siz derken esin ve sen mi ? eger öyleyse bundan tabi ne var ki , yani baska kim ödeyek ki ?
bencede siz ödeyin kimse üzerinizde hak idda edemez ve herşeyin uygununa kaçıyo demişsiniz siz alırsanız dilediğiniz gibi alırsınız
durumları hiç yok değil fazla para harcamak istemiyolar.çünkü bizden sonra bi bekar daha var.eşyaları aldık onları ödeyecekler.ama beyaz eşyayı bize yıkacaklarını ima ediolar.kaç kerede söyledim borç kalmasın bize diye.ama bugün gene aynı imaa deli olacam
herşeyi ödemek zorundalar diye bir kaide mi var bir hoşsunuz yanii ödemek istemiyorlarsa ödemezler
annemde böyle diyo.ama ben neden ödeyeyim ki.onların görevi değilmi.salonu bile nişanlım tuttu onlara kalsa salonda düğün bile yapamayacaktık
canım okadar sanslısın kı...
farkında mı değilsin bilmıyorum
sıze sadece beyaz esya yıkmıslar(!)
gencler parasızlıktan evlenemıyor ailesi destek olamayan okadar cok ınsan var kı...
beyaz esyanın parası ne kadar tutacak ki ödenır gıder...
evet mesala benim kardesimin esi buzdolabi haric hepsini aldilar valla.ben beyaz eşyayı kız çeyizinde götürür diye biliyorum.
ayrıca zaten beyaz esyayı kız tarafı alır
2 tane beyaz eşya dediğin 5000tl nin üstünde tutar... ayrıca öyle eskisi gibi o bunu alıcak bu bunu diye birşey kalmadı...bu tür şeylere kafanı takmamalısın sonra yok yere aranıza soğukluk girer...borç ödenir de özellikle para yüzünden bozulan ilişki zor düzelir
2 tane beyaz eşya dediğin 5000tl nin üstünde tutar... ayrıca öyle eskisi gibi o bunu alıcak bu bunu diye birşey kalmadı...bu tür şeylere kafanı takmamalısın sonra yok yere aranıza soğukluk girer...borç ödenir de özellikle para yüzünden bozulan ilişki zor düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?