sizce haksız ben miyim?

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
arkadaşlar evliliğime 1 ay kaldı.kirada oturacağım.kayınvaldem bize borç kalacağını ima edip duruyor yani alacakları beyaz eşyaların borcunu biz ödeceyekmişiz.ben bunu kabul etmek istemiyorum.herşeyin uygununa kaçmaya çalışıyolar ceplerinde akrep varmış gibi bu durum beni çok sinirlendiriyor.bi akıl verin ne yapayım

canım durumları mı yok...
şimdilerde genelde oyleoluyor zaten esyaları gelınle damat taksıtle alıyor

durumları hiç yok değil fazla para harcamak istemiyolar.çünkü bizden sonra bi bekar daha var.eşyaları aldık onları ödeyecekler.ama beyaz eşyayı bize yıkacaklarını ima ediolar.kaç kerede söyledim borç kalmasın bize diye.ama bugün gene aynı imaa deli olacam

bencede siz ödeyin kimse üzerinizde hak idda edemez ve herşeyin uygununa kaçıyo demişsiniz siz alırsanız dilediğiniz gibi alırsınız

herşeyi ödemek zorundalar diye bir kaide mi var bir hoşsunuz yanii ödemek istemiyorlarsa ödemezler

bencede siz ödeyin kimse üzerinizde hak idda edemez ve herşeyin uygununa kaçıyo demişsiniz siz alırsanız dilediğiniz gibi alırsınız

annemde böyle diyo.ama ben neden ödeyeyim ki.onların görevi değilmi.salonu bile nişanlım tuttu onlara kalsa salonda düğün bile yapamayacaktık

canım okadar sanslısın kı...
farkında mı değilsin bilmıyorum
sıze sadece beyaz esya yıkmıslar(!)

gencler parasızlıktan evlenemıyor ailesi destek olamayan okadar cok ınsan var kı...
beyaz esyanın parası ne kadar tutacak ki ödenır gıder...

evlenmeyi bilen zorlukların üstesinden gelmesinide bilecek arkadaş ! belki o insanlar dünya turu yaapmak gezmk tozmakistiyo ne malum

annemde böyle diyo.ama ben neden ödeyeyim ki.onların görevi değilmi.salonu bile nişanlım tuttu onlara kalsa salonda düğün bile yapamayacaktık

şimdi carlıcam zor tutuyorum kendimi.
onların görevi değil, onların görevi nişanlınızı yani evlatlarını en iyi şekilde yetiştirip iş güç sahibi yapmak. salonu nişanlın tutabilir, sorun nerede??

buna bi sözüm yok.durumları olmasa eyvallah.ama nerdeyse bi çok şeyi nişanlım zaten üstlendi.

2 tane beyaz eşya dediğin 5000tl nin üstünde tutar... ayrıca öyle eskisi gibi o bunu alıcak bu bunu diye birşey kalmadı...bu tür şeylere kafanı takmamalısın sonra yok yere aranıza soğukluk girer...borç ödenir de özellikle para yüzünden bozulan ilişki zor düzelir

5000tl mi

ben hiç ağzımı açıpta ne nişanlıma nede ailesine bişey dedim.sadece borç ödemesek daha iyi olur dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…