- 23 Ocak 2020
- 738
- 1.363
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
Sadece sarılıp film izleyeceksin hmmmm
One night olur o ben diyim.

One night olur o ben diyim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Filmi evde annene sarılıp izlesen diyorum...Yillar onceki eski sevgilimle arkadas olarak goruruyoruz kendisi bana 5 saat uzaklikta ben ailemle yasiyorum duygusal bosluktayim canim sıkkın beni yanina cagirdi anneme yalan soyleyip gitcem gidersem sizce ne yapmaliyim ?
2 gun kalcam yillik izindeyim gitmek içimdeb gelmiyo ama tanıdığım biriyle 2 gun ayni evde kalmak sarilip film izlemek fln guzel geliyo
hımmm adam iyimiş valla arkadaş ayağına bedavadan sevgililer gününü yadedecekYillar onceki eski sevgilimle arkadas olarak goruruyoruz kendisi bana 5 saat uzaklikta ben ailemle yasiyorum duygusal bosluktayim canim sıkkın beni yanina cagirdi anneme yalan soyleyip gitcem gidersem sizce ne yapmaliyim ?
2 gun kalcam yillik izindeyim gitmek içimdeb gelmiyo ama tanıdığım biriyle 2 gun ayni evde kalmak sarilip film izlemek fln guzel geliyo
O gelirse olmaz ki. Evde anne varBen gitmezdim. Cok istiyorsa o gelmeli. Boslukta olsam da gitmezdim. Eski sevgili ile yeniden olmuyor. En fazla 4 ay sonra hersey eskisi gibi oluyor. Olsa idi kesinlikle zaten bitmezdi. Bosluktasin da o boslugu eskilerle doldurma ya.
Ya ben film meselesini unuttum. Esas mesele o degil mi? Adamin kalacagi otelde izlesinler sarilip. Ya da anneye sarilip izlesin. O bence en iyisi.O gelirse olmaz ki. Evde anne var. Sarilip film izleyemezler
Tabiki gitme .. Böyle gidim bise olmaz diyenler maalesef bir anlık boşlukta neler yaşıyor Allah muhafazaYillar onceki eski sevgilimle arkadas olarak goruruyoruz kendisi bana 5 saat uzaklikta ben ailemle yasiyorum duygusal bosluktayim canim sıkkın beni yanina cagirdi anneme yalan soyleyip gitcem gidersem sizce ne yapmaliyim ?