arkadaşlar evliliğime 1 ay kaldı.kirada oturacağım.kayınvaldem bize borç kalacağını ima edip duruyor yani alacakları beyaz eşyaların borcunu biz ödeceyekmişiz.ben bunu kabul etmek istemiyorum.herşeyin uygununa kaçmaya çalışıyolar ceplerinde akrep varmış gibi bu durum beni çok sinirlendiriyor.bi akıl verin ne yapayım
5000tl mi
şimdi carlıcam zor tutuyorum kendimi.
onların görevi değil, onların görevi nişanlınızı yani evlatlarını en iyi şekilde yetiştirip iş güç sahibi yapmak. salonu nişanlın tutabilir, sorun nerede??
Kayınvalidemler düğünü yaptı, eşyaları biz aldık. Hem dilediğimizi aldık hemde kimsenin şunu aldım bunu aldım diye böbürlenmesine izin vermedik. Kafana takma. Taksitle herşey yoluna girer. Sorun yapma bunu bence rahat ol.
Ayrıca beyaz eşyaları kız tarafının aldığınıda ilkkez duyuyorum :)
şimdi carlıcam zor tutuyorum kendimi.
onların görevi değil, onların görevi nişanlınızı yani evlatlarını en iyi şekilde yetiştirip iş güç sahibi yapmak. salonu nişanlın tutabilir, sorun nerede??
Bu cevabı alkışlamak istiyorum
Şaka gibi yaa. Herşeyi nişanlınız yaptıysa, e beyaz eşyaları da siz alın o zaman. Olaya bak. Bu devirde böyle bişey mi kaldı. Mecburlar mı canım senin herşeyini almaya. Buna bozulmaya ve bozulduğumu belli etmeye bile utanırdım ben
Bu cevabı alkışlamak istiyorum
Şaka gibi yaa. Herşeyi nişanlınız yaptıysa, e beyaz eşyaları da siz alın o zaman. Olaya bak. Bu devirde böyle bişey mi kaldı. Mecburlar mı canım senin herşeyini almaya. Buna bozulmaya ve bozulduğumu belli etmeye bile utanırdım ben
anladım cnm tşk...cnm tek dedin o olsun bizde ortaya 20bin para konuldu ortaya ben kendi adıma 5 bin getirdim bu sadce eşya için mutfak malzememi ıvırı zıvırı süpürgemi ütümü setüstü ocağımı falan aldıktan sonra ortaya 5 bin koydum biz o parayla bütün evimi döşedik bir eşimin memleketinde düğün en iyisinden birde 24 saatlik uzak benim meleketimde yaptık benim eşyamı beğenmeyen yok bizim adetlerimizde ağırdı biraz ama herşeye yetti sadece halılarımız kaldı onuda takside bağladık kimseye boyun bükmedik hesaplayayım sana bin lira maaş 400kira 150 doğalgaz 50 elektirik 100de market 100de halı taksiti gerisinide döke döke harca ama para konusunda hiç bir zaman evliliğimizde kavga hır gür olmadı evlilik böyle güçlenir biraz uzun oldu ama ben babamın evinde daha çoğunu gördüm ama böyle ağız tadıyla yaşamadım bence konuşuyolarsa ödiceksin ömür boyu konuturmıcaksın onları ha şuda var benim eşim tek çocuk bütün var yok bize geldi ama seninkilerin düşünmesi gerken bir tane daha varmış anlayışlı
arkadaşlar tersleyin diye yazmıyorum yani daha kırıcı olmadanda konuşabiliriz değilmi.hani akıl verici davranırsanız daha iyi anlaşırız.e onlar mecbur olmasın benim ailem mecbur olmasın..ohhh biz hangi işin içinden çıkacaz tuzu kuru olanlara lafım yokda..hani para saçmıyorum bende hayat şartları malummm
arkadaşlar tersleyin diye yazmıyorum yani daha kırıcı olmadanda konuşabiliriz değilmi.hani akıl verici davranırsanız daha iyi anlaşırız.e onlar mecbur olmasın benim ailem mecbur olmasın..ohhh biz hangi işin içinden çıkacaz tuzu kuru olanlara lafım yokda..hani para saçmıyorum bende hayat şartları malummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?