Neden tercih etmezdiniz acaba? Bir nedeni var mı, merak ettiğimden soruyorum yanlış anlamayın lütfen.
ben de 2. el alip giydim, kimseye de demedim. kimseye soz hakki vermedim..Merhaba herkese,
Fikirlerinizi merak ettiğim bir konu var. Yakın zamanda nikahım var. Nişanlımla her şeyi ortak aldık. Evimize ne aldıysak yarı yarıya böldük. Öyle ödedik bana böylesi daha mantıklı geldi hep çünkü. Aileler alıyorsa karışırlar, kendilerinde karışmaya hak görürler diye düşündüm. Zaten bdv'de gördüğümüz kadarıyla genelde öyle oluyor.
Buraya kadar bir sorun yok. Ben düğün yapmayacağım, zaten bana göre değildi ama pandemi de bahanemiz oldu diyelim :)) Gelinliği damat alıyormuş vs gibi şeyleri hiç dinlemedim. Dediğim gibi bana öyle şeyler saçma geliyor. Kendim aldım. Ama bir uygulama üzerinden 2.el almayı tercih ettim zaten 1 saat giyeceğim diye. Fotoğraf çekimi için yine bir uygulama üzerinden 2.el tercih ettim. Nedense 2.el aldığımı duyanlar bir garipsiyor. Yok neden ben almışım zaten damadın alması gerekiyormuş, 2.el neden almışım. Yaptığımın mantıklı olduğunu düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi merak ettim açıkçası.
İstemenin olmamasına şaşırdım diğerlerinin olmaması normal tÇok mantıklı. Ben ne isteme, ne nişan ne de düğün yaptım. Nikahta da pantolon ceket takım giymiştim.Hiç sorun da olmadı. ikinci el olur. Niye olmasın? Zaten nikah kısa bir olay. Milleti sallayın gitsin.
Aslında neden saklayayım ki diye düşündüm. Ama haklısınız söylemeseydim kesinlikle daha iyiydi.Bence çok iyi yapmışsınız. İnsanlar sizin ucuza güzel şeyler çıkarmanızı kıskanmış benceikinci el olması asla sorun değil önemli olan huzurunuz. Ama şu da size ders olsun herkese her şeyi söylemeyin. Yeni aldım deseydiniz aaa süper çok güzel falan derlerdi emin olun
İnsanlar herşeyi konuşurMerhaba herkese,
Fikirlerinizi merak ettiğim bir konu var. Yakın zamanda nikahım var. Nişanlımla her şeyi ortak aldık. Evimize ne aldıysak yarı yarıya böldük. Öyle ödedik bana böylesi daha mantıklı geldi hep çünkü. Aileler alıyorsa karışırlar, kendilerinde karışmaya hak görürler diye düşündüm. Zaten bdv'de gördüğümüz kadarıyla genelde öyle oluyor.
Buraya kadar bir sorun yok. Ben düğün yapmayacağım, zaten bana göre değildi ama pandemi de bahanemiz oldu diyelim :)) Gelinliği damat alıyormuş vs gibi şeyleri hiç dinlemedim. Dediğim gibi bana öyle şeyler saçma geliyor. Kendim aldım. Ama bir uygulama üzerinden 2.el almayı tercih ettim zaten 1 saat giyeceğim diye. Fotoğraf çekimi için yine bir uygulama üzerinden 2.el tercih ettim. Nedense 2.el aldığımı duyanlar bir garipsiyor. Yok neden ben almışım zaten damadın alması gerekiyormuş, 2.el neden almışım. Yaptığımın mantıklı olduğunu düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi merak ettim açıkçası.
Ay ne güzel dediniz hadsizlik kesinlikle. Ben de kendime soruyorum bazen bu haddi nerden buldular diye. Yapı olarak yumuşak yüzlü de değilimdir. Ama insanlar artık asla had bilemiyorlar.İnsanlar herşeyi konuşur
Benim evimde orta sehpa niye yok diye karışan da oldu
Niye elit semtte elit binada oturuyorum diye karışanda oldu
Bunlarda aileler değil ha
Öyle bi hadsizlik ...
Türkiyede yaşamıyorsunuz sanırım
Gelinlik parasıyla Parise gidiliyor mu ya
Biz 0 km gelinlik aldık noldu, dolap tepesi bekliyor yıllardır.
Eskiden öyleymiş sanırım ama şimdi malum kur artınca yurtdışı falan hayal oluyor. Biz düğün parasına karadeniz turuna çıkarız diye düşündük en fazla. :))Dugun yapmayip dügünün parasiyla dunya turuna cikacagiz diyenler gibi olmuş. (Cikamadilar)Dunya turu attiracak paraya dugun yapmaya kalkabilen insanlar zaten hem o dugunu yapar hem de dunya turu atar herhalde.
Tam benim kafadasinMerhaba herkese,
Merhaba herkese,
Karşındakini dinlemedigini sallamadigini belli etsen deAy ne güzel dediniz hadsizlik kesinlikle. Ben de kendime soruyorum bazen bu haddi nerden buldular diye. Yapı olarak yumuşak yüzlü de değilimdir. Ama insanlar artık asla had bilemiyorlar.
Ne bileyim vallaDugun yapmayip dügünün parasiyla dunya turuna cikacagiz diyenler gibi olmuş. (Cikamadilar)Dunya turu attiracak paraya dugun yapmaya kalkabilen insanlar zaten hem o dugunu yapar hem de dunya turu atar herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?