Sizce Garip Bir Durum Mu?

Hayatının herhangı bır alanında kullanmayacagın bır kıyafete para dokmek sadece bızde olan bır ahmaklık sanırım. Akıl karı değil çünkü. Zevkınıze uygun bulmussunuz ne guzel. Keske bende bulabılsem.
Farklı dusunen azınlıga ''salak gozuyle ''baktıkları ıcın ne denır o sıze laf soyleyenlere bılmıyorum. Tecrubelıler akıl vereceklerdır bu konuda.

Öncelikle mutluluklar dilerim. Ben ilk evliliğimde dünyaca ünlü bir markanın gelinliğini yurt dışından satın alarak giydim. Boşanma arifesinde eşyalarımı toplarken gelinliğin özel muhafazası içinde dahi sarardığını gördüm. 2. El olarak satmayı ya da kiralamayı hiç düşünmedim zaten. 2. Evliliğimde ise nette bilinen bir siteden kiraladım. Herhalde verdiğim en akıllıca karardı. Kimin ne dediği önemli değil sizin içinize nasıl siniyorsa öyle yapın... Allah geçim ve sonsuz saadet versin inşallah

Bi ihtimal belki Türkiyede yaşamıyordur o yorumu yapan kişi
Belki öyle mümkün olur gelinlik parasıyla Parise gitmek
Benim bir tanıdığım var giydiği gelinlik 70 bin liraydı şoka girmiştim

Şimdi konu sahibi onun giydiği gelinlik de bir akrabalarından ödünç olarak alınmıştı. Durumları iyi olduğu için kendi çevrelerine göre almaları gerekiyordu. İsteseler çok rahat alırlar ama kız 'ne gerek var' deyip istememişti. Maddiyatla ilgisi yok yani bence. İçinize sindiyse önemli değil diye düşünüyorum.

Ne bileyim valla
Benim gelinlik ucuzdu herhalde
Parise biraz zor götürür benim gelinlik

geçen sene pandemi ilk başladığında düğünler falan bi iptal olmuştu ya, o zaman düğünü iptal olan bir kişi gelinliğini 12bin tl ye aldığını, seneye düğün yapana dek modası geçeceğini söylemişti, çok üzgündü. ben görmedim o gelinliği ama duydum yani. benim gelinlik anca yurt içi pansiyona götürürdü
bütçe meselesiiii

edit: bu da bir paris değil pansiyondan fazlası

Ne bileyim valla
Benim gelinlik ucuzdu herhalde
Parise biraz zor götürür benim gelinlik

Olabilir.
Gelinlikleri satacak kadat temiz kullanmakta ayri başari benim gelinlik dış çekimden ciktigimda baskasinin giyebilecegi durumda degildi hatta ufacik bir de yirtildi.

Olabilir.
Gelinlikleri satacak kadat temiz kullanmakta ayri başari benim gelinlik dış çekimden ciktigimda baskasinin giyebilecegi durumda degildi hatta ufacik bir de yirtildi.
Ben de tekrar satmayı düşünüyorum o yüzden fotoğraf çekimi için elbise tercih ettim , gelinlikle zor hareket ederim diye.

Katlanmıyor ki benimki de, silikonla yapıştırılmış zayıf da dikiş var üst dantellerde. Tarlatanı düzeltip içeri soktuk etekten, ikiye büktük tamam.

Sanırım fakir çıktım
70 bin parise götürür de getirir de
Herkesin çevresine göre masraf yapması gerekiyor sanırım. Ben kıza demiştim ki madem masrafı gereksiz görüyorsun yenisini al daha uygun fiyatlı olsun. Gelinliğimin bana ait olmasını isterdim herhalde saçma bir düşünce bile olsa. Ailesi kabul etmemiş daha uygun fiyatlı bir şeyi. Bizi cimri sanarlar demiş O gelinliğe bir araba parası verdirmemek için de dil dökmüştü yani.

Ben de tekrar satmayı düşünüyorum o yüzden fotoğraf çekimi için elbise tercih ettim , gelinlikle zor hareket ederim diye.
gelinliğe aşırı anlam yüklemek saçma geliyor bana.yok başkasının giydiği giyilmezmiş uğursuzluk getirirmiş falan hikaye.öyle olsa ülkemizde ki boşanma oranları bu kadar artmazdı son yıllarda.kişiliğe bakılsın düğün salonuna gelinliğe değil.bir de devamlı bir işi varsa adam çalışkansa tamamdır

O da kemdi damatlığını aldıysa çok da tuhaf bir durum yok bence.
İkinci el gelinlik de bence tuhaf değil kiralamaktan çok da farkı yok, hatta daha ucuza da gelmiştir. Ben de piyasadaki en ucuz gelinliği bulup almıştım çünkü gücümüz ona yetiyordu. Siz voş verin elalemi, düğün sizin hayat sizin bence çok da iyi olmuş. Biz de her şeyimizi eşimle yaptık sayılır, hiç pişman değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…