Sizce gidiyim mi ?

Ben eski sevgiliye de acıdım yara bandi mi la adam bi oynamayın duygularla git bi arkadaşınla 2 bira iç cips falan ye duygusal bosluktaysan

Yillar onceki eski sevgilimle arkadas olarak goruruyoruz kendisi bana 5 saat uzaklikta ben ailemle yasiyorum duygusal bosluktayim canim sıkkın beni yanina cagirdi anneme yalan soyleyip gitcem gidersem sizce ne yapmaliyim ?
2 gun kalcam yillik izindeyim gitmek içimdeb gelmiyo ama tanıdığım biriyle 2 gun ayni evde kalmak sarilip film izlemek fln guzel geliyo
Filmi evde annene sarılıp izlesen diyorum...

Yillar onceki eski sevgilimle arkadas olarak goruruyoruz kendisi bana 5 saat uzaklikta ben ailemle yasiyorum duygusal bosluktayim canim sıkkın beni yanina cagirdi anneme yalan soyleyip gitcem gidersem sizce ne yapmaliyim ?
2 gun kalcam yillik izindeyim gitmek içimdeb gelmiyo ama tanıdığım biriyle 2 gun ayni evde kalmak sarilip film izlemek fln guzel geliyo
hımmm adam iyimiş valla arkadaş ayağına bedavadan sevgililer gününü yadedecek :KK8: kendine gel ya ayrıldığın sevgilinle arkadaş kalırsın da sarılıp film izlemek iki gün geçirmekte ne demek daha bi de annene yalan söyleyip gideceksin yazık annene...

Ben gitmezdim. Cok istiyorsa o gelmeli. Boslukta olsam da gitmezdim. Eski sevgili ile yeniden olmuyor. En fazla 4 ay sonra hersey eskisi gibi oluyor. Olsa idi kesinlikle zaten bitmezdi. Bosluktasin da o boslugu eskilerle doldurma ya.

Ben gitmezdim. Cok istiyorsa o gelmeli. Boslukta olsam da gitmezdim. Eski sevgili ile yeniden olmuyor. En fazla 4 ay sonra hersey eskisi gibi oluyor. Olsa idi kesinlikle zaten bitmezdi. Bosluktasin da o boslugu eskilerle doldurma ya.
O gelirse olmaz ki. Evde anne var:confused:. Sarilip film izleyemezler

Gitme canım sırf sarılıp film izlemek için 5 saat yol gidilmez. Boşuna eski erkek arkadaşınla ilişkinizin dinamiğini bozarsın durduk yere havaya sokarsın çocuğu böyle bir ziyaretle. Yaşadığın şehirde adam mı yok hiç? Azıcık yeşil ışık yaksan film arşivini önüne sermeye hevesli bir çok bey vardır yakınlarında. Hem denenmiş ilişki hem uzun mesafe ilişkisi hiç girme tekrar o topa.

Tabiki gitme .. Böyle gidim bise olmaz diyenler maalesef bir anlık boşlukta neler yaşıyor Allah muhafaza
Yalan da söyleme gitme de.
Değer veren adam zaten gel kal demez

Back
X