ilgi. Bu da zor geliyor beyefendiye. Dediğiniz gibi ben de ona arkadaş gibi yaklaşırım madem öyle.

oz aman siz de ona gidebileceginizi ondan cekinmediginizi ona.gosterin restr restle karsilik verin. O duzelmis numarasi yaosa da hemen inanmayin. Hatta sizde onun gobi yapin cok.bunaltiyorsun yeter artik tartsmak konuşmak istemiyorum falan gibi onun silahiyla vurun onu.

Bu hanzoyu cok mu aradiniz??
Annenize gitmenize bile karisiyor dag ayisi.

Buz gibi davranin eve geldiginde dertlesme konusmaya kalkmayin. Bide ona muhtac degilsiniz. Bunu aklinizdan cikartin.

Kv de kalmayin artik bebeklerde toparlanmislar evinize gecip duzeninizi oturtun.

'Elimden geleni yapmak istiyorum'

Sizi anlıyorum, bu da bi süreç ben de zamanında bu süreçlerden geçip kararımı öyle verdim. Ne mutlu size ki aile desteğiniz ve kendinize yetecek maddi gücünüz var, bunlar karar almada engelleyici değil bilakis destekleyici etmenler.

İlişkiyi bir sandalyeye benzetirsek, güven ve saygı ayaklardan ikisidir (diğer ikisi sevgi ve uyum), ayaklarında eksiklik varsa sandalye ayakta durmaz işlevini görmez, ama bazen insanoğlu dünyada başka sağlam sandalye yokmuş gibi çürük sandalyeye oturmakta ısrar eder sonra da ayakları uyuşur yorulur.

Aslında ideal olanı baştan sağlam sandalyeyi seçmek ama hatalar insan için bi de bazen çürük sandalye dışarıdan pek belli olmuyor iyi denemeyince alıveriyoruz, ama madem çürüğünü seçtik iade etmesini bilmek gerek

Allah yardımcınız olsun

iste uysal.oldugunuz icin sizi kolay lokma görüyor zaten. Ben de sizin .gibiyim ve bu uysalligim yuzunden hep kaybettim iliskilerimde. Ne zaman ki rest cekmeyi üste cikmayi ogrendim iste o zaman pesimde kostular. Erkekler boyle malesef. Evden cikmayi sevmiyorsanız bile artik sevin. Gerekirse bebekleri kv ye birakin gezin. Ciddiyim bakin. Ben sıkıldım hava alcam deyin cikin. Annenizoe ayni sehirdeyseniz ona.gidin vakit geçirin kafa dagitin. Anneniz gencse (gençten kastim bu sicakta yuruyemeyecek kadar yasli degilse yani yanlis anlasilmasin) alisverise cikin disarida yemek.yiyin. Arkadasliklar edinin onlarla takilin. Ama ailenizden baska kimseye ailevi sorunlarinizi anlatmayin. Hayatiniz normalmis gibi davranin. İnsanlara koz vermeyin. Bugunden.itibaren kendinizi ve hayatinizi degistirin. Hatta simdi.giyinin süslenin.disari cikin aileniz sehir disindaysa da gidin ailenizde kalin.bir sure. Bu size iyi gelecektir emin olun. Kv de olsa koca da olsa oz anneniz.gibi olmaz. Rahatlarsınız biraz

Zaten çocuklarım için ayakta tutuyorum yuvayı. Çocuklarımın ruh sağlığının etkilendiğini gördüğüm an yıkılır bu yuva. Gerek kalmaz çünkü.

Nasıl rest çektiniz de nasıl yola geldiler merak ettim. Benim de böyle birşeye ihtiyacım var çünkü.

Siz naptınız iade ettiniz mi çürüğünü :) benzetmeleriniz ve yazınız çok hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…