- 18 Haziran 2019
- 18
- 4
- 16
- Konu Sahibi Kahve sever123
-
açık açık konuş neden ıcıne atıyorsunBiz merkezde yaşıyoruz ama köyde çalışıyoruz o yüzden tanıdık çevremiz yok dershaneden ..dediğim Veli’de köyden merkeze taşındı geçen yıl zaten .. eşimin dediği 5 bin bunuda taksitlendirdi ..daha geçin ay araba bozulduğu İçin kıyıya köşeye attığım parayı denkleştirmiştik ki böyle bi durumda yoktan böyle işe girişmesine bozuldum ama ses etmiyorum kendimi yiyorum o da niye yüzün asık diyor
Öğretmenim, elim de açıktır yardımsever olduğumu da bilirler ama bugüne kadar hiç dersaneye yazdırın diyen ya da maddi yardım bekleyen velim olmadı. O yüzden baya garipsedim.Benin gibi eli açık bir eş olursa herkes para isteyebilir
Evdekilere gelince yokKızlar merhaba kısa anlatıcam
Eşim ve ben memuruz düğün kredisi halen ödüyoruz artı eşimin kendince yine kredi borçları var ev kira ödemeler anca yetiriyoruz şükür..eşimin maaş borçlara gidiyor diyebilirim..Geçen yaz 3 gün lüks olmayan tatile gitmek istediğimde bile şu an param Yok laftan anlamıyormuşun diye tartışmıştık
Geçen bir veli aradı başka yerde yaşıyorlar artık.. seneye lgs sınavı var durumumuz yok dershaneye yazdırın diye eşimde yazdırdı ..
Benim çok ağrıma gitti ailesi olarak ben borçta kalırken başkalarına Yok diyemiyor yA da yapabildiğim bu kadar gerisini bende karşılayamam zorlanırım diyemiyor kendimi değersiz hissediyorum çok mu abartıyorum sizce
Evet ikimizde çalışıyoruz borcumuz olmasa sevap diyeceğim ama Bizde belimizi doğrultmuş değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?