• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız mıyım?

Boyle tepkili olmaya da gerek yok ben siz zarar gormeyin diye cevap yazdim buraya sonucta.. ayrica bilmiyosunuz bence cunku bastan beri esim beni uzmez, esim beni magdur etmez gibi biseyler yazdiginiz icin boyle tepkiler aliyosunuz.. en basta kabul edecek gibi yazmissiniz ben mi yanlis okuyorum acaba ?
Tepkili degilim yanlış anladınız. Esimle konustum benim onayım olmadan böyle bisey yapmayacagını söyledi. Ben sadece tepkimde haklı olup olmadığım konusunda burdan fikir istedim. Teşekkür ederim yorumunuz için. .

Ikna etmeye çalıştı ama onay vermiyorum dedim. Dogru olan bu. Tapu benim üzerime olacak dedi ama ben ortak ev istemedigimi söyledim.

kk da değil hayatım da duyduğum en saçma ticaret planı. buna benzer bişey amcamın oğlu yaptı. ama onun ki mantığa oturuyordu. baldızı ile ev aldılar. ortak para koydular ev için. ev de amcamınoğlu karısı ile oturuyordu ve evin kira bedelinin yarısını baldıza veriyordu. borç bitincede satıp ikiye böleceklerdi. tekrar ev alırken iksininde peşinatı olacak ellerindeki para da değer kaybetmeyecekti. hadi böyle olsa neyse . ama sizin ki çok saçma.

İyiyken kötü olursunuz öz kardeşi bile olsa bu para mara kredi ödeyememe mevzuları girdi mi konuya, tapu da onların üstündeyse.. ööyle kalıverirsiniz vallahi. Siz yeni evli değil misiniz ilk size alsınlar ev ne bencillik bu

İyide bu işte sizin çıkarınız ne olacak?
Bence kesinlikle yapmayın çok pişman olursunuz

Allah akıl fikir verirken bu insanlar neredeymiş acaba. Ben kirada oturacağım millet 590 bin tllik evde oturacak kredilerinide ben ödeyeceğim sl ben yemedim sen ye. Sana mı güvenmişler ağrına gitmeyecek mi bu durum ? Hem eşin krediyi sana çektirecek sanırım istemezsen saçından sürükleyerek mi götürecek bankaya. Banane gitsin herkes kendi evini alsın arabalarınıda çekin altlarına sizde uzaktan izleyin

Allah akıl fikir verirken bu insanlar neredeymiş acaba. Ben kirada oturacağım millet 590 bin tllik evde oturacak kredilerinide ben ödeyeceğim sl ben yemedim sen ye. Sana mı güvenmişler ağrına gitmeyecek mi bu durum ? Hem eşin krediyi sana çektirecek sanırım istemezsen saçından sürükleyerek mi götürecek bankaya. Banane gitsin herkes kendi evini alsın arabalarınıda çekin altlarına sizde uzaktan izleyin
Laflarınıza dikkat edin. Hakaret etmenizi gerektirecek bir durum yok.

Eşimle konustum dün aksam. Ortak ev istemedigimi söyledim. Tapunun bizim üzerimize olacağını söyledi yine de onay vermedim. Ben onay vermeden ev almayacağını söyledi konu kapandı arkadaşlar. Ayrıca kredi benim üzerime cekilmeyecekti kaynimin üzerine olacaktı. Biz her ay para gönderecektik tabi o da yarısını ödeyecekti. Herkese yorumları icin teşekkür ederim.

Geçmiş olsun bir daha da böyle saçma önerilerle gelmezler herhalde.

Eşimle konustum dün aksam. Ortak ev istemedigimi söyledim. Tapunun bizim üzerimize olacağını söyledi yine de onay vermedim. Ben onay vermeden ev almayacağını söyledi konu kapandı arkadaşlar. Ayrıca kredi benim üzerime cekilmeyecekti kaynimin üzerine olacaktı. Biz her ay para gönderecektik tabi o da yarısını ödeyecekti. Herkese yorumları icin teşekkür ederim.
Kredi kaynın adına çekilip ev sizin üzerinize olmazdı. Banka kime ev kredisi verirse ev onun üzerine olur.

Kredi kaynın adına çekilip ev sizin üzerinize olmazdı. Banka kime ev kredisi verirse ev onun üzerine olur.
Ben kimin üzerine cekilecegini sormadım. Bu islerden pek anlamıyorum ama esim tapu benim üzerime olacak dedi. Ben kendi üstüme olsa bile istemem zaten. Ama kaynım ile krediyi yarı yarıya bölüsecektik. İstemedigimi söyledim esime. O da daha üstelemedi.

Yüz bin kadar pesin parası var. Ev 590 bin. Eltimin küçük cocugu var calısamaz su an.
100 bin peşinatı olan gider her yerden ev alır 590 binliralık alacağına 300 binlik alsın.Hem ortak evde tapu nasıl olacak ortak mı olacak.Krediyi kim çekerse banka onun üstüne yapar tapuyu.Kayınbiraderin çekecekmiş krediyi yukarıda yazmışsın eşin üzerine alamaz tapuyu.

100 bin peşinatı olan gider her yerden ev alır 590 binliralık alacağına 300 binlik alsın.Hem ortak evde tapu nasıl olacak ortak mı olacak.Krediyi kim çekerse banka onun üstüne yapar tapuyu.Kayınbiraderin çekecekmiş krediyi yukarıda yazmışsın eşin üzerine alamaz tapuyu.

Ben krediyi o ceker diye düşündüm. Zaten ortak alınmayacak onay vermedim. Ben onay vermeden alamazlar. Odeyemezler o kadar krediyi

Ben krediyi o ceker diye düşündüm. Zaten ortak alınmayacak onay vermedim. Ben onay vermeden alamazlar. Odeyemezler o kadar krediyi
yani 4 binde az para değil madem 100 binlik peşinatı var daha uygun bir ev alsın 600 bin neredeyse almak istediği ev tapu vs 10 bin gitse 600 bin olacak daha uygun evler var.

yani 4 binde az para değil madem 100 binlik peşinatı var daha uygun bir ev alsın 600 bin neredeyse almak istediği ev tapu vs 10 bin gitse 600 bin olacak daha uygun evler var.

Büyük ev istiyorlar. Hem merkezi yer hem büyük olunca böyle oluyor. Ne kadar veriyorlarsa versinler beni katmasınlar da

Back
X