Çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim.Tam benim kafadasin
Helal olsun sana. Gosteris degilde istedigini yapiyorsun. Aynen boyle devam et. Sana mutluluklar dilerim
Öncelikle mutluluklar dilerim. Ben ilk evliliğimde dünyaca ünlü bir markanın gelinliğini yurt dışından satın alarak giydim. Boşanma arifesinde eşyalarımı toplarken gelinliğin özel muhafazası içinde dahi sarardığını gördüm. 2. El olarak satmayı ya da kiralamayı hiç düşünmedim zaten. 2. Evliliğimde ise nette bilinen bir siteden kiraladım. Herhalde verdiğim en akıllıca karardı. Kimin ne dediği önemli değil sizin içinize nasıl siniyorsa öyle yapın... Allah geçim ve sonsuz saadet versin inşallahMerhaba herkese,
Fikirlerinizi merak ettiğim bir konu var. Yakın zamanda nikahım var. Nişanlımla her şeyi ortak aldık. Evimize ne aldıysak yarı yarıya böldük. Öyle ödedik bana böylesi daha mantıklı geldi hep çünkü. Aileler alıyorsa karışırlar, kendilerinde karışmaya hak görürler diye düşündüm. Zaten bdv'de gördüğümüz kadarıyla genelde öyle oluyor.
Buraya kadar bir sorun yok. Ben düğün yapmayacağım, zaten bana göre değildi ama pandemi de bahanemiz oldu diyelim :)) Gelinliği damat alıyormuş vs gibi şeyleri hiç dinlemedim. Dediğim gibi bana öyle şeyler saçma geliyor. Kendim aldım. Ama bir uygulama üzerinden 2.el almayı tercih ettim zaten 1 saat giyeceğim diye. Fotoğraf çekimi için yine bir uygulama üzerinden 2.el tercih ettim. Nedense 2.el aldığımı duyanlar bir garipsiyor. Yok neden ben almışım zaten damadın alması gerekiyormuş, 2.el neden almışım. Yaptığımın mantıklı olduğunu düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi merak ettim açıkçası.
satsana katipBiz 0 km gelinlik aldık noldu, dolap tepesi bekliyor yıllardır.
Benim bir tanıdığım var giydiği gelinlik 70 bin liraydı şoka girmiştimBi ihtimal belki Türkiyede yaşamıyordur o yorumu yapan kişi
Belki öyle mümkün olur gelinlik parasıyla Parise gitmek
geçen sene pandemi ilk başladığında düğünler falan bi iptal olmuştu ya, o zaman düğünü iptal olan bir kişi gelinliğini 12bin tl ye aldığını, seneye düğün yapana dek modası geçeceğini söylemişti, çok üzgündü. ben görmedim o gelinliği ama duydum yani. benim gelinlik anca yurt içi pansiyona götürürdüNe bileyim valla
Benim gelinlik ucuzdu herhalde
Parise biraz zor götürür benim gelinlik
Bi ihtimal belki Türkiyede yaşamıyordur o yorumu yapan kişi
Sanırım fakir çıktımBenim bir tanıdığım var giydiği gelinlik 70 bin liraydı şoka girmiştim
Napalım?Niye bekletiyorsunuz ki?
Napalım?
Ben kızım olursa ona gelinim olursa ona zorla giydirmeyi düşünüyorum valla satamamArada giymiyorsunuzdur herhalde.
Satmak falan?
Ben kızım olursa ona gelinim olursa ona zorla giydirmeyi düşünüyorum valla satamam
Ne bileyim valla
Benim gelinlik ucuzdu herhalde
Parise biraz zor götürür benim gelinlik
Bi ihtimal belki Türkiyede yaşamıyordur o yorumu yapan kişi
Diktirdim, 48 beden falandım. Bi de omuz yok bende, göğüs büyük falan bi değişik. İzmir' de 1000 TL ye diktirdik, şimdi kimbilir kaça oluyor. İyi fikir aslında.satsana katip
Arada giymiyorsunuzdur herhalde.
Satmak falan?
elmas yüzüğünü bileziklerini tapulu evini verse olur da gelinlik cıks kimse istemezSonra da kaynanalar niye boyle?
Ben de tekrar satmayı düşünüyorum o yüzden fotoğraf çekimi için elbise tercih ettim , gelinlikle zor hareket ederim diye.Olabilir.
Gelinlikleri satacak kadat temiz kullanmakta ayri başari benim gelinlik dış çekimden ciktigimda baskasinin giyebilecegi durumda degildi hatta ufacik bir de yirtildi.
Katlanmıyor ki benimki de, silikonla yapıştırılmış zayıf da dikiş var üst dantellerde. Tarlatanı düzeltip içeri soktuk etekten, ikiye büktük tamam.Benimki de düğün sonrası topaç edildi dolap üstünde
Katlamaya bile gerek duymadım
Konu sahibi istediğiniz gibi yapın
İnsanlara o kadar bilgi vermeyin zaten
Boşveriin
Zaten kararlarınız geleneklere aykırı olduğu için bildikleri sürece eleştirirler
Hoş geleneklere uygun olsa da eleştirirler
Herkesin çevresine göre masraf yapması gerekiyor sanırım. Ben kıza demiştim ki madem masrafı gereksiz görüyorsun yenisini al daha uygun fiyatlı olsun. Gelinliğimin bana ait olmasını isterdim herhalde saçma bir düşünce bile olsa. Ailesi kabul etmemiş daha uygun fiyatlı bir şeyi. Bizi cimri sanarlar demişSanırım fakir çıktım
70 bin parise götürür de getirir de
gelinliğe aşırı anlam yüklemek saçma geliyor bana.yok başkasının giydiği giyilmezmiş uğursuzluk getirirmiş falan hikaye.öyle olsa ülkemizde ki boşanma oranları bu kadar artmazdı son yıllarda.kişiliğe bakılsın düğün salonuna gelinliğe değil.bir de devamlı bir işi varsa adam çalışkansa tamamdırBen de tekrar satmayı düşünüyorum o yüzden fotoğraf çekimi için elbise tercih ettim , gelinlikle zor hareket ederim diye.
O da kemdi damatlığını aldıysa çok da tuhaf bir durum yok bence.Merhaba herkese,
Fikirlerinizi merak ettiğim bir konu var. Yakın zamanda nikahım var. Nişanlımla her şeyi ortak aldık. Evimize ne aldıysak yarı yarıya böldük. Öyle ödedik bana böylesi daha mantıklı geldi hep çünkü. Aileler alıyorsa karışırlar, kendilerinde karışmaya hak görürler diye düşündüm. Zaten bdv'de gördüğümüz kadarıyla genelde öyle oluyor.
Buraya kadar bir sorun yok. Ben düğün yapmayacağım, zaten bana göre değildi ama pandemi de bahanemiz oldu diyelim :)) Gelinliği damat alıyormuş vs gibi şeyleri hiç dinlemedim. Dediğim gibi bana öyle şeyler saçma geliyor. Kendim aldım. Ama bir uygulama üzerinden 2.el almayı tercih ettim zaten 1 saat giyeceğim diye. Fotoğraf çekimi için yine bir uygulama üzerinden 2.el tercih ettim. Nedense 2.el aldığımı duyanlar bir garipsiyor. Yok neden ben almışım zaten damadın alması gerekiyormuş, 2.el neden almışım. Yaptığımın mantıklı olduğunu düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi merak ettim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?